< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
397. Dönem (Kasım Celbi) (5. sayfa)
-
-
yok maalesef başka bildiğim, benimki de şubat gözüküyor hala
-
29-30 ağustos günleri tecili bozup, başvuru yapıp, muayene oldum. Umarım sistemsel hatadır...
-
Umarım hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yedek Subay : Evet
Astsubay : Evet
Komando : Evet
Bölüm : Bilgisayar Teknolojisi ve Bilisim Sistemleri
Ortalama : 3.8
Ingilizce: IELTS 8.0
-
Müjde beyler! Eski haline dönmüş. Sizde durum nedir?
-
Bende hala aynı 7 eylülde sonmuş nitelik güncellemesi 7 eylülde bakmanız yeterli diyor uzmanlar
Benim de Şubat'tan Kasım'a geri gelmiş. Hayırlı olsun
-
beni de şubattan kasıma geri atmış , yine oynamalar olabilir diye düşünüyorum sürecin tamamlanmasını beklemekte fayda var
-
Ben Tecilimi 20 ağustosta bozdurdum muayene vs bütün işlemlerimi 23 ağustosta bitirdim şubedeki görevli bana kasımda askere gönderir dedi 31 Ağustos a kadar 14 Kasım yazıyordu 1 eylülde 1 Mayıs 2025’e attı şu an hala aynı geri çekmesini bekliyorum
Mayıs nedir abi çok ilginç 2 celp dönemi atmış.
Beni de şubata atmıştı şuan tekrar kasıma gelmiş ama net olarak haftaya belli olacak. 7 eylülden sonra diyorlar bu aralıktra sürekli oynama olması normal.
-
Nitelik Güncellemesi 7 Eylül Cumartesi Akşamı Saat 00:00 da Sona erecek 1-7 Eylül Arası Sistem İleri Atacak Geri Çekecek , İleri Atıp Hiç Çekmeyecek gibi gibi durumlar yaşayacağız umarım 7 Eylül Gecesi kasıma geri çeker tek temennim o çünkü mayısa kadar 8 ay var çok uzun bir süre bu kadar ileri atmasını beklemiyordum belki şubata atabilir diyordum ama durum sandığımdan daha karışıkmış bakalım 7 Eylül gecesini bekleyip göreceğiz o tarihten sonra artık ne zaman askere gideceğimizi öğreneceğiz
Herkes için hayırlısı olsun, beni şükür kasım ayına geri çekmiş. Umarım böyle kalır. Sınıflandırmalar takribi ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmtYlmz07 -- 2 Eylül 2024; 16:37:3 > -
Benim Bildiğim Kasım celbinde askere gidecek olan adayların yerleri 31 Ekim sabahı saat 11:00 de açıklanacak
Tekrar kasım celbine dönen arkadaşlar (Benim de Kasıma döndü), Mezun olduğumuz bölümleri paylaşsak nasıl olur hepimiz , benim hukuk ve Gno ortalama 3.06 acaba bölüm ve puanın etkisi var mı diyerek merak ettim , dönüşlerinizi bekliyorum paylaşalım hep beraber burada
-
Benide çekmiş itfaiye bölümü gno 3.25
Radyo Tv Sinema 2.25. Aylardır araştırıyorum ortalamanın gerçekten etkisi yok gibi gözüküyor. Bölümlere ayrılan kontenjanlar dahilinde sınıflandırma yapılıyor gibi. Bazı yerlerde yaşın da etki ettiğini okumuştum ama net bişey söylemek zor. Ayrıyetten gazi çocuğuyum bu konuda bilgi sahibi olan var mıdır etki edip etmemesiyle ilgili? Bu arada beni de şubata atıp kasıma geri çekti bu hafta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Directorr -- 2 Eylül 2024; 19:7:38 > -
Ortalama önemi var. Diğer kriterlerin de önemi var. Zar atılmıyor.
Hangisinin kat sayısı daha fazla bilmiyoruz.
Bazı kriterler baraj gibi bile olabilir yani o kriter tutmuyorsa 4 ortalama, sağlıklı olmak gibi şeyler bile önemsiz olabilir.
Bunu kimse bilmiyor o yüzden afaki konuşuyoruz hep.
Ortalama konusunda
2.1 ile seçilen var 3.8 ile seçilmeyen var bunlar tekil örnekler.
100 kişilik yedek subay listesi yaptım son 4 yıl farklı celp dönemleri ve hepsinin ortalaması 3.1 civarı çıkmıştı. İlk listeyi başka konuda paylaşmıştım.
İstisna bir örnek olarak havacılarda bir subay arkadaş listede 3 altı tek bir kişi bile olmadığını belirtmişti. Ama bu istisna benim tuttuğum listede aynı dönemde 2.4 de vardı.
Üniversite mezunlarının ortalaması 3 değilse ki değil ortalama bir artı puan.
Ama en büyük şans bölüm çünkü kontenjan ona göre oluyor.
Mesela benim ortalamam çok iyi ama bölümüm avantajı olmayan bir bölüm, düşük ortalama ile şansım %5 ise şimdi belki de %10 oldu ama günün sonunda %90 çıkmayacak gibi düşünmek lazım.
Belki %10 değildir de %30 olmuştur onu bilemeyeceğiz.
Bir de şunu eklemek lazım, her sene 10 bin civarı yedek subay oluyor ve bunların %90'ı belki de daha fazlası hiçbir şekilde sosyal platformlarda bilgi vermiyor.
Vermek zorunda değiller zaten. Yani topladığımız veri aslında çok kısıtlı bir veri oluyor.
Belki de hesapladığımızdan çok daha fazla diğer bölümlerden alım oluyordur. Genelde gittiğiniz sınıfla alakalı birlikler oluyorsa gördüğünüz kişiler de çoğunlukla benzer mezunlar olabiliyor ama başka bir birlikte tamamen başka Senaryo olabilir.
Puanlama yöntemi açıklamada çok daha net yorum yapardık, belki de kimsenin konuşmadığı yaş kriteri kat sayı olarak diğerlerinden çok daha önemlidir gibi.
Devletin mevzuatında yaş konusunda atamalarda yaşı büyük olana öncelik veriliyor. Tsk buna benzer bir şey uyguluyorsa yaşın yüksek olması da artı olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 2 Eylül 2024; 20:47:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok doğru bir analiz yapmışsınız sosyal medyadaki bilgi kırıntıları yüzerinden yorum yapmaya çalışıyoruz. Yedek astsubaylık ve orduda kalma isteğim var ama bilgisayar programcılığı mezunu birisine çıkma ihtimali nedir hesap etmek mümkün değil. Sağlıkçı ve mühendislik herhalde çok daha şanslıdır ama ne kadar? Yani benim %10 ise onların %30 mu? Yaş - ortalama hatta belki vücut değerleri (Anıtkabir için boy sınırı varmış sanırım?) çalışmış olmak vs. yüzde kaç etkiliyor... Artık bir noktada olup olmayacağını şansa bıraktım. Sınıflandırma açıklandığında burada 30-40 kişi yazsa total sayılara kıyasla ne kadar doğru oranlara sahip bir veri ortaya çıkacak meçhul.
-
benim hala 01/02/2025 tecil tarihi , önceden kasımdı . Sizce şubata mı kaldım yoksa kasımda gider miyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X