< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 3 Kasım 2017; 15:53:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 3 Kasım 2017; 15:53:17 > |
aynı haberi ben de okudum şimdi resmen sinirim kalktı. bakkal dükkanı yönetemeyecek zihniyet bu ülkede 15 yıldır yönetimde ve halkın yarısı memnun. ama birşey alalım dediğimizde tasarruf tedbirleri var, alamayız! Allah bildiği gibi yapsın..
|
"97'de üretilmiş çok ağır bir şasi ile zaten en büyük sorunu ağırlık olan elektrikli araç yapılmaz."
Na şunu yazdım diye yemediğim küfür kalmadı. Arkadaş yemin ediyorum vatan hainliği artık bu yapılanlar. |
Adam bizim paramızla kendisine 1 milyar dolara villa yaptırmışken, 120 milyon dolara uçak almışken, 2 milyon dolarlık otomobillerden koleksiyon yapmışken, 1.500 tane koruma memurunu gezdiriyorken...
40 milyon doların lafı mı olur? Hele ki, bizim adımıza özel şirketlere geçiş sözü verip, her yıl milyarlarca dolar akıttığı köprüler varken, şehir hastaneleri adı altında, hasta sözü verdiği özel hastanelere milyarlarda dolar aktaracakken... 40 milyon doların lafı mı olur? Boşverin 40 milyon doları; Biz zengin milletiz, hepsini öderiz... |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 3 Kasım 2017; 9:43:54 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Kasım 2017; 13:39:53 > |
|