Şimdi Ara

3D TV Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3D 46 inch TV almak istiyorum ama çok pahalı olmasın (limitim 3000 TL). Aradadığım özellikler TV nın wi-fi sinin olması mkv oyanatabilmesi ve aktif gözlüklü olması.

Öneriler için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: morfoz

Arkadaşlar;

3D 46 inch TV almak istiyorum ama çok pahalı olmasın (limitim 3000 TL). Aradadığım özellikler TV nın wi-fi sinin olması mkv oyanatabilmesi ve aktif gözlüklü olması.

Öneriler için teşekkür ederim.

Her tv her mkv yi oynatamayabiliyor. Benim tv Panasonic TX-P42ST30E 3D Plazma ve usb ya da harici harddiski tv'ye bağladığımda bazı filmleri oynatmıyor.(DTS problemi vs olabilir.) O yüzden iyi araştırın derim.
  • Şöyle bir durumda var onuda belirtmek isterim. Her tv mkv oynatmayabiliyor + mkv oynatanlarda DTS desteği mevcut olmayabilir. Yani alırken dts desteğinin ve türkçe alt yazı desteği olup olmadığını araştırmanız gerekli. Samsunglarda böyle bir sıkıntı yok :)
  • Ben de almak istiyorum en az 46 veya 47 inç olanlardan salonum da kullanacağım biraz daha bilgi arkadaslar teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet biraz daha bilgiiii
  • Limiti 3500 yaptım önerisi olan arkadaşlar bir de 55 inch daha mı iyi acaba diye danışmak isterim (tabii ki fiyatı daha da pahalı olacak o zaman)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.