Şimdi Ara

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
15.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Herkes şarj bitiren internetli Vodafone'a
    Heryone smsler sadece 6 liraya

Memursan geç Avea'ya
    Konus doya doya
    İnternet'e girme sakın ha
    Smsler de 9 liraya

Gold paketten baskası olmaz
    Super paketten aşağısı yaramaz
    Smsler de pahalidir ama
    Turkcell 3G kalitede rakip tanımaz
    [sm=evillol.gif]
  • arkadaşlar bende vodafone aylık cepnet paketine üyeyim ben 5800 modem olarak kullanıp internete 460kbps hızıyla bağlanıp max 20kb/sn ile veri indiriyorum... şimdi size sorum??

1) bu şekilde tele şarj dayanmıyor ne önerirsiniz ??
    2) bu hızınız 96 kbps ye düşer de ne demek yani max downlod hızı kaç kb oluyor ?? ve siz edge hızıyla bağlı iken kaç kb/sn ile indiiyorsunuz ??
    3) usb modem alsam hattımı koyup çalıştırabilirmiyim ve hız tel modemine göre nasıl olur ??
    4)telefonu modem olarak kullanıp vodafone aylık cepnet üzerinden nete 96 kbps hızında bağlanan arkadaşların indirme hızı kaç kb/sn ???

yardımcı olursanız çook sevinirim üstadlar !!

buda bendeki hız ...
  • 100 MB coktan astım ama sinyalde ani kesintiler haricinde hız düşmedi, ama aniden Edge'ye Edge'den 3G'ye 3G den 2G ye geçiş oluyor bazen
  • kardeşlerim şu 7,2 mbit 8,0 mbit bu hızda bağlantı kuruldumu max kaç kb ile veri indiriliyor ???

ben dün idman ile 460 kbps bağlantı hızı ile max 40 kb/sn download hızı gördüm..

tüm bunlar ne anlamana geliyor lütfen yardımcı olun arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

@akburak ping değeri senin yaptığın işlemin serverlere ulaşma zamanını gösterir. yani ping değeri 100 olduğunda senin yaptığın işlem 1sn sonra gerçekleşiyor. 1000 ise gerçekten çok yüksek yaptığın işlem 10sn sonra karşı tarafa ulaşıyor demektir. fakat şöyle bi durum var telefonu modem olarak kullandığından dolayı bu böyle gerçekleşmiş. hız değerleri ise 7,2mbps destekleyen bir telefon için fena sayılmaz. modem kullansan ping değeri daha düşük hız ise daha yüksek çıkardı

testlerin için teşekkürler

Lütfen bilmiyorsak sallamayalım. İnsanlara da yanlış bilgi vermeyelim. 100ms, 1 saniyenin onda biridir. yani 0,1 saniye. 1000 ms ise 1 saniyeye eşittir.

Buyrun bu da hesaplama linki

http://www.convertworld.com/tr/zaman/Milisaniye.html

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

kardeşlerim şu 7,2 mbit 8,0 mbit bu hızda bağlantı kuruldumu max kaç kb ile veri indiriliyor ???

ben dün idman ile 460 kbps bağlantı hızı ile max 40 kb/sn download hızı gördüm..

tüm bunlar ne anlamana geliyor lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

8 MB ise saniyede 800kb ile download yaparsın

1 saatte 3.2 gigabyte veri çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Whimsical

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK

İstanbul / Bayrampaşa Turkcell VINN

çok çok zaman geçmiş ama bayrampaşa neresi hocam. ben yıldırımdayım doğru dürüst çekmiyor turkcell vınn e176g modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

quote:

çok çok zaman geçmiş ama bayrampaşa neresi hocam. ben yıldırımdayım doğru dürüst çekmiyor turkcell vınn e176g modeli.

http://www.speedtest.net/result/2120999114.png

mahmutbey bağcılarda bu kadar. 212 avm nin tam yanı.

• quote:

quote:

quote:

http://www.speedtest.net/result/2120999114.png

mahmutbey bağcılarda bu kadar. 212 avm nin tam yanı.

2 diş çekiyordu baktığımda.

• aşlar vodafone cepnet sınırsız int paketim var. ayda 12 tl veriyorum internete turkcell vına vodafone kartı takarak bağlanıyorum. cihaz 7.2 yi destekliyor. turkcellin 21 mbps lik vınını alsam hızım artar mı? cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dembay1

aşlar vodafone cepnet sınırsız int paketim var. ayda 12 tl veriyorum internete turkcell vına vodafone kartı takarak bağlanıyorum. cihaz 7.2 yi destekliyor. turkcellin 21 mbps lik vınını alsam hızım artar mı? cevaplarsanız sevinirim..

96 kbps hizdan bahsediyorsan artmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

aşlar vodafone cepnet sınırsız int paketim var. ayda 12 tl veriyorum internete turkcell vına vodafone kartı takarak bağlanıyorum. cihaz 7.2 yi destekliyor. turkcellin 21 mbps lik vınını alsam hızım artar mı? cevaplarsanız sevinirim..

peki peki şu an cepnet çilere vodafone 1gb yi 7.2 hızında 11 tlye veriyor. ban 7.2 hızında verilen hızı 21 mbps de kullansam yine hızı 7.2 mi alırım?
    yani şunu demek istiyorum internet hızı en fazla kullandığım modem hızı kadar mı olur?

şu sayfadaki hızları en azından 21 mbps lik cihazla daha iyi mi yakalarım?
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-abonelerine-ozel-firsat.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembay1 -- 18 Haziran 2014; 22:22:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

quote:

peki peki şu an cepnet çilere vodafone 1gb yi 7.2 hızında 11 tlye veriyor. ban 7.2 hızında verilen hızı 21 mbps de kullansam yine hızı 7.2 mi alırım?
    yani şunu demek istiyorum internet hızı en fazla kullandığım modem hızı kadar mı olur?

şu sayfadaki hızları en azından 21 mbps lik cihazla daha iyi mi yakalarım?
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/cepnet-abonelerine-ozel-firsat.php

Evet o sayfadaki hizlari 21 mbit destekleyen modemle daha iyi alirsiniz.
    Ama 7,2 mbit hizi olan paket alirsaniz 21 mbit'lik modem de kullansaniz 7,2'nin ustune cikamazsiniz.

• Buda benden :)
  • Çanakkale Merkezhttp://www.speedtest.net/my-result/a/860876656

• Uzun yıllar turkcell kullandım ortalama hız turkcellde 14 mbit civarinda iken vodafoneda 28 mbit civari, hatta gece geç saatlerde 34 mbit i goruyor.

• Buda benim test sonucum.

• Avea vodeme geçeli 10 gün oldu 12 ay tahattüt vererek 5gb aşımsız paketi 19tl ye aldım.
    vodemin desteklediği hız 21 mbps
    ama speedtest ile internet hızımı sürekli kontrol ediyorum 4-5mbps arasında değerler çıkıyor. Başka bir tanıdığım taraftar hattı kullanıyor ve aynı yerde 7mbps çekim seviyelerini alıyor.
    cep telefonumda kullandığım internet hızım 7-8-10 mbps civarlarında.
    4-5 mbps hızıyla bilgisayardan internete giriceğimi düşünmüyordum, şu an daha ilk aydan yol yakınken tahattütümü iptalmi ettirsem diye düşünüyorum.

Ne yapabilirim, müşteri hizmetlerini arasam hız konusunda bir çözüm bulabilirlermi , pek sanmıyorum.

Ne yapmalıyım önerisi olan varmı?

12 aylık doping adsl 16mbps 49 tl ye bir yıl tahaddütlü var onamı geçsem ya da telefon hattım da olan 4gb internete +5gb ekletmenin 20 tl olduğunu gördüm online işlemler menüsünden öyle bir çözümmü bulsam fikirlerinizi alabilirmiyim.

• Hocam ben 4 sene Türkcell Vınn kullandım İstanbul Fatih'te .

Hız 10 Mbits'in altına düşümüyordu ?? 25-30 Mbits alıyordum bazen . Siz baya kötülemişsiniz burada .

Sizin yaşadığınız yerlerde sorun var . İstanbulda gayet iyi çekiyor vınn . Evin içinde bile full . Bu neyin kafası anlamadım ??

İstanbul Ortalama Değerler ;

TURKCELL 3G

Download : 15-20 Mbits
    Upload 4-6 Mbits

Vodafone Vınn

Download : 7-9 Mbits
    Upload : 3-5 Mbits ( Max 7 Mbits )

Avea Vınn

Download : 3-5 Mbits
    Upload 2-4 Mbits ( 5'te oluyor bazen )

TTNET

Download : 0-1
    Upload : 0

Sondaki troll :D Ama bunlar İstanbul merkezdeki genel değerlerdir . Siz doğuda yaşıyorsanız bilemem . Ama batıda çok iyi çekiyor turkcell .
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.