Şimdi Ara

4 saat uyku yeter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar spora baslamayı dusunuyorum ben gunde 4 saat uyuyorum yetıyor bodye baslasam yeter mi artırmak istemiyorum.

• asla yetmez perişan olursun uyumadığın saatlerde ne yapıyorsun umarım keşif yapıp topluma artı değer katacak konulara kafayı yorup boş işlerle vakit öldürmüyorsundur dayanabiliyorsan sööyleyecek birşey yok ama uyku dinlenme çok önemli bu spor için
  • Oluyor olmuyor diye bir sey yok bende gunde 5 saat yatiyorum bazen uykusuz 40 saatleri gordugum oluyor. Kas illaki gelişiyor ama gun ici yorgunluk cok oluyor. Ama ona da alışılıyor yasam seklin bu oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır 4 saat uyku normalde bile sağlıklı değil. Sağlam antrenman yapan birinin 8 saat düzgün uyuması gerekiyor

• Antrenmandan sonra en az 7 saat, antrenman yapmadığın günler 6 saatin altına düşmemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

Oluyor olmuyor diye bir sey yok bende gunde 5 saat yatiyorum bazen uykusuz 40 saatleri gordugum oluyor. Kas illaki gelişiyor ama gun ici yorgunluk cok oluyor. Ama ona da alışılıyor yasam seklin bu oluyor
    yani 4 saatlik uyku gelişimimizi engellemez mi hocam ?
  • kimse o uyku yeter uçar kaçarsın hikayesi okumasın. 4 saat uyku vg-powerlifting antremanı yapan bi adam için KESİNLİKLE yetersizdir. yetiyor diyen antreman yaptığını zannediyordur.

not: çok senedir spor yapıyorum. öğrenci olduğumdan bizzat defalarca deneyimlemiştim, hala mecburi sebeplerden deneyimliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde en az 16-17 saat uyuyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bastığın kilolar düşüyor uykusuz olunca

• Neden 4 saat uyuyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.