Cruze veya Octavia bakılabilir. Bravo'yu da ekleyin listeye.
Bravo'da bakıyoruz ama temizini bulamadık hocam
mnbmnbmnb12M
kullanıcısına yanıt
Bu arada 40-42 arası Style Exeolar var. Onlar da düşünülebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
Bu arada 40-42 arası Style Exeolar var. Onlar da düşünülebilir.
c4 ve astra var o bütçelere denk gelen f/p olarak iyi diyebileceğimiz
Bende yakın bütçe ile bakıyoruö hiçbişey bulamadım
Fiat bravo 1.6 multijet
quote:
Orijinalden alıntı: bgs0
Fiat bravo 1.6 multijet
bende bu bütçe ile çok araç baktım. 1 hafta önce 43 bin'e megane 3 dizel 105 bg privilige 68bin km de aldım. şimdilik memnunum. özellikle anahtarsız giriş ve çalıştırma çok hoşuma gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: fredyboys
bende bu bütçe ile çok araç baktım. 1 hafta önce 43 bin'e megane 3 dizel 105 bg privilige 68bin km de aldım. şimdilik memnunum. özellikle anahtarsız giriş ve çalıştırma çok hoşuma gitti.
Alıntıları Göster
2012 model üstü zor hocam.308,astra hb,megane 3 hb,focus,fluence bakabilirsiniz aklıma gelen.focus,fluence şirket aracı olma riski yüksek
Arkadaslar rica etsem şu arabayı bi inceler misiniz Ilan no: 205116237
bgs0
kullanıcısına yanıt
Öneriniz için saolun fakat bir türlü temiz bi Bravo bulamadık.
Arabalarla içli dışlı iyi bilen bi arkadaşıma sordum 1.6 Multijet motorlarda turbo boşluğu oldugunu ve Turbo devreye girene kadar aşırı cansızlık oldugunu söyledi. Bu doğru mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12
Arabalarla içli dışlı iyi bilen bi arkadaşıma sordum 1.6 Multijet motorlarda turbo boşluğu oldugunu ve Turbo devreye girene kadar aşırı cansızlık oldugunu söyledi. Bu doğru mudur?
Bravo 1.6 multijet 105 hp kullanıcısıyım o boşluğu şöyle ifade edersem 1.750 devir altında saçma bir zorlanma, toparlanma sıkıntısı var turbo o ara tatilde ama 1.750 devri geçtiği anda 290 nm torku ciğerlerine kadar hissediyorsun resmen öne fırlıyor ve mükemmel koparak gidiyor özetle bir parça devri uygun seviyede tutma alışkanlığı gerektiriyor. Ama bunun dışında temizi ve donanımlısı cidden çok mutlu eder yurdum insanının fiat ön yargısı her fiatı şahin doğan albea sanması sayesinde milletin benzinli B segmenti aldığı paraya dolu dizel C segmentine binebilirsin.
xmxksk
kullanıcısına yanıt
Cevabınız için çok saolun benimde gönlüm Bravo'dan yana fakat bir türlü kazasızını bulamadım ve alt devir cansızlığı beni Megane 3 almaya doğru ittiyor. Yakıt tüketimleriniz ne durumda acaba? Tahminimce 1.5 Dci Megane Bravo'dan daha az yakacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: xmxksk
quote:
Bravo 1.6 multijet 105 hp kullanıcısıyım o boşluğu şöyle ifade edersem 1.750 devir altında saçma bir zorlanma, toparlanma sıkıntısı var turbo o ara tatilde ama 1.750 devri geçtiği anda 290 nm torku ciğerlerine kadar hissediyorsun resmen öne fırlıyor ve mükemmel koparak gidiyor özetle bir parça devri uygun seviyede tutma alışkanlığı gerektiriyor. Ama bunun dışında temizi ve donanımlısı cidden çok mutlu eder yurdum insanının fiat ön yargısı her fiatı şahin doğan albea sanması sayesinde milletin benzinli B segmenti aldığı paraya dolu dizel C segmentine binebilirsin.
Alıntıları Göster
bende bu kafadaydım hocam gitti corsa 2013 aldım bugun 11binde :D
efe.1905se
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun.
quote:
Hayırlı olsun.
megane 3 105 bg yakıt tüketimi samsun ankara yaptım biraz hız sabitlemede kullandım 4,6 ortalamayla geldim. ankara ş.içi şuan 5,7 (29km ort hız). Ayrıca bende bravo çok araştırdım temizini bulamadım. ama bravonun yakıtı sanırım megandan 1lt fazla olacaktır. veriler bu şekilde..