Şimdi Ara

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
0
Favori
15.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: nightelfgrkm

Şimdik şöyle oluyor beyler üniersite öğrencisiyim maddi durumum belli
    online oyun icin alcam ama kota aşımı hakkında internet sitelerinde çok şikayet var 1gb başına + 50 70 tl ödersin diyolar ki sırf bunun icin bile almaktan vazgecebilirim
    ücretlendirmeleri nasıl oluyor online oyunla 1 gb aşmazsa ondan alacağım ha aşarsa 4gblıgından alcam
    en çok erzurum merkezde sonra ankara incirli tokat niksar da bulunuyorum buralarda bağlantı konusunda vodefone mi turkcellmi ön plana cıkıyor.
    iptal ettirebiliyomuyuz begenmezsek bunun icin ücret alıyolarmı ?
    şimdiden teşekkürler

vodafone'da kotayı istediğin kadar geçebilirsin fatura stop özelliği sayesinde ödeyeceğin tutar maksimum 100 tl'dir.100 tl'ye ulaşana kadar her 100 mb 5 tl'dir.

tokat niksarda vodafone 3g var en son baktığım da trcell yok idi şu an bilmiyorum ama niksar da ve erba da vodafone 3g var

• 28 Nisan 2010 - Gece 01.16
     3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK

inanamıyorum arkadaşlar ben de gerçekten.
    Modemim şu reklamlardaki siyah standart vodafone modemlerinden
  • Bu da screenshot gerçi neyi kanıtlıyorsam xD heyecanlandım paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

Bu da screenshot gerçi neyi kanıtlıyorsam xD heyecanlandım paylaşmak istedim

allah allah ya bu modem 21mbps lik nasıl olur bu hızlara çıkar ya... imkansız değilmi?
  • speedtest'te sorun var sanırım normalde modemin hızı 7,2 mbps.
  •  3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK

aksaray (68) merkez avea jet

acaba ankara ulusta avea ne durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycapslock -- 25 Haziran 2010; 17:09:49 >
  • vodafone 3G
    erdekte muhteşem...
    çuğrada bile vodem E160E ,3 çentik
    çok hızlı bağlanıyor
  • http://www.speedtest.net/result/860008234.png

Antalya merkezde durum bu. Pek iç açıcı değil galiba...

Bolu Dağlarında durum gayet iç açıcı (:
  • Vodafone'un 21MBs destekleyen modemini İstanbulun belli semtlerinde bu yüksek hızlara erişebilirsiniz.. Hatırladığım kadarıyla bu semtler arasında beşiktaş ve kadıköy vardı.
  • Buyrun bu da Mersin-Silifke:

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_yaman

Bu da screenshot gerçi neyi kanıtlıyorsam xD heyecanlandım paylaşmak istedim

800 mb 4 dk

Buna Ne Demeli ;) Wirelles
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyosun

Buna Ne Demeli ;) Wirelles

3G modem için değil mi sadece burası

• Yenifoça İzmir E160E modem hız değerleri.

• Dün akşam İzmite bağlı Kandıra ilçesinin sahil köyü olan Cebecideydim...Sadece internet kullanmak için aldığım Vodafone hattımı N95 e takıp internete girmeden önce 3g var mı yok mu diye kontrol edeyim dedim...Bahçede üç operatörümüzün birinden bile 3g sinyali alamadım...Ama Vodafone RO taaa oralardan buralara 3g fışkırtıyordu... Zaten bizim operatörlerin 3g sinin olmadığını az çok tahmin ediyordum...Fakat Vodafone Romanya benim için sürpriz oldu...Bunun yanında Cosmo (Bulgar) ve Orange BG (Bulgar) operatörlerinden de sinyal alabiliyordum fakat 3g yoktu onlarda...Evin içerisine girince Turkcell ve Vodafone sorunsuz görünürken Avea ortadan kayboldu...Evden hoşlanmadı heralde...

Cebecinin yeri;

• arkadaşlar Türkiyenin her yerınde cekiyormu bu 3g? Bunu nasıl öğrenebiliriz? bNerelerde çektiğini falan?
  • vodafone, ankara-demirtepe

1 gb vodem + 1 gb vcd hediyesi

vodafone faturasız vodem(huawei e160e) ile sağlanan bağlantı hızı (21.06.2010)
  • 3G Modemlerde hızlar gerçekten iyi. Hız problemi yok ama ping süreleri hepsinde çok yüksek. Özellikle online oyunlarda çok belli oluyor. Tabi kablosuz bağlantı talebi cevap gecikmesi yaşatıyor ama umarım ilerleyen zamanda buna da bir çare bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGTC4N

3G Modemlerde hızlar gerçekten iyi. Hız problemi yok ama ping süreleri hepsinde çok yüksek. Özellikle online oyunlarda çok belli oluyor. Tabi kablosuz bağlantı talebi cevap gecikmesi yaşatıyor ama umarım ilerleyen zamanda buna da bir çare bulunur.

HİÇ Bİ ZAMAN EVDEKİ İNTERNET BAĞLATISININ YERINI ALAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM 3G NİN. bEN ŞAHSEN 3g ile online oyun oynamam. anca 3g ile maillere bakılır video izlenir haber sitelerinde dolaşılır şarkı indirilir.Yani oyun oynanmaz fazla
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.