Şimdi Ara

397. Dönem (Kasım Celbi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
24
Favori
40.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de şubata atmış ya sistem herkesi mi öyle attı acaba, celp dönemi ertelenmeyen var mı ?

-Forumda eski celp dönemlerine baktım. Bir çok kişiyi sonraki celp dönemine atıp geri çekmiş.

1 hafta içerisinde netleşir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskoln377 -- 31 Ağustos 2024; 5:33:48 >
  • Psikoloji mezunuyum. Beni de Şubata atmış. Hayırlısı bakalım

• beni de 01/02/2025 tarihine atmış şuan öyle gözüküyor

• Raskoln377 R kullanıcısına yanıt

Sistem içinde ayarlamalar yapıyordur kendince belki bekleyelim bakalım.

Ben de Şubat celbini düşünüyordum bu mantığa göre o zaman Mayıs celbiyle mi gideceğim ben de 397. Dönem (Kasım Celbi) 

• Geçmişte de benzer durumlar yaşanmış, kiminin ertelenmiş vaziyette kalmış kimininki eski haline dönmüş. Hiç iyi olmadı bu durum.

• ruhiatakan68 R kullanıcısına yanıt

Acaba MSB'nin bu dönem için Asteğmen ihtiyacı yok da ondan mı Şubat celbine atıyor ki?

• asasas1212 A kullanıcısına yanıt

benim de aynı durum hocam, ortalamanız kaç bu arada yedek subaylığa mı başvurdunuz

• N3F3S kullanıcısına yanıt

Umarım öyle değildir de sistemsel bir problem yaşanmıştır.

• ruhiatakan68 R kullanıcısına yanıt

Pzt günü olmazsa askerlik şubeye sorsun bunu yaşayanlar çünkü birden fazla kişide öyle olmuş.

• Benden farklı 3 arkadaşda ağustos ayı içinde tüm işlemleri halletmişti hepsinde ilk 14.11.2024 yazıyordu bugün kontrol ettiler üçünde de 01.05.2025 yazıyor muhtemelen sistemsel bi durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sappy0 S kullanıcısına yanıt

Evet dostum yedek subaylığa başvurdum bende çoğu kişi gibi. Ortalamam 3.43 . Ama Şubat ayına atması iyi olmadı hiç bazılarını atmamış sanırım senin var mı başka tanıdığın psikoloji okuyup şubata atılan

• Eylülün ilk haftasının bitmesini bekleyeceğiz arkadaşlar, her celp dönemi benzer şeyler oluyor tarih ileri atıp tekrar geliyor.

Sistemle alakalı bir durum. Şuan temmuzda başvuran adamda bile şubat gözükebilir normal.

not: benim de şubat gözüküyor, şuan tüm kasım celbi şubat gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 31 Ağustos 2024; 22:56:35 >
  • 01/02/2025 tarihine kaydırılmışım Kasım'da giden yok sanırım veyahut sistemsel bir güncelleme var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Merhaba ,
    Yedek Subay : evet
    Yedek ast.subay : evet
    Bölüm: Hukuk
    GNO: 3.06
    Kasım celbi için tercih yaptık bende de 01.02.2025 gösterdi önceden 14.11.2024 idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subay007 -- 31 Ağustos 2024; 18:51:7 >
  • Beni de aynı şekilde Şubat'a atmış. Bekleyip görelim.

• Bende de şubata atılmış.

• Şubata atılmayan var mı ?

• Arkadaşlar bende bu ay tecili bozdurup yedek astsubay olarak başvurmuştum normalde 2025 aralığa kadar vaktim vardı. Bugün sınıflandırmam da 1/2/2025 gözüküyor. Bu kadar geç olacaksa gidesim yok sınıflandırma yapılıp yedek astsubay olup olmayacağım belli olduktan sonra tekrar tecil ettirip 2025 aralık ayına uzattırabilir miyim? İşleyiş nasıl oluyor bilen varsa lütfen aydınlatsın.

• hafiy H kullanıcısına yanıt

Mezuniyet tarihiniz üzerinden 2 yıl geçmediyse mezun erteleme hakkınız vardır. Yoksa bir lisans bölümünde kaydınız olması lazım.

Hafta içi netleşir, tekrar 14 kasıma dönerse 3-4 gün boyunca, günde bir kere kontrol edersiniz. Hala 14 kasımda kalmışsa 31 ekimde sınıflandırma sonuçlarına bakarsınız.

• Hakikaten sistemsel bir sıkıntı sanırım. Bende de şubat gözüküyor.

397. Dönem (Kasım Celbi)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.