Yökdil'den 50 almışım, eklesem acaba dezavantajı olur mu onu düşünüyorum. Sağlık Yönetimi Ort: 2.45 |
397. Dönem (Kasım Celbi) (3. sayfa)
-
-
Yedek subay: evet
Yedek astsubay: evet
Komando: evet
Bölüm: kontrol ve otomasyon mühendisliği
Ortalama: 3.62
tecili bugün bozdurdum hakkımızda hayırlısı
-
Dezavantaj olacağını sanmıyorum hocam ama avantajı da olmaz gibi duruyor :D Ben de 83.75 almışım ama ekletemedim. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Sistem mi eklemeye izin vermedi yoksa siz mi yetiştiremediniz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018 eylülde yüksek lisans mezuniyetini işlettirmek için şubeye gitmiştim (Edevletten giriş yapamıyordum). 2014 sonbahar yds belgemi de götürdüm, 67.5 puanı kenara koydu memur, yüksek lisansı girdi belgeleri teslim etti. Zaten 70 puan altına dil tazminatı bile verilmiyor, etkili olması için 90 üstü falan olmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecilimi dün bozdum bugün aile hekimini hallettim, kasım celbini ve yedek astsubaylığı istiyorum ama bakalım hayırlısı tamamen şans sanırım. Komando konusunda kimisi evet yaz kimisi hayır yaz dedi kimisi ne seçtiğin önemli değil şansa çıkıyor dedi saldım bende hayır dedim. :)
Yedek Astsubay: Evet
Komando: Hayır
Bölüm: Bilgisayar Programcılığı
Not Ortalaması: 2,99
-
Askerlik şubeye gittim. Sadece hizmet tercihi bölümü güncelleniyormuş. Yoklama başvurusu kısmı güncellenemiyor. Kısacası eklemeye izin vermedi.
-
Püh be rezillik, eski konularda bir arkadaş eklemeyi becerdim falan diyordu ama herhalde onu da kapattılar sonradan.
Sırf bunun için YÖKDİL'e 500tl para vermiştim, Şubat celbiyle giderim demiştim yapacak bir şey yok.
-
27 Ağustos günü bütün işlemlerimi halletmiştim. Daha sonra askerlik durum belgesinde 14.11.2024 tarihine kadar ilişiği yok yazıyordu bugün kontrol ettiğimde 01.05.2025 e kadar ilişiği yok yazıyor yani tee mayıs celbine atmadılar inşllah. Bir kaç kişiye sordum yakın zamanda giden gelen o tarihin önemi yok diyorlar 31 ekimde mi netleşecek herşey yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
MSB, ihtiyaca göre alım yapıyor. Özellikle pandemi sonrası Hac kurası gibi sınıflandırma beklendiği oluyor, bir sonraki celbe kaydırılma olabiliyor.
Herhalde 6 eylüle kadar netleşir. Tekrar 14 kasıma döner ve orada kalırsa 31 ekime yeriniz açıklanır.
Anladım hocam şuan yazan bir tarihin 6 eylüle kadar bi anlami yok o zaman. Bi sonraki şubat celbi yerine mayıs celbi tarihi yazması saçma geldi
Hocam bide neden 6 eylül
30 ağustos ve hafta sonu tatildi. Hafta içi mesai başladığında el atarlar. Muhtemelen sistemin bir yerinde insan müdahalesi gerekiyor. Cumaya kadar netleşir diye tahmin ediyorum, özel bir nedeni yok.
Hocam sanırım herşey 31 ekimde belli olacak
Hocam bu ne yav Temmuzun ortasında başvurdum Kasım celbi için. Şimdi baktım şubata atmış beni. Neye göre celp değistiriyorlar o kadar plan yapıyoruz saçmalığa bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X