Şimdi Ara

397. Dönem (Kasım Celbi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
23
Favori
44.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu hafta değişmezse şubat muhtemelen, bende baktım şimdi şubattan kasıma geri dönmüş

• Batuhankrk B kullanıcısına yanıt

31 Ekim olduğu net bir bilgi midir hocam. Askerlik şube ile görüştüm 20 Ekimden sonra her gün e devlete girip kontrol et. 20 Ekim de dahil olmak üzere sonrasındaki günlerde açıklanmasını bekliyoruz dediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozalpha O kullanıcısına yanıt
    397. Dönem (Kasım Celbi)

Milli Savunma Bakanlığının Resmî Sitesinde Gerekli Açıklamalar Yapılmış Oradan Takip Etmenizi Öneriyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam yazınızda bir kısımda havacılığa değinmişsiniz bilginiz var mıdır bilmiyorum da bir sorum olucak. Havacılık yönetimi lisans mezunuyum gano 3.20 daha önce havacılık yönetimi çıkan denk gelmedi. Sizce yedek subaylık çıkar mı hava kuvvetleri özelinde sormuyorum. Genel kuvvetlerin tümünde havacılık yönetimi mezunu asteğmen göremedim. Sizce ihtimal var mıdır bu ara beni de kasımdan şubata attı şu an tekrar kasım olarak güncellendi.

Bu Konularla Alakalı Bilgim Yok beni de mayıstan kasıma geri çekti takip edip göreceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şuan baktım kasıma çekmiş

• arkadaşlar benim de kasıma geri çekmiş ama pertem sitesinde hala şubat 2025 görünüyor sizde de öyle mi?

• benim pertem sitesinde de kasıma çekmiş

Ben Hava kuvvetleri için söyledim hocam doğrudan bölüm bilgim yok :)

Benim topladığım veri de de çok insan sadece ortalamasını söylüyordu, forumlarda da insanlar ya bölümünü söylemiş ortalamasını söylememiş ya da ortalamasını söylemiş geçmiş.

Ama genel olarak yedek subay çıkan adaylar hiçbir şey söylememiş. Forumda 20 kişi yazdıysa 18'i bana çıktı demek için yazmış o kadar.

Yani veri toplaması oldukça zor.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Bu verileri bende incelemek istiyorum nasıl görebilirim? Astsubayların ortalamasını merak ediyorum

• hafiy H kullanıcısına yanıt

Astsubay yok hocam sadece yedek subayların ortalamalarını toplamıştım kendim de lisans mezunu olduğum için. Bir kısmını forumda paylamıştım ama asıl excel listesini bulamıyorum 100 kişilik olan, sonuçları dediğim gibiydi.

• E devlette kasima cekmesine ragmen hala pertemde subat gozukuyor. Hangisini dikkate almak lazim var mi bu durumla karsilasan baska?

• archebitho A kullanıcısına yanıt

Ben de işlemlerimi 28 ağustos'ta tamamladım. E devlette şubat görünüyordu dün kasım olarak değişti. Bende de pertem hâlâ şubat gösteriyor. O da düzelir muhtemelen.

• avaroglu A kullanıcısına yanıt

Galiba orasi gec isleniyor. Tesekkurler cevap icin

• Yedek Subay : evet

Yedek ast.subay : evet

Komando : hayır

Bölüm : Kimya müh.

YDS: 79

• Herkese merhaba,

Geçen ay uzun dönem için başvurumu tamamladım. Bölümüm Psikoloji, mezuniyet ortalamam 3.00, Yüksek Lisans'da 3.41. Sizce çıkma ihtimaili yüksek midir? Bu konuyla ilgili bilginiz varsa yorumlarınızı rica ederim. Not: boy 1.78, kilo 75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychologisttt -- 5 Eylül 2024; 11:6:59 >
  • Psychologisttt P kullanıcısına yanıt

İhtimal yüksek ama genel ortalamaya göre yüksek yani %51 gibi düşünme genelde çıkma oranı %5'se sende belki %20 bu da yüksek bir oran demek.

Yüksek lisans önemsiz sadece lisans mezuniyeti çekiyorlar.

• ReisKaya R kullanıcısına yanıt
    Sağol üstat. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychologisttt -- 6 Eylül 2024; 8:3:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam yeri burası mı bilmiyorum ama benim de bir sorum olacak temmuz 2017'de üniversiteden mezun olduktan sonra yoklama kağıdı geldiği için askerlik şubesine gitmiştim ağustos 2017'de yüksek lisansa baslayınca tecilim oldu daha sonra o okuldan ayrıldım 2021 aralıkta acemi birliğim belli olmuş ama ben o sırada tecilliydim aralık 2024'e kadar. Şimdi mezun oldum ve askerlik durum belgemde 19 eylüle kadar ilişkisi yoktur diyor ama aralık 2021'e kadar sevk basvurusunda bulunun yazıyor ben hayatımda muayeneye bile girmedim kilo sınırının da üstündeyim benim ne yapmam gerekiyor. Tecilliyken de 2021 yılındaki bu sınıflandırma sonucum görünmüyordu edevlette hatta 1 ay önce bile görünmüyordu dün tesadüfen gördüm.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.