399 TL Logitech G603 Kablosuz Gaming Mouse (Hero sensor) https://www.gaming.gen.tr/urun/3945/logitech-g603-kablosuz-gaming-mouse/?v=1.68.3 ![]() |
399 TL Logitech G603 Kablosuz 12000DPI Gaming Mouse (HERO sensor)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
fiyat iyi de sitenin adını ilk kez duyuyorum
-
Aynen...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güvenilir sitedir daha önce hazır sistem aldım sorunsuz.
-
amazon yorumlarında scroll da sıkıntı var diyorlar kronik sorunluymuş
-
145 gr
-
2 3 senedir kullanıyorum son 1 aydır sorun var. İçini açıp hallettim geçen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 2008 de Hepsiburada'dan 300 TL civarına almıştım. 2 sene sonra sorun çıkarmaya başladı, içini açıp temizledim. Yaklaşık bir yıl sorunsuz kullandıktan sonra son zamanlarda özellikle oyunda sapıtmaya başladı :) Günlük kullanımda sıkıntı yapmadığı için eşime verdim o kullanıyor şuan.
Pil süresi falan zaten çok iyi
-
136 gram olması dışında her şeyi gayet iyi duruyor
-
alıp almamak arasında kararsızım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat gerçekten çok iyi. Bende G703 modelinden 2 tane var senelerdir kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor. Kronik tekerlek hatası falan yok öyle bir durum olmadı. G603 modeli dahili bataryaya sahip değil ve kalem pille çalıştığı için biraz daha ağır sanırım. Bu durumda şarj olurken kullanmazsınız. G703 te bluetooth gibi seçeneklerler yok bir alıcısı var onunla çalışıyor. Ama bu modelde bluetooth seçeneği olduğu için bilgisayar dışındaki cihazlardada kullanılabilir sanırım.
Kısacası kaliteli bir mouse bu fiyata bence kaçmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozalp -- 7 Aralık 2021; 1:31:19 > -
Bu mu yoksa 199 liraya Corsair katar pro kablosuz mu alınır
-
daha önce g300s aldım aynı gün kargolandı ertesi gün elime ulaştı. bir sıkıntı yaşamadım.
-
502 ve Corsair katar pro var
kata pro ele daha iyi oturuyor daha hafif ama malzeme kalitesi 502'den daha kötü ama vasat değil iş görür
katar proyu tercih ederim
-
gittigidiyorda 100 tl hediye çekim vardı katar proyu 100 e aldım birde bunu aldım dursun bakalım
Son yıllarda Logitech fobim olduğu için alsam mı almasam mı bilemedim. Paradan biraz kısmak için kronik sorunlu ürünler çıkarıp duruyorlar.
Logitech ilk baştaki sağlam ürün çizgisini kaybedeli uzun süre oluyor. Logitech'in çok eski bir 2+1 hoparlörü var, hala taş gibi. G710 vardı, hala taş gibi. Ama nispeten yeni ürün serilerinden G432 almıştım, hiçbir darbe falan görmemesine rağmen resmen paramparça oldu. G430 almıştım, orta tekeri çok çabuk bozuldu.
-
Katar pro xt'nin lodu 1.2'iken pro wirless'ın 3.6 uzak dur, kullanılan sensor çok dandik.
-
Aynı sitede Logitech g pro kulaklık da çok uygun.Guvenilir mıdır acaba.Son dönemde alışveriş yapan oldu mu? Biraz tedirgin etti açıkçası birden fazla üründe bu kadar farkla uygun olması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.A.1 -- 8 Aralık 2021; 14:20:0 >
Aldığım ürünü bugün teslim ettiler. sıfır kapalı kutu. Teşekkürler
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- msi shout out
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X