Şimdi Ara

3G MOBİL MODEM HIZ TESTLERİ << ANA BAŞLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
15.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün Vodafone 3g mobil modem almış bulunuyorum. Ve bazı testler yaptım. Eğer herkes kendi yaptığı testleri burada paylaşırsa güzel bir konu olacağını düşünüyorum. İlk testide ben koyayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verticall -- 6 Mart 2010; 20:01:53 >

• ping değeri yüksek.

kaç sinyalde bu hızı aldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

ping değeri yüksek.

kaç sinyalde bu hızı aldın.

2 diş 2.87 mbps hız gördüğümde oldu...

buda 3 diş sinyalde aldığım hız testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verticall -- 9 Şubat 2010; 11:34:04 >

• full çekerken düşünemiyorum bile.ama istanbulda bu hızları pek kolay göremezsin.yoğunluk olduğundan.
  • arkadaşım Turkcell Vınn kullanıyor herkesin şikayetçi olmasına rağmen istanbulda o bile gerçekten çok hızlı 800kb/sn gördük bizzat. Haftaya istanbulda olucam oradaki hız testlerimide paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: savagemagget

arkadaşım Turkcell Vınn kullanıyor herkesin şikayetçi olmasına rağmen istanbulda o bile gerçekten çok hızlı 800kb/sn gördük bizzat. Haftaya istanbulda olucam oradaki hız testlerimide paylaşırım

vodafone turkcellden daha iyi istanbulda bana göre.sorun yaşamazsın pek.testlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

arkadaşım Turkcell Vınn kullanıyor herkesin şikayetçi olmasına rağmen istanbulda o bile gerçekten çok hızlı 800kb/sn gördük bizzat. Haftaya istanbulda olucam oradaki hız testlerimide paylaşırım

vodafone turkcellden daha iyi istanbulda bana göre.sorun yaşamazsın pek.testlerini bekliyoruz.

daha iyi olduğu bazı semtlerde 21mbps hız imkanı tanımasından belli (tabi destekleyen modemlerle ) hız testlerimi koyacağım. fakat diğer arkadaşlarda testlerini koysalar güzel olur. en azından il il karşılaştırma imkanı bulunabilir. bu arada benim testlerim afyonda yapılmış testler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verticall -- 9 Şubat 2010; 12:03:03 >

• 3 diş 450 üstü 4 diş 550 üstü rahat görüyorum. Ben 4 dişle ilk zamanlar 750 800 ü rahat görüyordum bu aralar sapıttı 4 diş çekmiyor bulunduğum yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

3 diş 450 üstü 4 diş 550 üstü rahat görüyorum. Ben 4 dişle ilk zamanlar 750 800 ü rahat görüyordum bu aralar sapıttı 4 diş çekmiyor bulunduğum yerde

hocam turkcell olan napsın adamlar edge ile bağlanıyo birazda şükür edelim
  • Istanbul Vınn değerleri. Pek parlak değil heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: YGTC4N

Istanbul Vınn değerleri. Pek parlak değil heralde.

sinyal tam alamıyodur YGTC4N cam kenarına yaklaştırmayı dene modemi

• Saniye de 800kb ı nasıl görüyorsunuz.Kullandığınız cihazlar max. 7.2mbit'i desteklemiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux2005

Saniye de 800kb ı nasıl görüyorsunuz.Kullandığınız cihazlar max. 7.2mbit'i desteklemiyormu?

türk insanının biraz abartma payınıda hasaba katarsak 800'ü buluyor hocam
  • quote:

sinyal tam alamıyodur YGTC4N cam kenarına yaklaştırmayı dene modemi

Istanbul Vınn cam kenarı denemeleri

• @Mustafa_(87): Haklısın hocam

Sonuçlar bence gayet iyi.En çok da neye seviniyorum biliyormusunuz?Şu Turk Telekom un adsl abonelerinin bir kısmını elinden aldıya bu 3g, ona çok seviniyorum işte.
  • quote:

@Mustafa_(87): Haklısın hocam

Sonuçlar bence gayet iyi.En çok da neye seviniyorum biliyormusunuz?Şu Turk Telekom un adsl abonelerinin bir kısmını elinden aldıya bu 3g, ona çok seviniyorum işte.

kim sevinmiyor ki hocam 3g de havuz sistemi olmasa bugün sınırsız internet çok uygun fiyatla sunuluyor olurdu LTE teknolojisine kadar ttnet ne kadar abone kaybederse kârdır bizim için.
  • quote:

Saniye de 800kb ı nasıl görüyorsunuz.Kullandığınız cihazlar max. 7.2mbit'i desteklemiyormu?

hocam hiçbir abartı yok. torrent ile 800 hatta 900 kb/sn bile gördük...
  • Aynen hocam katılıyorum.Umarım sınırsız 3g internetli günleride görürüz.İnan günahım kadar sevmiyorum şu Türk Telekomu.
    Bana uzak ALLAH'a yakın olsun
  • vodafoncular şanslısınız, turkcell 3g vınn dan 40kbt bağlanıyoruz gprs hızı, edge bile değil,bırakın 3g den bağlanmayı. en iyi alt yapı vodafon ve avea ,en son turkcell bence...6 aylık turkcell 3g vınn tecrübem budur...
  • Vodafone 3G Mobil modem İstanbul testleri

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.