Bildirim
4 CD LİK BİR OYUN NASIL 1 DVD DE BİRLEŞTİRİLİR???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence CD'lerin İmajını Al Ve Öyle At DVD'ye . Daha Sonra Sanal CD Sürücü Programını Yükle . Hepsini Ayrı Bir Sanal Sürüye At . Öyle Dene Bi İstersen ;) -
böle olduğu zamanda bi anlamı olmaz diye düşünüyorum ben kardeş. arkadaş sadece tek bir setupta toplamak istediğinden bahsetmiş ayrı ayrı image aldıktan sonra ha cd değiştirmişin ha sanala imaj atmışın. bir dvd ye 4 cd atılcak ve tek kalemde nasıl setuplancak soru bu yanılmıyorsam... -
quote:
Orjinalden alıntı: abbet
böle olduğu zamanda bi anlamı olmaz diye düşünüyorum ben kardeş. arkadaş sadece tek bir setupta toplamak istediğinden bahsetmiş ayrı ayrı image aldıktan sonra ha cd değiştirmişin ha sanala imaj atmışın. bir dvd ye 4 cd atılcak ve tek kalemde nasıl setuplancak soru bu yanılmıyorsam...
Evet kardeş demek istediğim buydu... -
Oyunun ismi ne acaba? Belki yardımcı olabilirim. -
Sims 2 -
Sims 2: 4 CD-->1 DVD
1) 4 CD de yanınızda olsun.
2) Masaüstünde 4 farklı kalsör oluşturun ve her CD'nin içeriğini oluşturduğunuz bu klasörlere ayrı ayrı kopyalayın.
3) İlk CD içeriğinin olduğu klasöre THE SIMS 2 ismini verin.
4) Her klasörde bulunan compressed.zip dosyalarını zipden çıkarın.
5) 4. işlemi yaptıktan sonra compressed.zip dosyalarını silin.
6) go into the unzipped folder on ur c drive c:\unzipped
7) Bu iki klasör ve iki dosyayı THE SIMS 2 klasörünün içine koyun.
8) THE SIMS 2 klasörünün içinde common_filelist.txt isimli bir dosya olmalı. Bu dosyanın içeriğini silin.
9) Aşagıdaki kopyalayın ve common_files.txt'nin içine yapıştırın.
1,1,sims2_uninst.exe
1,1,eauninstall.ico
1,1,TSBin\1.0.0.932
1,1,TSBin\Sims2.exe
1,1,TSData\Res\*.* /s
1,1,TSData\Sys\*.* /s
1,1,Support\*.* /s
1,1,eauninstall.exe
1,1,TSData\Control\control0.dat
1,1,Sims2.ico
1,1,CSBin\1.0.0.932
1,1,CSBin\PackageInstaller.exe
1,1,CSBin\properties.txt
1,1,CSBin\TS2BodyShop.exe
1,1,TSData\Control\control1.dat
1,1,TSData\Control\control2.dat
1,1,TSData\Control\control3.dat
10) TSDATA klasörünü cd2/3 ve 4'ün içinden THE SIMS 2 klasörüne taşıyın.
11) Şimdi klasörü THE SIMS 2 ismiyle dvdye yazın.
Yabancı bir sitede bu yolla yapmışlar işlemleri ancak 6. adımda ne yaptıkları konusunda hiçbir fikrim yok. Bir klasörden 2 dosya kopyalıyorlar ama tam olarak nasıl yaptıklarını anlayamadım. Oyun elimde olmadığı için bir yorum getiremiyorum ama belki size yardımcı olabilir.
Kaynak:http://fileforums.com/showthread.php?t=64391
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X