Bildirim
3D TV Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bu tarz bir tv işini görür mü ?
http://www.hizlial.com/u05.011.1271.0246/samsung-ue-46es6710-117cm-400hz-uydu-alicili-smart-3d-led-tv-2-gozluk -
quote:
Orijinalden alıntı: morfoz
Arkadaşlar;
3D 46 inch TV almak istiyorum ama çok pahalı olmasın (limitim 3000 TL). Aradadığım özellikler TV nın wi-fi sinin olması mkv oyanatabilmesi ve aktif gözlüklü olması.
Öneriler için teşekkür ederim.
Her tv her mkv yi oynatamayabiliyor. Benim tv Panasonic TX-P42ST30E 3D Plazma ve usb ya da harici harddiski tv'ye bağladığımda bazı filmleri oynatmıyor.(DTS problemi vs olabilir.) O yüzden iyi araştırın derim. -
Şöyle bir durumda var onuda belirtmek isterim. Her tv mkv oynatmayabiliyor + mkv oynatanlarda DTS desteği mevcut olmayabilir. Yani alırken dts desteğinin ve türkçe alt yazı desteği olup olmadığını araştırmanız gerekli. Samsunglarda böyle bir sıkıntı yok :) -
Ben de almak istiyorum en az 46 veya 47 inç olanlardan salonum da kullanacağım biraz daha bilgi arkadaslar teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet biraz daha bilgiiii -
Limiti 3500 yaptım önerisi olan arkadaşlar bir de 55 inch daha mı iyi acaba diye danışmak isterim (tabii ki fiyatı daha da pahalı olacak o zaman)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X