Şimdi Ara

3GS Hakkında Merak Ettiklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Yeni 2ci El 3GS 16 GBlik Versiyonu Aldım Buna İos 7 Yada 8 Yüklenmiyor Diyorlar Doğrumudur Ve Bunların En Çok Arıza Çıkaran Yerleri Neresidir Satan Arkadaş Sadece Görüşme Yaparken Ekran Işıkları Kapanmıyor Dedi Ve Şunuda Merak Ediyorum PCden Birşey Yüklemek İçin Ek Program VS Gerekmez Değilmi

• Bandirmali92 kullanıcısına yanıt
    Son sürüm iOS 6'dır.Uygulamaları AppStore'dan indirebilirsin.Diğer konu hakkında maalesef bir bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aon suruk ios 6 dir . 3gs sikintisi arka kapak catlamasidir bataryanin sismesinden dolayi ekran sonmemesi ise ondeki sensordendir bozulmus demekki

• iOS 4.1 ve 6.1.6 imzaları açık 7 veya 8 sürümleri yüklenmez. iTunes kullanacaksınız.

https://ipsw.me/all#iPhone21
  • quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Aon suruk ios 6 dir . 3gs sikintisi arka kapak catlamasidir bataryanin sismesinden dolayi ekran sonmemesi ise ondeki sensordendir bozulmus demekki

Sensörden Olduğuna Şüphe Yokta Tamiri Olurmu İşte Olmazsa Kapaklı Kılıf Alıp Kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandirmali92

quote:

Aon suruk ios 6 dir . 3gs sikintisi arka kapak catlamasidir bataryanin sismesinden dolayi ekran sonmemesi ise ondeki sensordendir bozulmus demekki

Sensörden Olduğuna Şüphe Yokta Tamiri Olurmu İşte Olmazsa Kapaklı Kılıf Alıp Kullanacağım

Bence yaptirmaya gerek yok takintiniz yoksa ekran sonse ne olur sonmese ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

iOS 4.1 ve 6.1.6 imzaları açık 7 veya 8 sürümleri yüklenmez. iTunes kullanacaksınız.

https://ipsw.me/all#iPhone21

İşin Gerçeği Daha Önce Hiç Apple Ürünü Kullanmadım Eğer PCden Veri Aktarımıyla Oluyorsa MP3 Atar Kullanırım Gerek Yok Ama APP Store İçin Aynı Androiddeki Gibi Email Tarzı Bişey Gerekiyorsa Alırız
  • quote:

quote:

quote:

Bence yaptirmaya gerek yok takintiniz yoksa ekran sonse ne olur sonmese ne olur

Takıntım Yokta İşte Büyük Bi Sorun Yaratırmı Endişesi Var
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

Son sürüm iOS 6'dır.Uygulamaları AppStore'dan indirebilirsin.Diğer konu hakkında maalesef bir bilgim yok.

APP Storede Ücretsiz Uygulamalar Bulabilirmiyiz 3GS İçin Aynı Androiddeki Gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

APP Storede Ücretsiz Uygulamalar Bulabilirmiyiz 3GS İçin Aynı Androiddeki Gibi

evet.
  • Ek olarak kronik bir sorun mu bilmiyorum fakat aldığım 2.el 3gs'nin çerçevesindeki metal şarja takınca elektrik çarpıyordu öldürücü nitelikte olmasada.Alırken dikkat ederseniz iyi olur.
  • ifunbox kullanabilirsin (jailbreak yapmadan dosyaları iphone a göndermeye yarar)

*(bu program system dosyalarına erişmek için afc2 servisine ihtiyaç duyuyor, jailbreak sırasında bu servis genelde aktive ediliyor, ama aktive edilmediyse cydiadan yüklemek gerekebiliyor, yani bu programı hakkıyla kullanabilmek için jailbreak yapmak ''gerekebilir'')

iphone 3gs yeni çıkan ios versiyonlarına uyum sağlamıyor, ayrıca çabuk ısınıyor, ileride bataryası çabuk bitip kendiliğinden kapanma sorunu olabiliyor.

antenle ilgili, bir anda şebeke sinyalinin kaybolma sorunu olabilir.

ses gelmeme veya cızırtılı gelme sorunu olabilir.

eski telefon olduğu için olsun o kadar , ama tüm bunlara rağmen güzel bir telefondur . Fazla persormans bekleyip telefona abanma, abanacaksan da fazla performans bekleme

yapacakaların:

1- app store a gidip yeni kullanıcı oluştur

2- 2. el aldıysan önce temiz bir restore yap, telefonu sıfırla, uygun bir sürüm
    yükle (uygun sürüm derken yukarıda arkadaş yazmış iOS 4.1 yüklenebiliyormuş. Ama eğer genelde kullanacağın oyun veya programlar ios 6 ve üstünü istiyorsa ios 6 yükle)

3- hiçbir program, oyun vs yüklemeden telefonu bu haliyle i tunes kullanarak yedekle (rehberini vs ayarladığını varsayıyorum)

4- jailbreak yapacaksan yap

5- yapmayacaksan app store dan kafana uygun oyun, program vs, paranla helal yoldan yükle, korsancıklığa girme

• quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

ifunbox kullanabilirsin (jailbreak yapmadan dosyaları iphone a göndermeye yarar)

*(bu program system dosyalarına erişmek için afc2 servisine ihtiyaç duyuyor, jailbreak sırasında bu servis genelde aktive ediliyor, ama aktive edilmediyse cydiadan yüklemek gerekebiliyor, yani bu programı hakkıyla kullanabilmek için jailbreak yapmak ''gerekebilir'')

iphone 3gs yeni çıkan ios versiyonlarına uyum sağlamıyor, ayrıca çabuk ısınıyor, ileride bataryası çabuk bitip kendiliğinden kapanma sorunu olabiliyor.

antenle ilgili, bir anda şebeke sinyalinin kaybolma sorunu olabilir.

ses gelmeme veya cızırtılı gelme sorunu olabilir.

eski telefon olduğu için olsun o kadar , ama tüm bunlara rağmen güzel bir telefondur . Fazla persormans bekleyip telefona abanma, abanacaksan da fazla performans bekleme

yapacakaların:

1- app store a gidip yeni kullanıcı oluştur

2- 2. el aldıysan önce temiz bir restore yap, telefonu sıfırla, uygun bir sürüm
    yükle (uygun sürüm derken yukarıda arkadaş yazmış iOS 4.1 yüklenebiliyormuş. Ama eğer genelde kullanacağın oyun veya programlar ios 6 ve üstünü istiyorsa ios 6 yükle)

3- hiçbir program, oyun vs yüklemeden telefonu bu haliyle i tunes kullanarak yedekle (rehberini vs ayarladığını varsayıyorum)

4- jailbreak yapacaksan yap

5- yapmayacaksan app store dan kafana uygun oyun, program vs, paranla helal yoldan yükle, korsancıklığa girme

Jailbreak Dediğiniz Olayda Aynı Androiddeki Gibi Rootlama Olayımı Ve Cihazda Adamın Dediğine Göre Batarya Baya Diri Zaten Sabah 9 Akşam 5.30 Arası Adam Akıllı Kullanamayacağım Ha Bana Sadece Lazım Olan 1 Facebook 2 Whatsapp 3 Varsa Kaçak Müzik İndirme Prgsi 4 Müzik 5 Arama Mesajlaşma Oyunla Fazla Alakam Kalmadı Canım Sıkılırsa PCden Oynuyorum Zaten Cihazı Adam Akıllı Öğrenmek Benim İçin İyi Olur Zaten Kullana Kullana 3-4 Ay Kullanacağım Ondan Sonra Zenfone 2 4GB Versiyonunu Alacam Ondan Sonra Yedeğe Düşecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan513

Ek olarak kronik bir sorun mu bilmiyorum fakat aldığım 2.el 3gs'nin çerçevesindeki metal şarja takınca elektrik çarpıyordu öldürücü nitelikte olmasada.Alırken dikkat ederseniz iyi olur.

Şöyle Birşey Olabilir Cihazda Şarj Soketinde Elektrik Kaçağı Olabilir Yada Kullandığın Şarj Aleti Veya Kabloda Oda Olmadı Evdeki Prizlerde Bi Kaç Kez Duyduydum Samsunglarda Falan Elektrik Çarpmasını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.