Şimdi Ara

40.000 TL İLE ALINABİLECEK ARAÇ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar öncelikle. 316i E46 2001 model BMW aracımı henüz sattım. Yeni bir araç bakıyorum. Bütçem 35.000 ile 40.000 arasında. 2004 model Opel Vectra Comfort paket var bi dostumuzda. 165 bin kilometrede. Araç hasarsız değişensiz ve boyasız. Bana 36.000 TL'ye bırakacak. Ancak bu araç hakkında yağ yakıyor diye birkaç şey duydum. Sizlerin fikirleriniz nelerdir ? Bu fiyatlara başka hangi marka araçlara yönelebilirim ?

• bende 40 bine kadar bir araba arıyorum bakalım
  • Cruze bakılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yeni model dizel megan 2 yada Accent era bakmak daha iyi olabilir.
  • Takip önerileri bende açığım bütçe 43 44bin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şavrolet kuruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vectra baktığınıza göre konfor öncelikli düşünüyor olmalısınız diye tahmin ediyorum. 14 yaşında Vectradansa daha genç görece daha yakışıklı Cruze olabilir.

• astra h
  • Cruze benim de aklımda olan model ama 40 bin TL ye temiz yok gibi. Bildiginiz ilanlar varsa paylaşabilirsiniz. Aklimda peugeotun dizel modelleri de var. Onlar hakkında fikirleriniz var mı ?

• 40.bine duzgun araba yok fazla

cruze olabilir

• 2006 model civic vtec 2

• Bravo bakılabilirz dizel olarak 1.3 Punto bakılabilir ya da 1.5 Clio, 1.3 Linea, keza 1.3 Aveo bakabilirsiniz.

• 2008 model 37.500 kmdeki Honda city lpgli aracım satılıktır bu bütçede. Gerçekten temiz araç almak isteyen varsa değerlendirebilir aracı 7 ay önce 13.500 kmde ilk sahibinden aldım km kesinlikle orijinal.
  • Yaris, Micra

• 45 e çıkarsanız clio 4 icon verebilirim.Şu an satıyorum...
  • Biraz daha biriktirip,

0 km hurda tesviginden faydalanip

Kia Rio, Hyundai i20 veya Toyota Yaris gibi araclara yonelin derim, ic hacmi gayet yeterli gelecektir araclar yenilendikce boyutlari buyudu cunku.

Edit: 15 yasindaki araca yapacaginiz bakimlari hesaba katarsaniz 0 km icin cok cuzi bir miktar fazla ekleyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 18 Haziran 2018; 0:55:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.