Şimdi Ara

3D Oyun Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu ana Kadar Hep 2.dünya savaşı ile ilgili oyunları İmrenerek Oynadım.
    Ne yazık ki Türkiyede profosyenel bir Oyun firması olmadığından Şu ana kadar agız tadıyla bir türkçe oyun oynamış degiliz.

Şu ana kadar Vb 6 ile Bir çok Proğram yaptım Ama 2D olsa bile Hiç oyun yapmayı denemedim.Muhakkak ki Çok Zor bir iştir Bu tip oyunların profosyonel bir kadro tarafından günlerce ugraşılarak yapıldığından şüpem yok.

Fakat birlikten güç doğar mantıgıyla Bu amaç için oluşturulmuş bir grup veya site bilen arkadaş varmı

mesala Kurtuluş Savaşını 3 boyutlu bir şekilde oynamayı kim istemezki

• Bunu zamanında deneyen birçok kişi,grup, takım oldu..
    ama sonuç olarak hala elimizde net bir sonuç yok..bi aralar Pusu vardı çıkacak dedikleri tarihin üzerinden kaç ay geçti hala haber yok...

Oyun yapmak zor iştir..kaliteli bir oyun yapmak için en azından 10 kişi 1 sene çalışmalıdır ki oyuncuyu şöyle günde 1 saat oyalayabilsin...

Ayrıca o ağız tadıyla oynadığın oyunlar için ortalama 30 kişi 2 sene çalışıyor...Türkiye'de şu şartlarda mümkün olmayana bir hayal sadece oyun yapmak...

ama yine de birşeyler öğrenmek, hala azimle çalışan kişi ve gruplara katılmak istersen birkaç adres önerebilirim:
    www.oyunyapimi.org
    www.tr3d.com

• ewt ya Türkiye'de bu sektörle ilgili hiçbir yapımcı yok.insanlar uğraşmak istiyorlar ama düşünün ilgili ekibi topladık diyelim kaliteli bir oyun yaratabilmek için kaliteli pc de gerekir.bu sefer de sponsor flaan aramak gerekiyor.kısacası bir firma olsa olanak sağlasa yapılır ülkemizde de.en basitinden ben sınıfta arkadaşlarımla amatör film çekeceğiz senaryo da taş gibi ama olanak olmadığından yatıyor iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.