Şimdi Ara

4 defa servise giden telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim benim m7 alalı 1 sene olmadan 4 defa servise gitti, ama 3. gidişinde sorun bulunamadı deyip geri gönderdiler sizlere sorum ücret iadesi için 4 defa parça mı değişmesi gerekiyor (yapılan işlemlerde işte kalibrasyonlar yapıldı, genel ayarlar düzenlendi yazıyor, onarım açıklamasında cihazınızda sorun bulunamadığından onarım yapılmamıştır yazıyor) umarım anlatabildim yardım ederseniz sevinirim özellikle tecrübesi olan arkadaşlar

• yok mu cevap verecek
  • alikara80 A kullanıcısına yanıt
    ücret iadesi için thh ne gitmelisiniz.
  • Yani alır mıyım ucret iadesi ? Aslında tam olarak sormak istediğim ucret iadedi kararı için illa parça mı değişmesi gerkiyor yoksa servise girip çıkması yeterli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikara80 -- 19 Nisan 2015; 20:46:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ben htc'ye ya da 6 kere cihaz gönderdim,1 aylık cihazdı üstelik 4 kere değişim oldu 2 kere de sorun yok diye geri gönderildi,parça değişimi olması şartı yok. zaten siz thh'ye başvuracağınızda bilirkişi incelemesinden geçecek sorun nedir neden kaynaklıdır servisin tutumu nedir vs. diye. gel gelelim 6-7 ayda çıkıyor sonuç. sonuç olarak parça değişimine gerek yok gidip kaymakamlıktan başvurunuzu yapabilirsiniz. bol şans dilerim.
    arkadaşım aynısı benim eski telefonumda oldu(galaxy win) 5-6 defa servise gönderdim.benim telefon en ufak bir darbede kendiliğinden kapanıyordu(şarj soketi sıkıntılıymış en son servis onu değişmişti)aynı şekilde banada sorun bulunamadı falan denildi bende başka servise gönderdim oldu(hikaye kısmı). bende senin gibi ücret iadesi istiyrodum samsung türkiyeyi aradım sordum.4 defa fiziksel parça değişimi(anakart ,ram ,soket vs.)ondan sonra iade oluyor.öyle formatla falan olmuyor
  • Ben 175 aradım ordaki bayan da anlamadı yada ben anlatamadım anlattım durumu ama en iyisi tekrar aramak teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıl icerisinde 4 defa ayni problemden veya toplamda x defa servise giderse iade hakkiniz oluyor kanuna gore. X'i tam hatirlayamadim 6 olabilir.

• By_Android B kullanıcısına yanıt
    hocam önce htc canlı destek den sordum ordaki bayan baya uzak olaya 3 defa gidip parça değişmesi gerek felan dedi ücret iadesi için sonra 175 i aradım durumu anlattım ordaki bayan da parça değişöesi şart değil servis fişinin bulunması yeterli dedi yani 4 defa gittigine dair başvuruyu yapacagım bakalım ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.