Şimdi Ara

40 bin lira civarı otomatik bayan arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model üstü otomatik kmsi 100 bini çok geçmeyen bayanın kullanacağı bir araba bakıyorum. Kronik sorunu olmayan şanzımanı sıkıntı vermeyen araç arıyorum. Ben özellikle pejo 207 1.6 vti otomatik ile clio 3 1.5 dizel otomatik arasında kaldım? Sizce hangisini almalıyım ya da ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• otomatik olacaksa ikisinide alma çevremde 2 kişide otomatik 207 var ikisindede şanzuman arızası verdi tam otomatik bir araç bakın bence
  • Otomatikse japon derler hep.

Nissan micra honda jazz mitsubishi colt toyota yaris mazdaninda var ama ne bilmiyorum.

40 bine 160 binde orta temizlikte 1.4 lpg li 2007 model honda jazz alirsin.

Tavsiye eder misin dersen ben ederim.

2007 jazz i tavsiye ederim.

2008 de olur tabi.

Kullandim o kadar sorunsuz arac ki.

Basit sade arka bagaji hb araclarin hepsinden genis.

Arka koltuklar yatirilip bagac devasa olabiliyor.

Vites super.

Sadece orjinal cd rom var uzerinde gogusle enteger galiba degistirilmesi zor olabilir.

O yuzden cd ile kullanmaniz gerekebilir.

• İ20, yaris, micra bunlardan birini seçin bence

• Jazz tabiki 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem tam otomatik hem küçük hem masrafsız hemde kasko yapılabilsin istiyorsanız maalesef sadece getzler var, almışken dolusunu alın, baktığınız araçların şanzımanı nazlıdır sıkıntı çıkartabilir.
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler yaris olabilir, micranın tipini çok sevmiyorum ama sorunsuz olması daha önemli, jazzın da genelde kmsi yüksek denk geliyor.

İstanbulda olsam gösterdiğiniz araçlara da bakabilirdim ama Ankaradayım.

Clio hakkında net yorumlar bulamadım yalnız, odamı çok sorunlu?Bir de kimse corsa dememiş o damı sıkıntılı?

• quote:

Orijinalden alıntı: plt51

Yorumlarınız için çok teşekkürler yaris olabilir, micranın tipini çok sevmiyorum ama sorunsuz olması daha önemli, jazzın da genelde kmsi yüksek denk geliyor.

İstanbulda olsam gösterdiğiniz araçlara da bakabilirdim ama Ankaradayım.

Clio hakkında net yorumlar bulamadım yalnız, odamı çok sorunlu?Bir de kimse corsa dememiş o damı sıkıntılı?
    corsa d 1.4 otomatik bulabilirsiniz. 4 iler tork konventörlü şanzuman var. Şanzımanı kolay kolay sorun çıkartacağını sanmıyorum. Ancaaak yakıt konusunda belinizi büker baştan söyliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.