Bildirim
4 SAAT UYUMAK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net hatadir.
4 saat uyuyan insan yokmu vardır ama sana tavsiyesem düşüreceksen kademeli düşür biranda çaat diye 4 saat uyuma işte bir iki hafta 8 saat uyuyosan 7:30 saat uyu gibi ve en az olarak 5-6 saate indir ve gün içindede az yemelisinki uykuda vücut kendini yenilesin mideyle uğraşmasın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yarardan çok zarar sağlayacak bence -
6 saatin altında uyursan günlük verimin %50 düşer -
çöp hemde öyle böyle değil min. 6 saat uyuman gerekiyor diğer türlü inanılmaz derecede dikkat eksikliğin olur bütün günün çöpe gider üstelik diğer gün 12 saat uyursun farkına bile varmazsın :) benden söylemesi -
Zaten normalde 01.00 de yatip 7.30 da kalkiyorum. Alıştı vücud daha indirilebilir diye dusunuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben genelde 4-6 saat civarında uyuyorum okuldan geldikten sonra 30 dk uyuduktan sonra bir problemim kalmıyor fakat solunum problemim nedeniyle bayadır uyuyamıyordum zaten sen yeni deneyeceğin için ters tepebilir haftasonu dene bence -
Sınav insanların psikolojisini cidden bozuyor artık. 4 saat uyku nedir
6.30 saat uyku Yeter çok zorlamayin zamanında 3 saatlik araliklarla calisalim dedik denemeden sonra ara vermeden calisiyoduk sonunda 3 gun hic çalışmadık bunyen ayak uydurabiliyorsa bir dene olursa devam et olmuyorsa faydadan cok zarar getirir netlerin ne nereyi istiyoesun ki bu kadar zorluyorsun ?
Sınav için sağlığınızla oynamayın. İlla az uyuyup çok çalışmak istiyorsanız günlük 6 saat uyuyun yeterli. Şahsen ben böyle yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yarardan çok zarar sağlayacak bence
![]() ![]() |
Net hatadir.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X