Şimdi Ara

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @highjacker çok şükür avea testleride gördük. birde yerini belirtirsen çok güzel olur.

testler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

@highjacker çok şükür avea testleride gördük. birde yerini belirtirsen çok güzel olur.

testler için teşekkürler

Selamlar,

Her test görüntüsünün bir satır üzerinde nereye ait olduğunuz yazmıştım aslında, sanırım gözünüzden kaçtı.

Mecidiyeköyden bir sonuç daha;
     3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK

• @highjacker kusura bakma görmemişim. tekrar teşekkürler. AVEA'da 3g hizmeti sunuyormuş aslında bunu anladık
  • Merhaba arkadaslar ben yenı emeklı oldum bundan sonrakı hayatım Gıresun-Gorele İstanbul-Alibeykoy Balıkesır-Ayvalık altınovada gececek anladıgım kadarıylan bu uc yerdede 3G sebekesı yok Edgeylen baglanacagız anlasılan ındırme yapmayacagım sayfalar cokmu gec acılıyor 3.6 lık modem benım ısımı gorurmu bu modemı tahutsuz paramlan alabılıyormuyum avea mı yoksa vadofonmu hangısınden alayım ınternet paketını benı bılılendırırsenız sevınırım sız benım yerımde olsaydınız ne yapardınız ( bu ıkamet ettıgım evlerde sabıt telefonum yok)
  • dün 1997 de alma telsim logolu simkartımı vodafone3g logolu 64 kb kart ile değiştirdim....daha önce 1 ile 1,6mbit arası değişen hızlar gördüğüm 250mb lık paketimle bugun 2,30 mbite ulaştım......250mb lık paket 1mbite kadar destek veriyor densede daha yüksek hızlara ulaşmak mümkün.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayar28

Merhaba arkadaslar ben yenı emeklı oldum bundan sonrakı hayatım Gıresun-Gorele İstanbul-Alibeykoy Balıkesır-Ayvalık altınovada gececek anladıgım kadarıylan bu uc yerdede 3G sebekesı yok Edgeylen baglanacagız anlasılan ındırme yapmayacagım sayfalar cokmu gec acılıyor 3.6 lık modem benım ısımı gorurmu bu modemı tahutsuz paramlan alabılıyormuyum avea mı yoksa vadofonmu hangısınden alayım ınternet paketını benı bılılendırırsenız sevınırım sız benım yerımde olsaydınız ne yapardınız ( bu ıkamet ettıgım evlerde sabıt telefonum yok)

Vodafone mobil modem almaniz daha iyi kapsama alani su an en iyisi.Aslinda Edge ile baglanmak o kadarda kotu degil ve kota daha az dusuyor.Birde bulundugunuz bolgeleri vodafone.com.tr musteri hizmetleri bolumunden acik sekilde belirtirseniz mutlaka ilgileniyorlar.
  • Arkadaşlar 5GB 18 ay taahütlü paketden almak istiyorum ama çekim konusunda tereddütlerim var,müşteri hizmetleriyle konuştuğumda net bir yanıt alamadım.18 ay bağlanıp bir kazık durumuna gelmemek için Eminönü-Mercan civarındaki işyerime gelip bir çayımı,kahvemi içip bir yemeğimi yiyecek ve modemini deneyebileceğim bir arkadaş arıyorum.Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

Arkadaşlar 5GB 18 ay taahütlü paketden almak istiyorum ama çekim konusunda tereddütlerim var,müşteri hizmetleriyle konuştuğumda net bir yanıt alamadım.18 ay bağlanıp bir kazık durumuna gelmemek için Eminönü-Mercan civarındaki işyerime gelip bir çayımı,kahvemi içip bir yemeğimi yiyecek ve modemini deneyebileceğim bir arkadaş arıyorum.Şimdiden teşekkürler...

KARDEŞİM tam olarak mah. sokak bilgisi verirsen yardımcı olurum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

Arkadaşlar 5GB 18 ay taahütlü paketden almak istiyorum ama çekim konusunda tereddütlerim var,müşteri hizmetleriyle konuştuğumda net bir yanıt alamadım.18 ay bağlanıp bir kazık durumuna gelmemek için Eminönü-Mercan civarındaki işyerime gelip bir çayımı,kahvemi içip bir yemeğimi yiyecek ve modemini deneyebileceğim bir arkadaş arıyorum.Şimdiden teşekkürler...

KARDEŞİM tam olarak mah. sokak bilgisi verirsen yardımcı olurum sana.

Pm attım

• cevaplandı.
  • Şimdik şöyle oluyor beyler üniersite öğrencisiyim maddi durumum belli
    online oyun icin alcam ama kota aşımı hakkında internet sitelerinde çok şikayet var 1gb başına + 50 70 tl ödersin diyolar ki sırf bunun icin bile almaktan vazgecebilirim
    ücretlendirmeleri nasıl oluyor online oyunla 1 gb aşmazsa ondan alacağım ha aşarsa 4gblıgından alcam
    en çok erzurum merkezde sonra ankara incirli tokat niksar da bulunuyorum buralarda bağlantı konusunda vodefone mi turkcellmi ön plana cıkıyor.
    iptal ettirebiliyomuyuz begenmezsek bunun icin ücret alıyolarmı ?
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightelfgrkm

Şimdik şöyle oluyor beyler üniersite öğrencisiyim maddi durumum belli
    online oyun icin alcam ama kota aşımı hakkında internet sitelerinde çok şikayet var 1gb başına + 50 70 tl ödersin diyolar ki sırf bunun icin bile almaktan vazgecebilirim
    ücretlendirmeleri nasıl oluyor online oyunla 1 gb aşmazsa ondan alacağım ha aşarsa 4gblıgından alcam
    en çok erzurum merkezde sonra ankara incirli tokat niksar da bulunuyorum buralarda bağlantı konusunda vodefone mi turkcellmi ön plana cıkıyor.
    şimdiden teşekkürler

vodafone'da kotayı istediğin kadar geçebilirsin fatura stop özelliği sayesinde ödeyeceğin tutar maksimum 100 tl'dir.100 tl'ye ulaşana kadar her 100 mb 5 tl'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 23 Mart 2010; 0:19:36 >

• peki diger sorularıma cevap verebilcek biri varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightelfgrkm

Şimdik şöyle oluyor beyler üniersite öğrencisiyim maddi durumum belli
    şimdiden teşekkürler

iptal ettirmek için baya uğraşılıyor. fakat forumda bunu iptal ettirebilenler var. çekim gücü ile ilgili ise test yapmanı öneririm...

• vertical baba... rica etsem şu linki nasıl ekrana yapıştırdığını söyler misin?

bu arada salı akşamı kozyatağı saat 21:28 download 0.74 mbps - upload 0.24 mpps - pink 354 ms...
    vodafone nin reklamalarına kanmayın arkadaşlar... inanın traktör gibi... sadece mobil bağlantıya ihtiyacınız varsa tavsiye ederim...
    diğer durumlarda kablo ile yapılan her türlü bağlantı bundan iyidir diye düşünüyorum...
    üstelik her seferinde HSDPA olarak bağlantı kuruyorum...
  • Turkcell 3G modem aldım buyrun izmir-bornova hız testi:

• arkadaslar nokia e71 telefonumu joikuspot programi ile pc ye bagladim. program e71 in hotspot noktasi olarak gosteriyor notebookdan gorup baglaniyorsunuz. baglanti hakkinda bilginiz olmasi acisindan verdim bu bilgiyi. neyse tekirdag merkez odamda full cekiyor. turkcell 100mb internet paketi kullaniyorum. sanirim tum bilgileri verdim.

download 1.15
    upload 0.15 cikti

ttnet testlerim ise

download 0,87
    upload 0.18 cikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

quote:

genel olarak kocaelinde vodafone cok iyi çekiyor.en kuytu köselerde bile hız 3 mb altına dusmedi.

Kocaelinde Çok mu İyi Çekiyor?

arkadaş kendince bir kanıya varmış neden bu kadar zoruna gitti ki?

bi merkezde 3g olmasıyla kocaelinin heryeri denmez derince körfez gölcük karamürsel hangisinde var? Hiç birinde.

derince 150 bin nüfüuslu

körfez 160 bin nufuslu

Gölcük 100 bin

ben izmit merkezde oturuyorum yukarı semt bagçeşme

Merak ediyormusun Hız Testini?

Vodafone Gururla Sunar..

Yer: izmit

Baglantı:Mükemmel

Sinyal: 5 Diş

Benim Zoruma Giden 6 Aydır 56k modeme 45.TL Ödüyorum

Daha çok yazarım Bu seferde senin zoruna gider mustafa

arkadaşım sözleşmeni iptal ettir..
    aynı sorunu turkcell ile yaşadım..
    2 hafta uğraştım sonunda iptal ettiler sözleşmeyi,modemi göndericem..

paranı yedirme bu vampirlere..

ben her konuda yardımcı olurum sana sözleşme feshinde deneyimli birisi olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: velfecir

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

quote:

genel olarak kocaelinde vodafone cok iyi çekiyor.en kuytu köselerde bile hız 3 mb altına dusmedi.

Kocaelinde Çok mu İyi Çekiyor?

arkadaş kendince bir kanıya varmış neden bu kadar zoruna gitti ki?

bi merkezde 3g olmasıyla kocaelinin heryeri denmez derince körfez gölcük karamürsel hangisinde var? Hiç birinde.

derince 150 bin nüfüuslu

körfez 160 bin nufuslu

Gölcük 100 bin

ben izmit merkezde oturuyorum yukarı semt bagçeşme

Merak ediyormusun Hız Testini?

Vodafone Gururla Sunar..

Yer: izmit

Baglantı:Mükemmel

Sinyal: 5 Diş

Benim Zoruma Giden 6 Aydır 56k modeme 45.TL Ödüyorum

Daha çok yazarım Bu seferde senin zoruna gider mustafa

arkadaşım sözleşmeni iptal ettir..
    aynı sorunu turkcell ile yaşadım..
    2 hafta uğraştım sonunda iptal ettiler sözleşmeyi,modemi göndericem..

paranı yedirme bu vampirlere..

ben her konuda yardımcı olurum sana sözleşme feshinde deneyimli birisi olarak.

Ozellikle il merkezi disinda yasayanlara sesleniyorum 3G mobil modem veya baska operatore abone olmadan evvel yogun olarak bulunacaginiz bolgede 3G uyumlu telefonla test edin sinyal ne seviyede hangisi kuvvetli ona gore abone olun reklamlarindada belirtiyorlar 3G kapsamasi olan yerlerde hizli baglanti olur diye burda bence operatorun sucu yok. MH hizmetlerinden bilgi almakta fayda var arkadasim.94 yilinda 2G abone oldugumda Taksimde bile cekmiyordu belli basli yerlerde cekiyordu telefonlar 3G altyapisida buna benziyor zamanla kapsama alani genisler.Ona bakarsaniz bulundugum mahallede Vodafone ait 3 adet baz var ilk once ortada duran istasyonu 3G uyumlu hale getirdiler ve daha sonra 2. ve 3. bazi uyumlu hale getirdiler ve evin her noktasinda full siralama yaparsak 1.Vodafone 2.Turkcell 3.yok (Avea cekmiyor ancak balkonda) tabiyki bu genel icin bir kistas degil.Ama genel anlamda Vodafone hepsinden daha iyi Turkcell'de kullaniyorum Vodafone'da.

• Bende Bugün Vodafone Modem alıp denedim. Modeli K3565 resimdede görüldüğü gibi 3 diş çekiyor.

İşte istanbul silivri değerleri:

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.