Şimdi Ara

>>>4 ADAM 3 SENE TOPLAM 50 MİLYON $<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hüsran ya şu takımın rezilliğine bakın ..

Fenerbahçem bu hallerden ne zaman kurtulacak

• Yaw değişen hiç bir şey yok. Eskiden 90 Yıllık efsane rezil oldu sizinle derdik. Artık 100 yıllık efsane rezil oldu sizinle diyeceğiz
  • Karşıdaki ekip zayıf da olsa oyun disiplininden kopmadı...
    Asıl öenmli olan Kezman,Deivid,Lugano,Edu,Uğur,Tümer ve bunlara Kerimi de kat 7 yeni futbolcu ve yeni bir hoca ile oynuyoruz,oynatmaya çalıştığı oyunda geçen senelerden çok farklı..2-3 ay böyle çok maç izleyeceğiz(tabi yönetim yanlış yapıp medya gazıyla kovmazsa Zicoyu) homurdanmaya gerek yok
  • abi bence saçma bi takım vardı sahada orta saha namına hiçbişey yoktu ki allahtan rakip gerçekten zayıftı takımda oyun disiplini adına hiçbirşey yoktu nerdeyse uyuyup kalıcaktım tv başında..Ben deivid ve eduya luciano ve nobreyi tercih ederim her türlü bence 2 side hüsrannn
  • ben bir gs liyim ama işallah yanlış yorum yapmama bence fenerim hatası çok ofansif oynuyor avrupa maçlarında ve çok gol yiyor bence kontrollü oynamalı yoksa bi basarı elde edemez
  • fener bence komple hucum etmeli hatta kornerlerde rustuyude ceza alani icine gondermeli
  • ben fenerbahçeliyim.. ancak görüyorum ki biz nobreyi, luciano yu çok ararız..

ve elimizdeki kıymetlerin de değerini bilmiyoruz.. serkan gibi önder gibi... bir tane hava topuna vuramaz olduk.. luciano gitti. önderi de kadroya almıyor bu zico efendi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda ilk 50 bin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.