Bildirim
3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
-
istanbul erenköy 3G mobil internet
-
Sn Verticall,
Düzeltme için teşekkür ederim.
Sizin bir daha yormamak adına resmi nasıl ekleyebileceğimi anlatırsanız sevinirim.
Saygılarımla
İlker -
Modemi Camın Önüne Koydum usb uzatma kablosuyla uzattım Folyolarla Sardım Etrafını Tek Diş Yakaladım 3G'yi
Yer: Kocaeli/İzmit
Semt: Bagçeşme
Download Kötü Olsada Ping Süper Edgeden 1000 Kat İyidir Allah Bereket Versin
-
@alexxson çok şükür 3g sinyali almışsın
@tolgabes64 hocam hız ve ping değeri gerçekten çok güzel. fakat sorum şu olacak. acaba stabilite yakalayabildinmi? arada edge'ye düşmeler fala oluyormu? bazı arkadaşlarım bundan çok şikayetçi ve eğer sende olmuyorsa bunu nasıl başardığını bilmek isterim
testler için teşekkürler -
valla okulda (kadıköy) genelde EDGE çekiyor bazen 3G bazen 3.5G yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabes64
valla okulda (kadıköy) genelde EDGE çekiyor bazen 3G bazen 3.5G yazıyor
arada edge'ye düşmeler olmasa hız çok kaliteli.
keşke daha stabil olsaydı... -
quote:
Orijinalden alıntı: alexxson
Modemi Camın Önüne Koydum usb uzatma kablosuyla uzattım Folyolarla Sardım Etrafını Tek Diş Yakaladım 3G'yi
Yer: Kocaeli/İzmit
Semt: Bagçeşme
Download Kötü Olsada Ping Süper Edgeden 1000 Kat İyidir Allah Bereket Versin
nihayet yakalamışsın hocam
bu hız senin için yeterli şimdilik bence ping değerleride gerçekten iyi.
-
quote:
nihayet yakalamışsın hocam
bu hız senin için yeterli şimdilik bence ping değerleride gerçekten iyi.
Aynen Hocam Bu Hız Yeterli Bana Şimdilik 2G'den Sonra Fiber Optik Gibi Geldi Ps3'e Bagladım 3 Saat Online Oyun Oynadım Ne Kopma Nede En Ufak Lag Yaşamadım
Biraz Daha Modemin Yerini Degiştim 2 Diş Sinyali Gördüm
Ping Degeri Yine Süper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 14 Mart 2010; 23:28:10 >
-
quote:
hocam benim programda sadece vodafone tr 3g yazıyor sende 3g+ yazıyor bunun sebebi ne acaba ? ve ping değeri bende biraz daha yüksek acaba 3g+ olmamasından kaynaklanıyo olabilirmi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Verticall
quote:
hocam benim programda sadece vodafone tr 3g yazıyor sende 3g+ yazıyor bunun sebebi ne acaba ? ve ping değeri bende biraz daha yüksek acaba 3g+ olmamasından kaynaklanıyo olabilirmi??
Hocam Onunla Alakası Yok 3G+ Yazmasının Sebebi Geçen Ay Yeni Yazılım Çıktı Sen Güncellemedin Galiba O Yüzden 3G+ Yazmıyor.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Verticall
quote:
hocam benim programda sadece vodafone tr 3g yazıyor sende 3g+ yazıyor bunun sebebi ne acaba ? ve ping değeri bende biraz daha yüksek acaba 3g+ olmamasından kaynaklanıyo olabilirmi??
Hocam Onunla Alakası Yok 3G+ Yazmasının Sebebi Geçen Ay Yeni Yazılım Çıktı Sen Güncellemedin Galiba O Yüzden 3G+ Yazmıyor.
yazılımı indiriyorum kuramıyorum hata veriyor bende varsa link verebilir misin
-
http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/vodafone-mobil-modem-yazilim-kullanimi.php
Eski Yazılımı Sil Bilgisayarı Kapa-aç Kuruluma Başla -
Olay Bu
-
quote:
Olay Bu
offf aman tanrım
-
2 çubuk hsdpa -
Halen kararsızım aveanın ki 3g evde çekiyor fabrikada çekmiyor vodafone hiç bilmiyorum turkcel fabrikada çekiyor evi bilmiyorum :) valla bu iş tam taş devrinden kalma bir usule göre ilerliyor deneme yanılma yapıyoruz yıl 2010 :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Shorin
Halen kararsızım aveanın ki 3g evde çekiyor fabrikada çekmiyor vodafone hiç bilmiyorum turkcel fabrikada çekiyor evi bilmiyorum :) valla bu iş tam taş devrinden kalma bir usule göre ilerliyor deneme yanılma yapıyoruz yıl 2010 :)
vodafone'u bir test et iki yerdede çekerse vodafone alırsın.turkcell'i de evde test muhtemelen çekiyordur. -
Arkadaşlar selam,
İstanbul Ataköy 5.kısımda oturuyorum.
Vodafone 3G (5gb kotalı) satın almak istiyorum.
Cihazım olmadığı için oturduğum bölgedeki bağlanma hızım hakkında hiç bir bilgim yok.
Müşteri Hizm.lerini aradım Novus residance'a yakın mısınız, orada baz istasyonumuz var..dedi.
Evet yakınım aramızda 200mt mesafe var ama, bu mesafe iyi hızda bağlanmak için yeterli mi? diye sorduğumda kesin evet diyemediler.
Sizce, benim otruduğum yerde vodafone 3G internet hızı tatmin edici midir?
Bunu nasıl öğrenebilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X