Şimdi Ara

396. Dönem (Ağustos Celbi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
15
Favori
31.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tabi olur hocam whatsap kullanıyor musun

• 0536 955 57 79

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

hocam şöyle bi kaynak buldum. 2013 te sınav kaldırılmış diyor. ekşi sözlükte sınavlara baktığım zaman 353. dönemden sonra sınav başlıkları gözükmüyor. sanırım sınav olayı muvazzaflık döneminde var sadece. bir iki kişi buldum yeni terhis olmuş subay ve astsubay ( 2019 -21 tarihlerinde ) onlara da sordum cevap bekliyorum. siz kaç yılında gittiniz askere? sizde sınav olmuşmuydu?

• Lusura kullanıcısına yanıt

2018 kasımda gittim.

Meslek kurası eğitiminde

Tek er yanaşık düzen eğitiminden uygulamalı sınav (%25)

300 sayfalık fotokopi verdiler.

Tek er yanaşık düzen hareketlerinin kuralları

Cumhuriyet tarihi, Atatürk ilkeleri

KBRN nedir ne değildir?

G3 piyade tüfeğinin özellikleri

Gibi askeri ve tarih karışık konulardan

1 vize (%25) ve 1 final (%50) test usulu, 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sınavlar yapıldı. Spor ve atışlar puanlamaya dahil değildi. Ezberiniz iyiyse derece bile yapabilirsiniz.

3 sınavın ortalaması 60 ve üstü olan kursu geçiyordu.

ha anladim hocam bi nevi üniveriste sınavı gibi bisey, yerine göre atış ve spor puanlaması değişiyor sanırım bazi yerlerde atış puanı çok etkiliyormus, sizde dahil değilmiş. zaten orda herşeyi zorla mecburen öğreniyoruz, inşallah yapar geçeriz sınavı.

• Deniz kuvvetleri Tuzla /İst piyade varsa mesaj atabilir grub oluşturduk

• maroonberets74 M kullanıcısına yanıt

Grub oluşturduk

• Kütahya’ya Yedek Subay olarak gidecek arkadaşlar, biz de bir grup oluşturalım mı?
  • Kerem2709 K kullanıcısına yanıt

Grubları birleştirebiliriz bizimde aynı

• Tiberio T kullanıcısına yanıt
    Subay mı astsubay mı
  • DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM K. KARAMÜRSELBEY EĞİTİM MERKEZİ K./ALTINOVA/YALOVA - Yedek Subaylar için grup kuruldu mu?

Hizmet Şekli YD.SB. ADAYI

Kuvvet DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Eğitim Birliği DENİZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM K. KARAMÜRSELBEY EĞİTİM MERKEZİ K./ALTINOVA/YALOVA

Sınıf DENİZ

• Merhabalar sevk belgemde "MUV. ÖZELLİĞİ : HAVA PERSONEL" yazıyor. Sınıfım da "Hava Yer". Bugün askerlik şubesini aradım yedek subaylık eğitimimi meslekçi mi, takım komutanı mı olarak yapacağım diye sorduğumda tam bir cevap vermediler. Ama söylediklerine göre "Hava Personel" askerlik şubeleri gibi yerlerde görev yapıyormuş, sanırım ofis tarzı yerler oluyor. Herkesi bilgilendirmek istedim, burada bize herkes yardımcı oldu, en azından ben de sizlere yardımcı olayım, tarihe not düşelim. Herkese selamlar.

• DioCaprio D kullanıcısına yanıt

Herkese iyi forumlar,

Jandarma Yedek subaylık çıktı sorum 2.5 aylık eğitim sonrası fiziksel ve yazılı sınav sonrası %10 luk dilime giren adaylara kurada il seçme önceliği sağlanıyor mu bilgisi olan yazabilir mi

• Tiberio T kullanıcısına yanıt

hocam benide ekleyin, 539 302 1563

• Selamlar,

Konya hava savunma okulu ile ilgili bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Eğitim içeriği, kıta görevi için hangi illere gidebileceğim vs.

Bölüm: Bilgisayar Mühendisliği

MUV. ÖZELLİĞİ : 35 MM. OER.HV.SVN.TK.K.

Soran arkadaşlar için: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nden mezunum. GNO 2.96, dil puanım yok, yaş 30

396. Dönem (Ağustos Celbi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanku -- 14 Ağustos 2024; 22:0:32 >
  • OrhanBey67 O kullanıcısına yanıt
    mesaj gönderdim kontrol edebilir misin
  • ezine çıkan var mı? ya da burayla ilgili bilgisi olan? bi kaç şey soracağım

396. Dönem (Ağustos Celbi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 19 Ağustos 2024; 22:52:15 >
  • Hocam benim tecil 2025 aralıkta bitiyor. Seneye kasımda gitmek istiyorum. 2025 haziranda yoklama başvurusu yapsam beni ağustos celbiyle mi gönderirler yoklama kaçağı olduğum için yoksa kasım celbiyle mi giderim? Ayrıca 2025 haziranda yoklamamı yaptırsam 2025 eylülde yurtdışına gitmemde sorun olur mu?
  • maxpayne455 M kullanıcısına yanıt

Yoklama kaçağı olsanız bile yoklama işlemlerini tamamladığınız ay, hangi celbin başvuruları alınıyorsa o celbe kalırsınız.

Şubeden cezayı kestirdiğinizde olay para cezasına dönüyor, vergi dairesi bakıyor. Yoklama kaçağı olmanın da yurtdışına engel olacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim. Yani 2025 haziranda yoklamamı yaptırdığım an kasım celbine kalırım değil mi? Yoklama başvurumu yaptığim an yoklama kaçağı olmayacağım değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.