Şimdi Ara

4 Dolara Sıcaklığı 10 Derece Düşürün..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuz, pratik ve dekoratif bir soğutma önerim var. Birçoğunuzun belki de bildiği led ışıklı mini fanlar kasa içi soğutmasında mükemmel sonuç veriyor. Mavi renklisini uyguladım, hdd film ve oyunda kış günü oda sıcaklığında 40-42 dereceden 30 dereceye, işlemci ise 29 dereceye düştü. Kasa görüntüsü de bir kaç yüz dolara alınan ışıklı kasa görüntüsüne büründü. Neticeden çok memnun olduğum için sizi de bilgilendirmek istedim. Özellikle sıcak yaz günlerinde çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Bu fanları eBay kanalı ile nakliye dahil 4 dolar civarında bulabilirsiniz. Gelmesi satın aldıktan sonra 20 gün kadar sürüyor. Görebilmeniz için bir kaç resim, inceleyebilmeniz için de linkl
    erini veriyorum.

http://www.ebay.com/itm/USB-Mini-Fan-LED-Light-Flexible-Cooling-PC-Mac-Laptop-/270571789184

http://www.ebay.com/itm/Hot-Flexible-USB-1-1-2-0-LED-Light-With-Fan-For-Laptop-PC-Notebook-DC-5V-Cooler-/140858331001?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item20cbcf8f79

• Siradan bir kasa ici ledli fan gibi. O kadar kargo beklemeye bile degmez :) 10 tl ye C.Master yesil ledli fan kullaniyorum gayet iyi ve sessiz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdoruk

Siradan bir kasa ici ledli fan gibi. O kadar kargo beklemeye bile degmez :) 10 tl ye C.Master yesil ledli fan kullaniyorum gayet iyi ve sessiz hocam

Tercih meselesi tabi.Mantıksız da değil hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

Hocam kasandan bi resim alabilirmiyiz acaba?
  • Hocam ayrıca 2. linkteki ürünün türkiyeye gönderimi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Wishbone

Bir müsait zamanda video veya foto çekip koymaya çalışırım..
  • quote:

Hocam ayrıca 2. linkteki ürünün türkiyeye gönderimi yok

Haklısın, ben Romanya'da olduğum için dikkat etmemiştim ona. Ebay'da "Usb fan led light" gibilerinden yazıp aratırsanız daha bir çoğuna ulaşabilirsiniz.

Bu fan işi hoşuma gidince mavi ve çok renkli 6 adet daha satın aldım yılbaşı hediyesi olarak vermek için, verdiklerim çok hoşlandılar. İlla kasa fanı olarak kullanmak da gerekmiyor, dekoratif ve yazın serinleme amaçlı da kullanılabilir gayet güzel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bekliyorum hocam
  • quote:

quote:

quote:

Bekliyorum hocam

Sünnetti, sen "bekliyorum" deyince farz oldu:), buyur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bekliyorum hocam

Sünnetti, sen "bekliyorum" deyince farz oldu:), buyur...

Hocam böyle fazla belli olmuyor acaba zahmet olmassa kapağı çıkarıp öyle resim atabilirmisin bende almayı düşünüyorum da...

• quote:

Hocam böyle fazla belli olmuyor acaba zahmet olmassa kapağı çıkarıp öyle resim atabilirmisin bende almayı düşünüyorum da...

Çok iyi çıkmadı, ama fikir verir. Beyaz görünen kısım beyaz değil çizgi halinde çember yapmış bir parlak mavi, görünüşü çok güzel, bir kaç deneme yaptım, ama hep beyaz çıkıyor, ışık odağı olduğu için herhalde..

• quote:

quote:

Çok iyi çıkmadı, ama fikir verir. Beyaz görünen kısım beyaz değil çizgi halinde çember yapmış bir parlak mavi, görünüşü çok güzel, bir kaç deneme yaptım, ama hep beyaz çıkıyor, ışık odağı olduğu için herhalde..

Sağolasın hocam. Son olarak çok ses çıkarıyor mu?

• quote:

Az ya da çok ses çıkarmayan fan olmaz, bundaki motor sesi duyulmuyor cpu fanı bastırıyor, ama pervanenin havayı yarmasından dolayı hafif bir vızıltı duyuyorsun kulak verirsen. Beni rahatsız edecek extra bir gürültüsü yok, kasa ile kulağım arasında anca 40 cm var, kasa monitörün yanında çünkü ..
  • quote:

quote:

Az ya da çok ses çıkarmayan fan olmaz, bundaki motor sesi duyulmuyor cpu fanı bastırıyor, ama pervanenin havayı yarmasından dolayı hafif bir vızıltı duyuyorsun kulak verirsen. Beni rahatsız edecek extra bir gürültüsü yok, kasa ile kulağım arasında anca 40 cm var, kasa monitörün yanında çünkü ..

Laptopta işe yaramaz dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge
    Laptopta işe yaramaz dimi ?

Notebook kasasının içine yerleştirmek mümkün olmadığından soğutma anlamında hiç demeyelim, ama pek fazla işe yaramaz. Sizi serinletir, güzel görüntü verir. Ciddi anlamda notebook serinletmek için tek veya çift fanlı, gene led ışıklı notebook u üstüne koyabileceğiniz tablalar var isterseniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.