Şimdi Ara

4 SAAT UYUMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünden itibaren denemeye basliyorum gun aralarinda yolculuk esansında ve haftasonunda telafi ederek hafta icileri gece uyku suresini 4 saate indiricem . Bu tarz bir sistemi olan arkadaşlar yorumları bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Net hatadir.

• 4 saat uyuyan insan yokmu vardır ama sana tavsiyesem düşüreceksen kademeli düşür biranda çaat diye 4 saat uyuma işte bir iki hafta 8 saat uyuyosan 7:30 saat uyu gibi ve en az olarak 5-6 saate indir ve gün içindede az yemelisinki uykuda vücut kendini yenilesin mideyle uğraşmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarardan çok zarar sağlayacak bence
  • 6 saatin altında uyursan günlük verimin %50 düşer
  • çöp hemde öyle böyle değil min. 6 saat uyuman gerekiyor diğer türlü inanılmaz derecede dikkat eksikliğin olur bütün günün çöpe gider üstelik diğer gün 12 saat uyursun farkına bile varmazsın :) benden söylemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten normalde 01.00 de yatip 7.30 da kalkiyorum. Alıştı vücud daha indirilebilir diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genelde 4-6 saat civarında uyuyorum okuldan geldikten sonra 30 dk uyuduktan sonra bir problemim kalmıyor fakat solunum problemim nedeniyle bayadır uyuyamıyordum zaten sen yeni deneyeceğin için ters tepebilir haftasonu dene bence
  • Sınav insanların psikolojisini cidden bozuyor artık. 4 saat uyku nedir

• 6.30 saat uyku Yeter çok zorlamayin zamanında 3 saatlik araliklarla calisalim dedik denemeden sonra ara vermeden calisiyoduk sonunda 3 gun hic çalışmadık bunyen ayak uydurabiliyorsa bir dene olursa devam et olmuyorsa faydadan cok zarar getirir netlerin ne nereyi istiyoesun ki bu kadar zorluyorsun ?

• Sınav için sağlığınızla oynamayın. İlla az uyuyup çok çalışmak istiyorsanız günlük 6 saat uyuyun yeterli. Şahsen ben böyle yapıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.