Şimdi Ara

397. Dönem (Kasım Celbi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
23
Favori
44.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, ben de şu an yüksek lisansa kayıtlıyım. Eğer ki kasım celbinde gidersen veya başka bir celp içinde olabilir direkt öğrenci işleri ile görüşüp durum bildirmek gerekiyor. Onlarda yüksek ihtimalle kayıt dondurma işlemi yapıyorlar. Askerlik şube ile görüştüğümde bize gelmene de gerek kalmadan öğrenci işleri ile görüşüp halledebilirsin demişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozalpha O kullanıcısına yanıt

benim kafama takılan nokta şu aslında ders kayıtları, kayıtlı olduğum üniversitede 23-25 eylül , güz dönemi baslangıcı da 30 eylül olarak gözüküyor. Yani kasım celbi sınıflandırma sonuçlarının açıklanacağı tarih olan 31 ekimden 1 ay önce. Güz dönemi için ders seçimi yapıp kasım celp döneminde askere çağrılma durumunda güz dönemi de dahil olmak üzere 2 dönem ( 1 sene) kayıt dondurma işlemini yapabiliyor muyuz? Yoksa bu durumda güz dönemi için ders seçimini yapmamamız mı gerekiyor

• bana bugün msb den mesaj geldi kasım celbine tabii olduğum şeklinde. Başka mesaj gelen oldu mu bu şekilde

• şimdi bana da geldi galiba kasımda gidiyoruz

• bana da geldi

• Banada az önce geldi. Hayırlısı olsun.

• Mesaj gelen arkadaşlara soruyorum. ''Ertelemeniz sonlanmıştır. Kasım 2024 sınıflandırma döneminde sevke tabisiniz.'' şeklinde bir mesaj mı geldi? Çünkü bana Ağustos ortası gelmişti neden arada bu kadar zaman farkı olduğunu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Directorr -- 18 Eylül 2024; 20:39:5 >
  • Directorr D kullanıcısına yanıt

Muhtemelen.

Bana hiçbir sms gelmiyor bilmeden devleti engelledim herhalde zamanında :D

not: Sistemde kasım celbi gözüküyorum yani ondan yana bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 18 Eylül 2024; 23:53:5 >
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Gelmemesi de ilginçmiş. Aktif kıta görevindeki Asteğmen arkadaşıma da 1 buçuk ay önceden gitmiş mesaj ne kadar geçerli bir ipucudur bilmiyorum artık. Bazılarına 2 3 ay öncesinden gitmiş bazı arkadaşlar da bugün geldi yazınca acaba subayları elle yerleştirdikleri için mi geç mesaj gitti diye bir düşünce uyandırdı ama biraz zorlama bir düşünce sanırım.

• Directorr D kullanıcısına yanıt

Yok hocam hiç alakası yok lise mezunu arkadaşa da gidiyor mesaj standart bir uygulama. Bana genel olarak hiçbir mesaj gelmiyor hatta bir zamanlar gelen uyarı mesajları bile gelmiyor herhalde bilmeden kapattım.

Hatta forumdan bir arkadaşımız mesaj gelmemiş ama yedek subay çıkmış, dh istihbahrat bulur.

397. Dönem (Kasım Celbi)

397. Dönem (Kasım Celbi)

397. Dönem (Kasım Celbi) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 19 Eylül 2024; 2:8:47 >

• 397. Dönem (Kasım Celbi) aynı mesaj bana 15 ağustosta geldi işlemleri bitirdikten 1 ay sonra

• Bölüm nedir sizin

• Ben 11 temmuzda işlemleri bitirmiştim 15 ağustosta sms gelmişti, daha sonrasında başvuranlara gelmiş olabilir mi bu sms?

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

bana da gelmedi

telefon numarası değiştirmiş miydiniz hiç. Ben telefon değiştirdim, askeri şubeden yeni numaramı girdirdiğim halde sınıf tercihinde eski tel no gözüküyor o yüzden gelmedi bana diye tahmin ediyorum

• Raskoln377 R kullanıcısına yanıt

Hocam büyük ihtimalle öyle. Asklerlik işlemlerini Haziranda bitirenlere Temmuzda, Temmuzda bitirenlere Ağustosta, Ağustosta bitirenlere Eylülde mesaj geliyor.

• melih_78 M kullanıcısına yanıt

Ders seçimi yapmanda fayda var. Kasım celbinde gitsen dahi ders seçimi yapman bir sorun olmaz. Ders seçimi yaptıktan sonra da kayıt dondurma işlemi oluyor diye biliyorum. Lisans programına kayıtlıyken bir arkadaşım dönem içerisinde kayıt dondurma yapmıştı yüksek lisansta da geçerli olacağını düşünüyorum.

• registermy kullanıcısına yanıt

evet değiştirdim, e devletten de güncelledim.

Sıradan bilgilendirme mesajı biz zaten biliyoruz durumu hiç takip etmeyenler için faydalı. Mesaj gelmemesi sorun değil.

• Askerlik yaparken bir yandan Açık Öğretim bölümü okuyabilir miyiz ? bilgisi olan var mıdır bu konuda

• Kasımda sevke tabiisiniz diye mesaj geldi askerlik durum belgeme baktığımda da 14 kasım gösteriyor kasım ayında gider miyim kesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.