Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler
  • Exper2006 arkadaşım bana belirttiğin gibi HepsiDigital sitesinden emre bey ile görüştüm ve firmasından aldıkları bilgiler doğrultusunda bu açıklamalrı yazdıklarını söyledi.Tabiki vardır bir bilfdikleri diyerek , Mayıs ayında ürünün çıkmasını bekleyelim diyorum.Çünkü denemeden bilinemez.Bu konuda Optoma firmasınada mesaj attım gelen yanıtla birlikte sizi bilgilendiririm.Yinede bu konudaki ilginize teşekkürler..

Bu arada Murgaylı arkadaşımızın yardım istekleri için sizlerdende görüşlerinizi almak isterim.Bilgi ve tecrübelrimizi paylaşalımki gücümüz daha çok büyüsün.

Saygılarımla
  • Mastecodex acer Acer H5360BD ne zaman türkiyeye gelecek biliyormusunuz ben acerla görüştüm belirgin bir tarih olmadığını söylediler.teşekkür ederim
  • Türkiye Acer ile görüşme yaptım ama o kadar ilgisiz davrandılarki bilemzsin.Oysaki yurtdışı firmaları ile yaptığım görüşmelerde o kadar yardımcı oluyorlarki , bu ikisi hiç kıyaslanamaz bile.Tabiki Türkiyede ilgilene firmalarda var ama Acer H5360BD hakkında bilgi almak için aradığımda bana bilgimiz yok, bilmiyoruz,daha sonra tekrar arayın,Satış noktalarımızdan takip edebilirsiniz gibi yanıtlar aldım.Sanki cihazı onlar değilde ben çıkaracağım.Herneyse Acer Global sitesine mail attım yanıtını bekliyorum.Cevap gelince sizinle paylaşacağım.
  • Bu arada gözlüksüz 3DTV'lerde Ekim, Kasım gibi türkiye'de satışa çıkacağı konusunda Toshiba yetkililerinin açıklamaları var. Vestel'de prototip gözlüksüz 3DTV'sini istinyepark'da görücüye çıkarmış durumda. Bakan arkadaşlar oldukça güzel olduğunu söylüyor.

Acaba hiç gözlüğe girmeden bunlarımı beklesek?
    saygılar
    exper2006
  • arkadaşlar herkese selamlar.

öncelikle belirtmem gereken şu ki, ben iş yoğunluğundan ötürü 3d olayını mastercodex'in yardımları sayesinde öğrenebildim.

şu an lg-bx 327 3d projektör, ps3 ile dlp link gözlüklerle gayet güzel bir şekilde 3d film izleyebiliyorum.

çok memnunum, hiçbir sorun yok. şiddetle tavsiye ediyorum.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aak35

arkadaşlar herkese selamlar.

öncelikle belirtmem gereken şu ki, ben iş yoğunluğundan ötürü 3d olayını mastercodex'in yardımları sayesinde öğrenebildim.

şu an lg-bx 327 3d projektör, ps3 ile dlp link gözlüklerle gayet güzel bir şekilde 3d film izleyebiliyorum.

saygılar.

yukarıda yazdığım lgbx327 gözlemleri ile ilgili siz de görüşlerinizi yazarsanız iyi olur...

ayrıca bu proj kullanan diğer arkadaşlar da gözlem sonuçlarını detay anlamda paylaşırlarsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: aak35

arkadaşlar herkese selamlar.

saygılar.

Selamlar, bende bugün mastercodex den extra 3d vision gözlük aldım. Bu gözlüğü aramadığım yer kalmamıştı. Kendisinde bulunca çok sevindim :) Çok yardımsever, ilgilisini ve bilgisini sakınmadan beni yönlendirdi. Bence yanlış yaptı :D artık sık sık rahatsız edeceğim seni mastercodex hehe
  • Teşekkürler arkadaşım benim.İnşallah aldığın Nvidia 3D vision gözlükten memnun kalırsın.Ben tüm testlerini yaptım süper bir gözlük.Buradan diğer arkadaşlarada söylüyorum.Türkiyede bulunmayan Nvidia 3D Vision extra gözlükleri bende sıfır halde mevcuttur.Satın almak isteyen arkadaşlarım isterlerse 3-6-9-12 ay taksitle alabilirler.

Saygılarımla
  • Merhaba arkadaşlar. Yazılanları okudum ve ben de sormaya karar verdim. Daha once okumamıstım, ucuz oldugu için ve bir 3D arayısında olmadıgımdan Viewsonic PJD5122 DLP 3D ready bir projeksiyon aldım. 800x600 SVGA.. Film izlerken kullanıyorum evde VGA baglantısı ile PC ye baglayarak. Benim sorum şu; bu projeksiyonla 3D herhangi birşey izlenebilir mi? izlemek için tam olarak ne yapmalıyım. pc için hangi yazılım, ekran kartı, hangi format ve hangi gözlük?? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Teşekkürler..
  • Merhaba Arkadaşım

Şu an elindeki projeksiyon ile 3D filmleri izleyebilirsin.Bunun için gerekli olan donanım şöyle ,

1- AMD HD3D donanımı
    2-PowerDVD 10 Ultra Mark II yazılımı
    3-DLP Link uyumlu 3D Gözlükler

Bu sistem şu anda bende kurulu ve 3D film izleyebiliyorum.Eğer yukarıda verdiğim gereksinimleri karşılarsan hemen 3D film izlemeye başlayabilirsin.

Eğer donanım ve yazılım hakkında bilgi almak istersen benimle irtibata geçebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastercodex

Merhaba Arkadaşım

Şu an elindeki projeksiyon ile 3D filmleri izleyebilirsin.Bunun için gerekli olan donanım şöyle ,

1- AMD HD3D donanımı
    2-PowerDVD 10 Ultra Mark II yazılımı
    3-DLP Link uyumlu 3D Gözlükler

Bu sistem şu anda bende kurulu ve 3D film izleyebiliyorum.Eğer yukarıda verdiğim gereksinimleri karşılarsan hemen 3D film izlemeye başlayabilirsin.

Eğer donanım ve yazılım hakkında bilgi almak istersen benimle irtibata geçebilirsin.

AMD HD3D yerine nvidia kit kullansak sanırım sıkıntı yaşamayız değil mi mastercodex?
    İyi forumlar...
  • Merhaba şu cihazlar hakkında bilgisi olan varmı test eden varmı?

BENQ MS510 3D DLP PROJEKSİYON 700 tl
    (http://benq.com.tr/products/product_detail.cfm?product=1693&pltag=5&ptag=154)

BENQ MS614 3D DLP PROJEKSİYON 800 tl
    (http://benq.com.tr/products/product_detail.cfm?product=1732&pltag=5&ptag=154)

3D Gözlük 100 tl
    (http://www.aliexpress.com/product-fm/437844930-Wholesale-Free-shipping-New-Arrival-Active-Shutter-3d-glases-DLP-Link-120Hz-3D-Glasses-wholesalers.html)

not hdm 1.4 çokmu önemli pcden görüntü aktarımı yapacagım?

DEGERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
  • derfido

birincisi benq nun 3d projektörleri sorunludur(3d modunun açılma problemi), ayrıca sen bu projektörleri nerede kullanacaksın?

film mi izleyeceksin, oyun mu oynayacaksın, 3d bilgisayardan elindeki videoları mı oynatacaksın ne yapacaksın

SVGA olması önemli değil mi bu olabilecek en düşük çözünürlük...

Bu projektörler, büyük ihtimal hdmi kablosu takıldığında 3d modunun açılmasına izin vermeyecek...

ayrıca türkiyede 3d gözlükhttp://urun.gittigidiyor.com/3D-Projektor-3D-Projeksiyon-Cihaz-icin-3D-Gozluk_W0QQidZZ38784931 buradan alabilirsin...

Bence 3d konusunda ucuza kaçma benq nun ucuz olması demek sana istediğin 3d yi vereceği anlamına gelmiyor, acer, viewsonic, lg vs düşün...
  • senki arkadaşım sinabsis arkadaşımızın kullandığı Projeksiyon cihazı olan Viewsonic PJD 5122 Nvidia 3D Vision desteklenen ürünler listesinde olmadığından arkadaşımızı AMD HD3D sistemine yönlendirdim.Ayrıca AMD HD3D sisteminde 3D projeksiyon ile film izlemek için sadece Ati ekran kartına + Powerdvd yazılımına + DLP Link bir gözlük yeterli.Tabiki benimki sadece öneri ama seçimler herzaman sizlerindir.Benim amacım bilgi paylaşımıdır.
  • derfido arkadaşım burada modellerini verdiğin cihazlar güzel ama 3D için zaten yetersiz.Çünkü 800*600 çözünürlükte 3D film izlemek bence geride kaldı artık.Ben bizzat 800*600 çözünürlükte 3D film izledim ama hiç tat alamadım.3D modunda film izlemek için en az 720p çözünürlük olursa iyi olur tabii ama seçim yine son kullanıcınındır.Çözünürlük olarak 1024*768 ,1280*720 veya 1920*1080 seçilebilir.Hiçbir arkadaşıma 800*600 çözünürlükte 3D yayın izlemeyi tavsiye etmem.

Bu arada Benq marka bir projesksiyon cihazı bende şu anda mevcut ve Süper kalitede 3D görüntü alabiliyorum ama teknololojini gelişmesi ile ilerleyen chip teknolojisi yeni cihazlarda uygulanmaktadır.Böylece 3D algılama ve tepki süreleri minumuma indirilmiştir.Bu gelişmeleri denemeiş olduğum cihazlarda bizzat yaşamış bulunuyorum.Özellikle HDMI 1.4 görüntü işlemcisinin yeni projektörlere uygulanması ile birlikte 3D veriyolu çok genişlemiş ve görüntü aktarım hızı artmıştır.Gerekli bilgilerihttp://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/ linkinden alabilirsiniz.

Linkini vermiş olduğun DLP Link 3D gözlüğü tabiki getirtebilirsin ama o gözlüğün kalitesi Türkiyede şu anda satılan gözlüklerden aşağıda.Eğer modelini beğendiysen bu modelde DLP Link gözlük Türkiyede mevcut hemen seni yönlendirebilirim ama esas sorun fiyatı ise o ürünün gümrüğe takılma riskinide göz önüne almalısın.Bu gözlüklerin biraz daha pahalı olmasının nedeni gümrük masraflarının biraz yüklü olmasıdır.

Eğer şarj edilebilir DLP Link 3D bir gözlük satın almak istiyorsan Gözlük3D arkadaşımızın referans verdiği siteden satın alabilirsin.Bu gözlükten arkadaşımlarım olan Gözlük3D sitesinden bizzat 1 adet satın aldım ve çok memnun kaldım.Tavsiye ederim.

Eğer 300 saat pil ömrü olan Ultra Hafif DLP Link bir gözlük satın almak isterseniz 160 TL fiyata 12 Ay taksitle alabilirsiniz.

Bence gümrüğe takılma riskini göze almayıp Türkiyeden satın almaya bakın.Eğer 3D gözlük,3D Donanım,3D yazılım konularında yardımcı olamamı isterseniz hemen benimle irtibata geçebilirsiniz.

Tabiki karar tamamen sizindir.Bizim amacımız sizi sadece bilgilendirmek ve yönlendirmektir.

Saygılarımla
  • Mastercodex :

800*600 çözünürlükten daha yüksek olması daha iyidir ama benim merak ettigim 3d için 120 mhz görüntü hızı gerekiyor bunu vgadan yakalamak mümkün degil fakat hdm 1.3 te 120 mhz yakalanır sanırım.

gözlügüge gelince türkiyede biraz fiyatlar tuzlu önerebilecegin daha ekonomik bir gözlük varsa sevinirim
    gümrügü gelince 1 ay öne çinden projeksiyon sipariş ettim satıcıyla görüştüm faturayı 100 dolardan gösterdi 4 günde kapıma paket hiç açılmadan ulaştı normal şartlarda 200 dolar üstü kargoya takılır

cihaz ledti güzel ama fan sesi sıkıcıydı 3 tane fanı mevcuttu bende gecen hafta sattım
    (http://www.aliexpress.com/snapshot/100781792.html)

benq cihazların sesi 26 db ye kadar iniyor kontras 5000.1 ve 2800 lümene kadarda dayanıyor
    Benq test etmiş biri olarak biraz yorum yaparsan sevinirim teşekkürler
  • Selamlar derfido ,

Vga connektörleri ile 3D izlemek mümkün.Ben bunu 1 sene önce yapıyordum ama şimdi teknolojinin gelişmesi ile birlikte desteklenen konnektörlerde düşünülürse HDMI girişler çok cazip geliyor.PC nin DVI çıkışından görüntü alarak projeksiyonun vga girişinide kullanarak 3D görüntü almak istersen ben sana yardımcı olurum.

Çalıştığım firma İthalat firması ve gümrül kurallarını çok iyi biliyorum.Bu konuda daha derin bilgi için benimle irtibata geçerseniz size daha detaylı anlatabilirim.Gümrükten mal çekemezsin dememiştim zaten sadece gümrüklerde risk olabileceğini söylemiştim.Geçen ay arkadaşımın 10 USD tutarındaki ürünü takıldı ve gümrük masrafları 600 TL.Tamamen risk ama tabiki getirmek isteyen istediği gibi getirebilir.Gözlük konusunda önceki yazılarımda dediğim gibi herkes tabiki istediğini yapmakta serbesttir.Amacım sizlere yardımcı olabilmek.

Benq cihazıma gelince çok memnunum ama elimde tam 5 adet 3D cihaz mevcut.Benq MP772St cihazım şu anda satılık ve 1024*768 çözünürlüğe sahip.Eğer satın almak istersen 12 Ay taksitle satın alabilirsin.Bana PM atabilir veya GSM numaramdan bana ulaşabilirsin.

Saygılarımla
  • şu ürünler hakkında ne dersiniz?

H5360BD DLP ACER PROJEKSİYON
    PARLAKLIK: 2500 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1280 x 720 Çözünürlük
    KONTRAST: 3200:1 Kontrast
    HDMI Giriş
    1600X1200Çözünürlük Desteği
    3D

http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-h5360bd-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,14449.html
    ------------------------------------------
    P5403 DLP ACER PROJEKSİYON
    PARLAKLIK: 3500 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1600X1200 Çözünürlük
    KONTRAST: 3000:1 Kontrast
    3D Ready
    Pc Giriş
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/acer-p5403-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,23231.html

---------------------------------
    MP776 DLP BENQ PROJEKSİYON
    PARLAKLIK: 3500 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1024x768 Çözünürlük
    KONTRAST: 4000:1 Kontrast

3D Ready
    Ethernet
    4000 Saat Lamba Ömrü
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/BENQ_MP776-DLP-PROJEKSIYON,17146.html

-----------------------------------
    MW512 DLP BENQ PROJEKSİYON
    PARLAKLIK: 2800 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1280X800 Çözünürlük
    KONTRAST: 4000:1 Kontrast

PC Giriş
    3D Ready
    Digital Zoom
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-mw512-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,22169.html

-----------------------------------
    XR-55X SHARP PROJEKSİYON
    PARLAKLIK: 2700 Ansi Lumen
    KONTRAST: 2000:1 Kontrast

S-Video
    Komponent
    3D (Ready)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/sharp-xr-55x-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,20735.html

------------------------
    XV-Z17000 DLP SHARP PROJEKSİYON
    PARLAKLIK: 1600 Ansi Lumen
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST: 30.000:1 Kontrast

3D
    HDMI
    Ekonomik Mod
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/sharp-xv-z17000-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,20739.html

-------------------------------------
    PG-D40W3D DLP SHARP PROJEKSİYON
    PARLAKLIK: 4000 Ansi Lumen
    KONTRAST: 2500:1 Kontrast

3D Ready
    Ethernet
    HDMI Giriş
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/sharp-pg-d40w3d-dlp-projeksiyon-projeksiyon-fiyati-en-ucuz-uygun-sinevizyon-cihazi-modelleri-projektor-indirimli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari,23897.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernaho -- 24 Nisan 2011; 0:53:37 >
  • erhano arkadaşım
    istanbul bilişimin bu urunlerı sayfasına koyduğuna ve bu fıyatları yazdığına bakma almaya kalksan stokta kalmamıştır derler
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.