Şimdi Ara

3gS ios 5.0.1 06.15.00 baseband şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar telefon amerikadan hediye geldide geldiğinde jailbreakliydi pasaport kaydı yaptırdıktan sonra kullanmaya başladım fakat şebeke sinyalinde problem yaşıyorum avea hat kullanıyorum ve sinyal çok düşük neler yapabilceğim konusunda yardımcı olunursa çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler...

Cydiadan gördüğüm kadarıyla 4.1 ve 5.0.1 shsh kaydı var.

Birde örneğin foursquareye girdiğimde pat diye wifi ve 3g bağlantısını kesip tekrar bağlanıyor şu an napacağımı bilmiyorum çok sinir bozucu bi durum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjashua -- 5 Şubat 2012; 22:49:07 >

• sinyal yok derse ortada bir sorun var demektir fakat siz çekim gücü az diyosunuz. turkcell e veya vodafone a geçin
  • yokmu bi çözüm önerisi olan arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackjashua -- 5 Şubat 2012; 23:34:41 >
  • 3G Kapalı Bir Şekılde Denermısınız.
  • 3g yi kapatıp şu an foursquareyi denedim gene aynı şekilde şebeke ve wifi kesildi bakalım gün içinde dışardayken deniycem 3g siz sonuçları yazarım bide 4.3.3 e downgrade yapmayı dusunuyorum belki o şekilde sorunu çözebilirim şu an ki durumda downgrade yapılabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjashua

3g yi kapatıp şu an foursquareyi denedim gene aynı şekilde şebeke ve wifi kesildi bakalım gün içinde dışardayken deniycem 3g siz sonuçları yazarım bide 4.3.3 e downgrade yapmayı dusunuyorum belki o şekilde sorunu çözebilirim şu an ki durumda downgrade yapılabilirmi ?

foursquare ile ilgili sizin sorun bence.
  • ama yukarda anlattığım üzere telefon görüşmesi yaparkende görüşmem kesiliyo özellikle hareket ederken dediğim gibi downgrade düşünüyorum yada tekrar 5.0.1 yüklemeyi düşünüyorum yinede teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • restore edıp denemenız lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.