Şimdi Ara

397. Dönem (Kasım Celbi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
24
Favori
40.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sana en yakın askerlik şubesine gidip durumu anlatırsan çözüme kavuşursun. Sistemsel bir hata oluştu muhtemelen.

• Askerlik durum belgesine göre herkes kasım celbine mi düştü ? Farklı bir tarih görünen var mı aramızda ? Şahsen bu belgeye göre plan yapıyorum. İnş kasım celbinden ileri bir celp dönemine atmaz. Bir de er olarak mı gidicez yoksa yedek subay olarak mı o da belli değil  

• melih_78 M kullanıcısına yanıt

hemen hemen herkesin kasım celbi olarak güncellendi, celp atan görmedim. Muhtemelen sanıldığı kadar yoğunluk yok bütün celp dönemleri birbirine yakın.

Kasım celbi demek 3 ayı kapsıyor hocam yani kasım da çıkabilir, ocak da.

• melih_78 M kullanıcısına yanıt

Hocam benimde tekrar Kasım olarak güncellenmiş. Er mi Yedek subay mı olduğunu 31 Ekimde öğreneceğiz. Yani bekleyiş devam ediyor.

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt

Hocam pertem düzeldi mi sizde ? Bende e devlet kasım görünüyor ama pertem şubat görünüyor.

• avaroglu A kullanıcısına yanıt

Evet hocam orasıda Kasıma çekilmiş.

• Whatsap grubu kuralım Kasım celbi diye. Daha iyi olur

• Herkese selamın aleyküm, bana Mayıs celbinde yedek subaylık çıktı. Tuzla piyade okulundayım. Kpss sınavım var diye gidemedim. Kasim celbine gidecem inşallah. Wp grupları var ancak Kasım'da gidecekler icin özel bir grup yok. Kısaca sizlere yardımcı olmak için merak ettiğiniz soruları cevaplim: arkadaşlar askerlik yerleriniz ve hizmet şekliniz (yani yedek subay mi astsubay mi yoksa er mi olarak yapacağınız) 31 Ekim'de belli oluyor. Aşağı yukarı 3 veya 4 Kasım da da sistem üzerinden askerlik sevk kağıdımızı alacaz. Askerlik şubesine gitmenize gerek yoktur. Kimlik ve sevk kağıdı başka birşey yok arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9962438C9 -- 10 Eylül 2024; 14:42:55 >
  • hocam merhaba, 2. başvuruda tekrar uzun dönem çıkma şansı yok diye biliyorum öyle değil mi?

• Raskoln377 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim, ikinci başvuruyu bilmiyorum malesef.
  • Hocam sen şimdi yine yedek subay olarak mı gideceksin yoksa er olarak mı? Birde bölümünüz nedir? Bende Kpss ye girdim ama istediğim puanı alamadım. Nasip 2026 ya inşallah.

• kurun bir grup katılalım hocam

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yedek subay olarak gidicem, sadece erteleme yaptım. Erteleme hakkımız var. ilahiyat fakültesi mezunuyum hocam. Ortalama 3.23 benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9962438C9 -- 11 Eylül 2024; 19:42:27 >
  • Sappy0 S kullanıcısına yanıt
    Kurdum ama link olarak buraya paylaşılmadi kardeşim. Nasıl yapabiliriz ki. Eğer yapabilirsen bir dene buraya paylaş girelim gruba kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9962438C9 -- 11 Eylül 2024; 19:45:46 >
  • Kasım celbi için WhatsApp grubu kurduk. Katılmak isteyenler özelden numaralarını atsınlar eklim kardeşlerim. Numarasını atan arkadaşlari her akşam toplu halde gruba eklerim. Sınavım var ona çalışıyorum çünkü. Hakkınızı helal edin inşallah:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9962438C9 -- 11 Eylül 2024; 20:6:32 >
  • Merhabalar bi sorum olucak arkadaşlar bilgim olmadığı için soruyorum

Yedek astsubay maaşı ne kadar ve doğu ile batı maaşı arasındaki fark nelerdir bilginiz var mıdır

• Arkadaşlar aramızda askerlik nedeniyle yüksek lisans kayıt dondurma işlemi yapan var mı ? 2024 Temmuz ayında bir yüksek lisans programına kabul aldım ama önceliğim askere gidip sonrasında yüksek lisansa başlamak istiyorum. Yüksek lisans programına kabul edildiğim üniversitenin öğrenci işlerine mail attım . Yüksek ihtimalle askere gideceğime dair belge isteyecekler , sınıflandırma sonuçları 31 Ekim'de açıklanacak. Nasıl oluyor bu işler böyle bir olayla karşılaşan , tanıklık eden var mı aramızda ? Varsa yol gösterebilir mi?

• Bende uzaktan yüksek lisans öğrencisiyim şuan . 3. dönemimdeyim 1 dersim kalmıştı. Askerlik başvurumu yaptım . Askerlik şubesinde bir önemi olmadığını söyledi. Okul ile iletişime geçmene gerek yok gene kendi öğrenci işlerini arayıp sorarsın. Benim direk tecil düştü kasımda inş gidicem. Askerdeyken de eşe dosta rica edip sınavı halledicem inş

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.