Şimdi Ara

40.000 tl'ye kadar dizel düz vites tercih yapamıyorum yardım!!!:S (Alındı astra classic 3 dizel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar. yeri geliyor kimisi yardımcı olunmasını istiyor o zaman rahatlıkla önerebiliyoruz ama iş kendimize almaya gelince bu kadar kolay seçemiyoruz. özellikle araç konusunda cok daha zorlanıyoruz.

her neyse benim aklımdaki araçtan öte ya 40.000 tl ye kadar dizel c sınıfı ya da 30.000e kadar b sınıfı benzinli.

bunuda geçersek son olarak bugun auris'e 40.500 dediler. ama 40 bin vermişken de biraz extra özellik olsun istiyorum. sizin fikirlerinizi bekliyorum...

araçta olmazsa olmaz garip isteklerim.
    _ esp (olmazsa olmaz olmalı ama çoğu araçta standart değil)
    - ön kol dayama.
    - sis farı
    - arka kol dayama (olmasada olabilir)
    - hız sabitleyici (olmayabilir)
    - sağlam müzik sistemi (aux girişli)
    - geniş bagaj hacmi
    - az yakıt tüketimi (benzinlide olsa dizelde olsa)
    - otomatik kararan iç dikiz aynası

ileride dahada ekleyeblilirim şimdilik aklıma gelenler bunlar.şimdiden okuyan, cevap veren, vermeyen herkese teşekkür ederim.

ilgilenen herkeze teşekkür ederim aracı aldık 1'inde elimize geçicek beyazını aldık. sonuçta bu fiyata daha üst donanımlısı yok inşallah doğru tercihi yapmışızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jet0n -- 22 Temmuz 2010; 4:22:41 >

• Dizel

auris 1.4 - comfort extra 40.500

megane 1.5 - dynamic 43.600

astra clasik 3 hb 1.3cdti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jet0n -- 11 Temmuz 2010; 18:06:11 >
  • auris
  • hangi toyota'da 40.500 dediler acaba bugün dumankaya'ya gittim 43 dediler
  • normalde zaten 41.800 araç 40.500e indirdiler. düzce toyota.
  • auris güzel tercih bence opel astra classic + konfor paket 36500 tl ye geliyor araçta yok yok bir bak istersen hb de var , sedan da var bagajına sen karar verirsin küçük gelirse.....
  • Arka kol dayama hariç Astra Classic kriterleri karşılıyor sanırım.. Yakıt tüketimi de dizelde çok ekonomik, benzinlide ise basmadığın sürece ekonomik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tüm özellikler focus ghialarda mevcut
  • dostum bu özelliklerin yerine öncelikle esp li bir araç bakmanı öneririm.
  • megane 3 bence
  • bende ne unuttum diyordum teşekkür ederim @aliserpil2006 en önemlisini untumuşum gerçekten. esp'yi de eklersek en uygunu nedir. ve hala anlamıyorum esp için illa otomatik vites mi almak gerekiyor tüm araçların otomatik viteslerinde standart olan esp manuellerde yok'???
  • quote:

Orijinalden alıntı: jet0n

bende ne unuttum diyordum teşekkür ederim @aliserpil2006 en önemlisini untumuşum gerçekten. esp'yi de eklersek en uygunu nedir. ve hala anlamıyorum esp için illa otomatik vites mi almak gerekiyor tüm araçların otomatik viteslerinde standart olan esp manuellerde yok'???

ESP için manuel-otomatik vites bazlı bir uygulama ben bilmiyorum. ESP C sınıfı araçlarda donanım versiyonu ile ilgilidir (enjoy-comfort-elegant-premium-LX-SX gibi)
    otomatiklerde standart olan başka bir şey olmasın?
  • bravo otomatiklerde standart.düzlerde de 1.000 tl farkla alınabiliyor
  • Otm. satmak için ESP yi manuelde sunmayanlara
  • galiba bu devirde en mantıklısı dizel...
  • arkadaş dizel demiş esp demiş hız sabitleme demiş ve 40 bin tl demiş. hepsi bir arada bulursa bana da söylesin.
  • Bence benzinli model al (donanım yüksek olur) 5 ila 6 bin TL fark istiyorlar dizel için. 1500 TL ye tüp takarsın paşalar gibi binersin.
    Toyota dışında markalardan seçebilirsin.
  • Hyundai i30 CRDi düz vites PRIME versiyonu liste fiyatı 45.500 sanırım, Bursa'da Bilim Otomotiv'den 42.250 fiyat aldım (daha da el sıkışmadık, 2011 modelleri bekliyorum)... İstanbul'dan da en az bu kadar indirim alınabilir sanırım.

Standart özellikleri ise;
    - ESP
    - 10 adet havayastığı
    - Sunroof
    - Sis farı
    - USB AUX IPhone girişi
    - Deri ve ısıtmalı koltuklar
    - Elektronik diijital klima (tek bölmeli)
    - 115 bg
    - 100 km şehir dışı tüketim 4.1 lt
    - 5 yıl garanti

Aracın önüne VW amblemi koysanız 60 binden aşağı alamazsınız... Aman VW'ciler kızmasın :) Amacım kimseye sataşmak değil... Bu arada i30 ile C-Max arasında ciddi arada kaldım; geniş bir bagaj aklımı çeldiğinden C-MAX de alabilirim her an ama halen 5 senedir Hyundai kullandığım için Hyundai'nin 5 yıl garantisi, sorunsuzluğu ve ucuz bakım maliyetleri beni her zaman Hyundai'ye yöneltiyor...

Şöyle bir liste yaptım;
    Özellik * C-Max TDCi Titanium * i30 CRDi Prime
    ESP * Opsiyonel * Standart
    Sunroof * Opsyonel * Standart
    Çift bölmeli dij. klima. * Standart * Tek bölmeli standart
    Cruise * Standart * Yok
    Bagaj * 500 küsür litre * 300 küsür litre
    USB AUX * Yok * Standart
    Deri Koltuk * Opsiyonel * Standart
    Yakıt * 4.3 * 4.1
    Güç * 109 HP * 115 bg
    Garanti * 3 Yıl * 5 Yıl
    Metalik Boya * Opsiyonel * Standart
    Sorunsuzluk * Baş ağrıtabilir * Temiz
    Bakım * Masraflı * Ekonomik
    İkinci El değer kaybı * Aşikar * Minimal
    Prestij * Yüksek * Şimdilik maalesef az :)
    2011 liste fiyatı * 46.500 TL (+opsiyonlar) * 45.500 TL
    2008-2009 2.el * 34-36 bin * 34-35 bin

i30 teste çıktım, süper bir çekiş var, araç ferah, bagaj ihtiyaca göre değişir, dış görünüş mükemmel... C-Max ise dayımda var ve ayrıca İspanya'da iken kiralamıştım, 1000 küsür km yapmıştım orada 40 EUR mazot ile :) üstelik 4 kişiydik böl dörde 10 EUR... 4 tane kocaman valiz ve diğer malzemeleri o bagajda rahat rahat taşıyıp, arka koltuğa rahat yayılmak süper birşey, aklımı o yüzden çeliyor c-max. Ama Ford'un müşteri şikayetleri (bizzat gördüm, duydum, yaşadım) ota b.ka para istemesi, garantiyi 3 senede sınırlaması beni Ford'dan soğutuyor. Ben cevap yazayım derken, kendim iyice dertlendim yau :) bana da bi tavsiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açık-pozisyon -- 14 Temmuz 2010; 21:58:16 >

• Manüel Seat Leon 1.4 TSI derim. Çok güzel motor.
  • İstediğin özelliklere sahip bir araç için söylediğin rakamların biraz üzerine çıkmak gerekir. Arkadaşın söylediği gibi Hyundai gayet mantıklı bir seçim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.