Şimdi Ara

4.294 Tl İtopya Hazır Sistem /R5 2600/Sapphire RX590 Nitro Plus/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.852
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlığında 16gb diyo ram ama sepette 8 gblık ram var niye öyle
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    8'lik ramden iki tane var. 16 yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

başlığında 16gb diyo ram ama sepette 8 gblık ram var niye öyle
    2x8 kardeşim.
  • Piyasa fiyatına göre 400-500tl daha ucuz, sıcak fırsat.

ÖNEMLI NOT:

500W PSU ile rx590 sıkıntı yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Man. -- 2 Haziran 2019; 0:0:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Piyasa fiyatına göre 400-500tl daha ucuz, sıcak fırsat.

ÖNEMLI NOT:

500W PSU ile rx590 sıkıntı yaratabilir.
    Sıkıntı yaratmaz hocam bu arkadaş toplamış herşeyiyle açıklıyor

https://www.youtube.com/watch?v=54crg9OV8UQ&t=1510s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 2 Haziran 2019; 0:4:40 >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    AMD sitesinde sanırım minimum 550W önerisi vardı. Riske girmeye gerek yok hocam +62tl verince bu ilanda 600W güç kaynağı olan kasa eklenebiliyor.

Aynı zamanda Gold Edition sürümü de 0tl farkla eklenir. Bence daha güzel duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Man. -- 2 Haziran 2019; 0:6:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu sistemin yanına videoda belirtilen monitörü de ekleyip ufak tefek yükseltmeler yaparak(anakart ve kasada) alsak nasıl olur ? Kardeşime almayı düşünüyorum pek uğraşmak da istemiyorum açıkcası. Fiyatı bu sisteme göre uygun geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 2 Haziran 2019; 19:10:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Arkadaşlar bu sistemin yanına videoda belirtilen monitörü de ekleyip ufak tefek yükseltmeler yaparak(anakart ve kasada) alsak nasıl olur ? Kardeşime almayı düşünüyorum pek uğraşmak da istemiyorum açıkcası. Fiyatı bu sisteme göre uygun geldi.
    Sistemin videosu:

• cohannan kullanıcısına yanıt
    4.294 Tl İtopya Hazır Sistem /R5 2600/Sapphire RX590 Nitro Plus/16GB DDR4/240GB SSD/1TB Disk

Anakartı ve kasayı bi tık yükseltip monitör ekledim.
    Hocam bu şekilde 5.456'ya geliyor. Ne diyosunuz sizin tavsiyelenize güvenirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 2 Haziran 2019; 19:10:59 >

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Itopya hakkında şikayetleri de göz önünde bulundurun. Bu forumda internette gerek parça gerek toplama sistem satın alıp pişman olmuş sorun yaşamış çok insan var. Sorun yaşamayan da çok insan var. Lakin sicili temiz bir firma olduğunu kimse iddia edemez.

Bunun dışında:

60 lira daha verip 600W olan kasayı mutlaka seçin derim. 0tl farkla ekran kartı olarak da Gold Edition secin derim zira daha niş bir tasarım. Sonradan satarken daha kolay satılır. Görünümü de fikrimce çok iyi.

+ Anakart olarak 246 lira verilip Asus Tuf serisi olan alınabilir ama burası çokomelli:

4700-4800e taksitli olacak şekilde de böyle bir sistem toplanabilir. Esprisi kalmıyor bir yerden sonra.

www.sikayetvar.com
    İtopya Bilgisayar - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/itopya-bilgisayar

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138142871

Ürünle ilgili bir sorun yaşarsanız süreç sıkıntılı işliyor firmaya herhangi bir şekilde ulaşamıyorsunuz, siparişin teslim edilmesinde sorun yok. Bunun haricinde sistem güzel olmuş alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Haziran 2019; 19:19:52 >

• Sistem genel olarak guzel ve uygun fiyatli yerinizde olsam 240lik ssd ve sabit diski cikarir 960 veya 480lik bi ssd eklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtuber lara beleş pc versinler anca, onlar çözecek sanırım müşterilerin sorunlarını :)
  • Mining için kullanılmış ürünleri iteliyorlar galiba

• Free Man. kullanıcısına yanıt
    Hocam sistemi peşin olarak alıcam. Dediğiniz gibi 600w olan kasayı kesinlikle eklemeyi düşünüyorum ekran kartı da fiyat farkı olmadığı için gold edition seçerim. Fakat anakart konusu cidden gerekli midir ? Kendim b450 tomahawk modelini kullanıyorum açıkcası tuf modelini alsaydım da sanırım bir eksiklik hissetmeyecektim hatta daha iyi olacaktı büyük ihtimalle. Bi kaç problem yaşıyorum çünkü. O yüzden soruyorum bunu kardeşim oc ile falan uğraşmaz zaten. Anakartı değiştirme sebebim sadece dual channel olarak çalışsın mantığı.

SSD Konusuna gelirsek 1 tb harddisk durabilir tek değiştireceğim şey adata yerine samsung 860 kullanmak olur (60tl fark)

İtopta konusunda ise az çok insanların yaşadıkları problemleri biliyorum. Monitör alışverişim oldu ve şansıma bir problem de yaşamadım. Aynı sistemi başka yerden monitör dahil bu fiyata alabilir miyim ona bakıcam şimdi.
    Hocam gold u uzerindekinden daha iyi degil sanki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luc4sHood

Hocam sistemi peşin olarak alıcam. Dediğiniz gibi 600w olan kasayı kesinlikle eklemeyi düşünüyorum ekran kartı da fiyat farkı olmadığı için gold edition seçerim. Fakat anakart konusu cidden gerekli midir ? Kendim b450 tomahawk modelini kullanıyorum açıkcası tuf modelini alsaydım da sanırım bir eksiklik hissetmeyecektim hatta daha iyi olacaktı büyük ihtimalle. Bi kaç problem yaşıyorum çünkü. O yüzden soruyorum bunu kardeşim oc ile falan uğraşmaz zaten. Anakartı değiştirme sebebim sadece dual channel olarak çalışsın mantığı.

SSD Konusuna gelirsek 1 tb harddisk durabilir tek değiştireceğim şey adata yerine samsung 860 kullanmak olur (60tl fark)

İtopta konusunda ise az çok insanların yaşadıkları problemleri biliyorum. Monitör alışverişim oldu ve şansıma bir problem de yaşamadım. Aynı sistemi başka yerden monitör dahil bu fiyata alabilir miyim ona bakıcam şimdi.
    Aynı sistemi sinerji de topladım monitörsün 5600TL yaptı İtopyada monitör dahil 5500 küsür. Bu nasıl mümkün olabiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 2 Haziran 2019; 19:59:43 >

• 500 ve 550w a güvenmeyin.

Baktım hocam:

Ryzen 5 2600 - 970TL
    Corsair 8G 3000Mhz X2 - 570tl
    240GB SSD - 220tl
    1TB WD Blue - 280tl

Bunlar dışında:

FSP 700-AHBC 350tl
    FSP Hydro 600 - 400tl
    FSP Hydro 700 - 450tl

güç kaynağı ve yanına bir kasa eklenebiliyor.

Konudaki kasa (600w olan) 620tl civarında güç kaynağı ile birlikte.

Geriye ekran kartı kalıyor.
    Rx590 1750tl
    Gtx1660 1700tl.

1660Ti için iyi bir kampanya vardı ama bakınca bulamadım. Bitmiş olabilir.

----

Dışarıdan alınca şu avantaj söz konusu oluyor:

Mesela 1TB HDD yerine 480GB SSD alabilirsiniz.
    Veya 2 tane 240gb ssd yine alabilirsiniz. Sözgelimi olası dosya kaybı riskini bölmek için bu şekilde bir konfigürasyona gittim kendi sistemimde.

Rx590 yerine bence 1660 veya 1660Ti daha iyi bir seçenek olabilir. Bende rx580 var, oldukça iyi bir kasa soğutmasına rağmen sıcaklığını dizginlemek oldukça güç oluyor. Bu nedenle underclock yaptım. Rx590 nasıl olur, bilemedim.

Ama konudaki sistem her türlü 300tl civarında daha uyguna geliyor gibi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.