Şimdi Ara

4.SİNİF FİZYOTERAPİ ÖĞRENCİSİYİM TYT DENEME HANGİ SIKLIKLA ÇÔZMELİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ben ftr 4 sınıf öğrencisiyim ve tıp için hazırlanıyorum. Tyt yu bitirdim ama genel deneme 1 ,tane çözdüm alan denemesi 30 biyo 30fizik 30 kimya çözdüm .üçer tane Türkçe matematik bölüm denemesi çözdüm. Zaten ilk dönem stajlardan pek zaman kalmıyordu
    Şuan ayt güzel gidiyor fakat tyt genel deneme çözemiyorum ne evde müsait ortam var ne çözesim var ne yapsam bilmiyorum lütfen yardım edin. Şunuda sormak istiyorum ayt ye her dersten bir kaynak gidiyorum sizce az mı ? Kaynaklar kolay değil

Not ilk denemem 81.75 geldi sosyaki çözemedim ve fen düşük geldi. 2016da 22.000 sıralama yapmıştım

• Vay be ne idealler var
  • Ben de 2016 çıkışliyim ayni siralamayi yani 22kyı 2018de yapip diş kazanmıştım bıraktim ve ben de tıp için hazırlanıyorum.

O zaman sizin gibi iyi siralamalarla ftr yazan arkadaşlar vardı ve cidden aşırı bir düşüş yasadi bu bölüm 70-80klari buldu galiba.

Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.Haftada 2-3 tyt genel denemesi ideal gibi.Ama diger zamanlarda branş denemeleri cozuluyorsa haftada 1 kez de çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 8 Nisan 2020; 13:57:51 >
  • Kullanmadim hocam bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.