Şimdi Ara

40 bin tl araç önerisi lütfen yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max 40 bin tl bütçemiz üniversite okuyorum 3 yıldır ehliyetim var öneriler neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin için önemli olan Hız mı donanım mı

• Ford focus titaniumlara bakabilirsiniz veya ford fiesta titaniumlara

• Chevrolet Cruze 2011 ve sonrası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alternatif olarak Golf 5 1.4 Tsi 140hp bakılabilir.

• 2012 Volvo V40 olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    40 bine 2012 v40 güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • La bu cruzeda bilmediğimiz ne var her konuda cruze var parçası pahalı performans kötü yakıtı fazla, sırf donanım var dıye alınır mı ayrıca Opel sorunları devam edıyor arada motor ışığı yakıyor hayret jettadan daha cok öneriliyor

• xpowex X kullanıcısına yanıt
    Hangi parçası pahalı hocam bu cruze'ların, geçen bir arkadaş da bunu söyledi, aynı soruyu sordum ama cevap gelmedi, bari siz cevap verin. Ciddi soruyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Temmuz 2017; 23:17:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hangi parçası pahalı hocam bu cruze'ların, geçen bir arkadaş da bunu söyledi, aynı soruyu sordum ama cevap gelmedi, bari siz cevap verin. Ciddi soruyorum bu arada.

En basiti Arka stop lambası 400tl servis orjinali 700e takıyor

Şimdi bir siteden baktım, orjinal takıntısı yoksa yaklaşık 170 liraya halloluyor, diğer markaları bilmiyorum ama çok değil bence.
    Daha iyi bir tavsiyen var mı 40 bin liraya ?
  • quote:

Şimdi bir siteden baktım, orjinal takıntısı yoksa yaklaşık 170 liraya halloluyor, diğer markaları bilmiyorum ama çok değil bence.

Her siteye bakılmaz kardesım yan sanayi kalitesizhttp://www.parcamania.com/chevrolet-cruze-stop-sag-sedan-2009-2014?gclid=EAIaIQobChMIgYnp9qGl1QIVDRHTCh2cMw6OEAQYAiABEgJHLfD_BwE

Birde servise sorun bakalım ne diyecekler, emustasyon ürün almayın 1 yıl sonra sararıp kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpowex -- 25 Temmuz 2017; 23:39:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverMoree

Daha iyi bir tavsiyen var mı 40 bin liraya ?

Hdi 308, accent blue, Astra d kasa ctdi, fd6 civic, FOCUS 2, MEGANE 3, CLİO 4,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpowex -- 25 Temmuz 2017; 23:44:27 >
    Servisle işim olmaz genelde, 5 bin bakımını bile sanayide yaptırmıştım, güzel yoluyorlar serviste. Orjinal parça pahalı ben de baktım ona az önce ama her araç için geçerli bu.
  • quote:

Servisle işim olmaz genelde, 5 bin bakımını bile sanayide yaptırmıştım, güzel yoluyorlar serviste. Orjinal parça pahalı ben de baktım ona az önce ama her araç için geçerli bu.

Servise gitmeyin 400 bayılırsınız ayrıca kaskoda servis fena geçirir hasar kayıtına bide öle düşünmek gerekiyor bugun hyundai eranın stop lambası 200 tl yan sanayisi 90tl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.