Şimdi Ara

3lü avize bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar. mutfak için misket üçlü avize aldım.avizeden gelen 3 adet beyaz kablo var 3 adet te mavi.bunları aynı renk olan ları birleştiriyorum.tavan da 2 adet gelen kablo var onlara bağlıyorum.ampül 1 tane ortaya bağlı.ampül yanıyor anahtardan.söndürdüğümüzde sönüyor ama tam değil.hafif yanık şekilde kalıyor.anahtar çiftli hem mutfağı yakıyor hem oturma odasını.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.3lü avize bağlantısı

• Problem anahtarda olabilir bence .

Acaba topraklama ya ihtiyaç duyar mı ki

Avize. , ???? Duymaz herhalde ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhtemelen anahtarda problem.
  • cevap için teşekkürler.anahtarı nıda değiştirdim yenisiyle sorun devam ediyor.
  • Bir seferde üçününde yanabilmesi için aynı renk kabloların birleştirilmesi ve tavandaki bağlantı için iki ayrı renkte iki uç haline getirilmesi gerek, Ampulleri çıkartın ve kontrol kalemi ile duylara tek, tek bakın akın geliyormu,Elektrik kendini tanımayanı tanımaz aman dikkat.Kalın sağlıcakla.
  • Bir soruda benden. Elimde iki adet avize var kablolar aynı (sarı,mavi,kahve) biri normal çalışırken diğer avizemi bağladığımda çalışmıyor. Ancak diğer oda da denediğimde çalıştı, yani bozuk da değil.. Neden böyle anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.