Şimdi Ara

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
15.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

bende dün vodafone 3g modem aldım bugun hattım acıldı. 5gb paket 18 aylık tahattüt ile aldım.şu anda evde laptopta kullanıyorum kocaeli/merkez deyim. ve hızım 4-5 mb olarak değişiyor. gercekten cok iyi.

aynı sekilde turkcell vınn ile bağlanmıstım evde 3-4 mb arası hız gordum. dışarda ise vodafone 3g vericisinin dibinde 6 mb gordum.

yani vodafone 1 adım önde gibi gozukuyor.

genel olarak kocaelinde vodafone cok iyi çekiyor.en kuytu köselerde bile hız 3 mb altına dusmedi.

vodafon ve avea türkcelden önde hız ve kapsama alanı konusunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: alexxson

quote:

genel olarak kocaelinde vodafone cok iyi çekiyor.en kuytu köselerde bile hız 3 mb altına dusmedi.

Kocaelinde Çok mu İyi Çekiyor?

arkadaş kendince bir kanıya varmış neden bu kadar zoruna gitti ki?

bi merkezde 3g olmasıyla kocaelinin heryeri denmez derince körfez gölcük karamürsel hangisinde var? Hiç birinde.

derince 150 bin nüfüuslu

körfez 160 bin nufuslu

Gölcük 100 bin

ben izmit merkezde oturuyorum yukarı semt bagçeşme

Merak ediyormusun Hız Testini?

Vodafone Gururla Sunar..

Yer: izmit

Baglantı:Mükemmel

Sinyal: 5 Diş

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK

Benim Zoruma Giden 6 Aydır 56k modeme 45.TL Ödüyorum

Daha çok yazarım Bu seferde senin zoruna gider mustafa

• diğer operatörlerde durum ne @aleksson
  • 3g'nin çekmediği yerde hepsi aynı alexxson. burada testler ortada. kimsede yalan test koymuyor. bence senin hatan bulunduğun yerde 3g yokken 3g modem almak. önce bi denesen sonra modem alsan daha güzel olurdu 6 ay boşuna para vermemiş olurdun...
  • quote:

diğer operatörlerde durum ne @aleksson

Maalesef Vodafone'u bazen anlamıyorum..3G sadece gebze ve izmit merkezde var.. Oysa Kocaeli kişi başına düşen milli gelir sıralamasında Türkiye'de ilk sırada. Halkın alım gücü yüksek bir il ama Turkcell'i bir tarafa bırak, Avea dahi tüm ili tamamen kapsamışken, Vodafone yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

3g'nin çekmediği yerde hepsi aynı alexxson. burada testler ortada. kimsede yalan test koymuyor. bence senin hatan bulunduğun yerde 3g yokken 3g modem almak. önce bi denesen sonra modem alsan daha güzel olurdu 6 ay boşuna para vermemiş olurdun...

Agustos ayında Alırken Vodafone Bayi oturdugun yerde Oldugunu Söyledi zaten eylül ayına kadar Tüm Kocaelide Olucagını Belirtti Marta geldik Kocaelide merkezden baska yerde yok inandım evet hata yaptım defalarca mail attım telefon ettim artık yalvarma posizyonuna geldik Baglamış kapısına 18 Ay ne desek Boş.

Ayrıca ben köyde kasabada oturmuyorum izmit merkezin üst semti Aldıgımda Turkcell vardı avea yoktu 3 ay önce oda geldi Ben izmitte Turkcel ve aveadan köylerde bile 3g sinyali Aldım

Koydugunuz testlere Yalan diyen yokki sizlerin testlerini gördükçe kıskanıyorum

Ama burda Kimse Kimsenin avukatlıgını yapmasın Bende yalan konuşmuyorum

• quote:

quote:

3g'nin çekmediği yerde hepsi aynı alexxson. burada testler ortada. kimsede yalan test koymuyor. bence senin hatan bulunduğun yerde 3g yokken 3g modem almak. önce bi denesen sonra modem alsan daha güzel olurdu 6 ay boşuna para vermemiş olurdun...

Agustos ayında Alırken Vodafone Bayi oturdugun yerde Oldugunu Söyledi zaten eylül ayına kadar Tüm Kocaelide Olucagını Belirtti Marta geldik Kocaelide merkezden baska yerde yok inandım evet hata yaptım defalarca mail attım telefon ettim artık yalvarma posizyonuna geldik Baglamış kapısına 18 Ay ne desek Boş.

Ayrıca ben köyde kasabada oturmuyorum izmit merkezin üst semti Aldıgımda Turkcell vardı avea yoktu 3 ay önce oda geldi Ben izmitte Turkcel ve aveadan köylerde bile 3g sinyali Aldım

doğru arkadaşım seninde başın yanmış bişey diyemem. sende haklısın. istersen bu sözleşmeleri iptal ettirme yolları var forumda. onlara bakarsan belki kendin turkcell dönebilirsin. tekrar geçmiş olsun keşke deneseydin...

• quote:

quote:

quote:

doğru arkadaşım seninde başın yanmış bişey diyemem. sende haklısın. istersen bu sözleşmeleri iptal ettirme yolları var forumda. onlara bakarsan belki kendin turkcell dönebilirsin. tekrar geçmiş olsun keşke deneseydin...

Bazen Diyorumki Şu Numara Taşıma Olayı 3G'de Olsaydı 1sn Durmazdım Önerin ve Düşüncelerin İçin Sagol

o konuyu araştırayım

• arkadaslar bir ust mesajımda test ettiğim değerleri yazdım.. tabikide bu değerler ile genelleme yapmak yanlıs olur.ama kocaeli/körfez de istasyon bolgesini bilenler bilir. orada turkcell 3g sadece sahil bolumune yakın yerlerde cekiyor.iç kısımlarda neredeyse yok gibi..ama vodafone hem sahil hemde iç kısımlarda turkcell den daha iyi cekiyor.. tabiki bu demek değilki vodafone heryerde cekiyor..örneğin 100 m lik yer değişimde bile vodafone bazen hiç cekmiyor.ama turkcell in sabit cektiği bile oluyor.

yani tamamen cekim alanına göre değişen olay.

bir diğer mesaj ta arkadas bağçeşme bölgesinde vodafone un cekmediği söylemiş .elbette dogrudur. ancak bu 3 g olayı cok garip bişey 50 100 m mesafede bile aşırı derece oynamalar var.örneğin bagcesmede erenkaya siteleri var orada oturan arkadasımda da vodafone 3 g var. 1.5-2 mb arasında değişen degerlerde cekiyor.

yani sölemek isteğim bu 3 g benim tespitlerime göre yerel bazda cok farkediyor.neden böyle oldugunu anlamış değilim..sabit olsa cok guzel olurdu.insallah ilerde duzelir bu sorunlar.

• Bazı arkadaşlar Turkcell'den şikayet ediyor ama bence gayet iyi çalışıyor.

• baz istasyonun dibindesindir sen....
  •  3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

acaba bu hızı kaç diş sinyalde aldınız ?

Kadıköy Evlendirme Dairesi civarında 4 Diş Vodafone HSDPA bağlantı ile merkezi bir yerde düşük değil mi? en fazla 2.45 i gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quake89 -- 2 Mart 2010; 13:29:45 >

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü
  • bende cep telefonumda 3g internet kullaniyorum.yaptigim hiz testinde download 1.87mbit cikti.sinyal gücü 3-4 dis arasi degisiyor
    Bulundugum yer:ankara-sincan
    Hattim:vodafone
  • izmir-üçyol ....

avea 3 g hız testı sonucu.:dowl. hızı 1.8 mbs

çekim gücü: full

baglantı şekli: cep telefonu modem olarak kull

telefon: nokia n 79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 3 Mart 2010; 9:39:05 >
  • Yine Kadıköy Evlendirme Dairesi

Avea yı da test ettim yerlerde edge ile bağlandı.
  • kullanıcı sayısı arttıkça artık hızların düştüğünü gözlemleyebiliyoruz.
  • quote:

kullanıcı sayısı arttıkça artık hızların düştüğünü gözlemleyebiliyoruz.

İyi iyi aman Turkcell e donmeyin hem pahalidir Turkcell ;)))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.