Şimdi Ara

40 Yıllık bilgisayarcıyım böyle sorun görmedim [:@] (Ağ Sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 bilgisayarı hub vasıtası ile birbirine bağlamak istiyorum. Ancak ekleme yaptığım bilgisayarın kablosunu HUB'a taktığımda, ağ kablosu takılı değil uyarısı devam ediyor. Modem'e taktığımda ise hiç sorunsuz çalışıyor. Kablo sağlam. Ethernet çalışıyor. Diğer bilgisayar HUB'a takılı problem yok. Modem hub a takılı onda da problem yok. Ancak ekleme yaptığım bilgisayarda böyle bir problem yaşadım. Yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoCeR -- 4 Eylül 2007; 12:07:18 >

• swichin girişi bozuktur. diğer girişlere takıp denedin mi? kablo karmaşası olmasın?
  • 3 adet kablo giriyor. 1 adet modem ve 2 adet PC. Tüm girişleri denedim hiçbirşey değişmedi. Diğer PC'de sorun yok. Ancak 25Mt. kablo sonundaki Pc. de sorun oluyor. Bu HUB 200Mt ye kadar problemsiz çalışan bir HUB.
  • rj 45 konnektörleri kontrol et... kıpraştır belki temassızlık vardır. ya da yenisini yap.
    o uzun kabloyu diğer pc ye tak. bakalım çalışacak mı?
  • Kabloda sorun yok. Onu da denedim.. Hub ya da ethernet kartı sorunlu olabilir. Bi de öyle deniyeceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.