Bildirim
40 bin tl civarı araç önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o fiyata alınabilecek en iyi ve doğru araç 2010-2011 manuel vites 1.6 dizel seat leon olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: BirAlexDeğilBe
Arkadaşlar böylr çok konu var biliyorum ama konular ya eski ya kriterleri bans uygun değil 40 bin tl civarı dizel benzinli farketmez araç alicam astra civic ve cruze dışında önerebileceğiniz 2.el veya 0 araçlar nelerdir kafamdan jetta geçiyor kullananlar yorum yapabilir mi şimdiden teşekkür ederim
benzin çok koymazsa golf tsi ya da biraz ekleyip yeni i30 dizel alabilirsiniz -
Anladığım kadarıyla sedan arıyorsunuz. 2. elde temiz Avensis, Passat(B6), Mondeo bulabilirsiniz 40-50bin km'de. 0km istiyorsanız ya C sınıfı 1.6 Astra Classic 3 alabilirsiniz ya da B sınıfı hatchback araçlara yönelebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
Orijinalden alıntı: BirAlexDeğilBe
Arkadaşlar böylr çok konu var biliyorum ama konular ya eski ya kriterleri bans uygun değil 40 bin tl civarı dizel benzinli farketmez araç alicam astra civic ve cruze dışında önerebileceğiniz 2.el veya 0 araçlar nelerdir kafamdan jetta geçiyor kullananlar yorum yapabilir mi şimdiden teşekkür ederim
benzin çok koymazsa golf tsi ya da biraz ekleyip yeni i30 dizel alabilirsiniz
Golflerin yeni kasası harika olmuş ama eski kasalarını çok beğenmiyorum ki yeni kasaları beni aşar i30 u incelicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
Anladığım kadarıyla sedan arıyorsunuz. 2. elde temiz Avensis, Passat(B6), Mondeo bulabilirsiniz 40-50bin km'de. 0km istiyorsanız ya C sınıfı 1.6 Astra Classic 3 alabilirsiniz ya da B sınıfı hatchback araçlara yönelebilirsiniz.
Hocam illa sedan değil güzel olduktan sonra farketmez mondeo pasaat sekmenti alırsam modelli almam gerekicek sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: kimiferhat
o fiyata alınabilecek en iyi ve doğru araç 2010-2011 manuel vites 1.6 dizel seat leon olacaktır.
Hocam leonların yeni kasalarıda baya güzelmiş onuda araştırıcam yeni kasa dizel en ucuz ne kadar bulabilirim acaba
yeni leonlar ikinci ele düşmedi, sıfır olarak alırsanız 1.2 tsi benzinli orta donanım 45 bin tl. hiç girmeyin bence 40 bine bir önceki kasa her türlü ihtiyacınızı ve zevkinizi karşılar.
edit: fiyat listesi
http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 12 Ağustos 2013; 4:17:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X