Şimdi Ara

400-800 aralığı en iyi klima-lar? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
27.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unpop

Anladım teşekkürler. peki enerji tüketim ve sessizlik performansı nasıl diamondlarda ?
    Bir de diamond bizimkilerin icadı bir isim mi , çünkü diger ülkelerde sitesini bulamadım. ?
    22QV için peşinde 1.250ytl fiyat aldım nasıl ?

Diamond As ısıtma soğutmanın tescilli markasıdır,aynı zamanda Antalya nın bir markası Üretimi Çinde Hualing(Şu anda Midea satın aldı)üretilir.Orta segmette kaliteli bir cihazdır.Üzerinde ne yazıyorsa doğrudur.Tabi 22 lik seri bir cihaz çok sessiz denemez,ama kendi segmentine göre makuldur en azından komşunuzla papaz olamzsınız.Zaten en kaliteli ürünüde alsanız 22-24 serisi ürünler sesi biraz yüksektir.Aldığınız fiyat iyi ,eğer As klimadan aldıysanız İzmir den Birol beyin selamı var değin,belki 50 ytl daha kıraralar.İşyerinin sahabi Alim beydir yada eşi vardır beni iyi tanırlar nazımız geçer.Yinede aldığınız fiyat iyi ,bu ürünler artık gelmeyecek yeni geleceklerde en az %20-30 pahalı olacak,kaçırmayın derim.

• Diamond orta segmentte tavsiye edilebilecek bir markadır ( Mısırdan gelen modelleri hariç ) . Hem satış hem de servis aynı yerdedir. Sayın Mbirol'un da belirttiği gibi Antalya firmasıdır. Bu yeni gelecek ürünlerin pahalı olması da yeni modellerin R 410 gazlı modeller olmasıdır
  • Anladim Diamond türk markası. Yurtdışından yaptırıp kendi isimlerini yazıdırıyorlar. Şimdi aynı işi rubenis yapınca çakma/yazma marka deniliyor ama diamond yapınca tescili marka oluyor. Burda bir çifte standart var. Ya ikisine yazma marka diyelim ya da ikisine de tescili marka. Sonucta rubenis,samui,tronic,denki gibi markalarin da tescilli oldugunu varsayıyorum.

Bu arada diamond fiyatına Samsung 24qv-fan Klima da bulnabiliyor. Bu urun diamond ile karşılaştırıldıgında ne dersiniz ?
  • electra klima sordum 9000 lik için 750 lira fiyat aldim. bu konuda bahsi geçen serhat klima yi arayip fiyat aldim montaj hariç peşine 550 ytl fiyat verdiler. ben bunu serhat elektronikten alip bulunduğum yerdeki klimacilara montaj ettirmeyi düşünüyorum. klima montaji bildigim kadariyla zahmetli bir iş. montaj fiyatlari hakkinda bilgsii olan var mi?
  • Vestel ürünlerine ilgi duyanlar aşağıdaki klimayı 12 Haziran tarihinde Bim magazalarinda bulabilir.

400-800 aralığı en iyi klima-lar?
  • arkadaşlar rubenis-tronic-seg-baxi sizce hangisi daha iyi?

baxi 12000 btu 399 ytl bauhaus'ta, baymak'ınmış. rotary kompresör ile sessiz çalışma diyor, rotary kompresör ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat206rc -- 10 Haziran 2008; 1:22:23 >
  • Orjinalden alıntı: unpop

Ucuz marka klima almak kesinlikle pahalı klima almaktan daha zor. Hani param var deseniz gider mitshubishi,daikin,toshiba arasından seçer alırsınız bir tane, sonuçta hepsinin de iyi performans verecegini bildiginizden sonuç sizi üzmeyecektir. Ama iş ucuz klima almaya gelince bir nevi kumar oynuyorsunuz, ince eler sık dokursunuz ama sonuç sizi ya tatmin edecektir ya da verdiginiz paraya gürültülü bir vantilatör almış olacaksınız.

Çok doğru bir tespit yapmışsınız: Gerçekten ucuz klima almak kadar zor bir karar yok.

Ayrıca ucuz klimalar için yaptığınız değerlendirme çok faydalı bir çalışma olmuş. Teşekkürler.

Başkan
  • 12m kare oda yukseklik 2.7metre icin tavsiye edebileceginiz max 500ytl lik marka ve modeller hangileridir.ISITMA istemiyorum gerek yok max ic dis sesi 30db olacak yani olabildigince sessiz olmasi gerekiyor ve son olarak olabildigince az guc harcayacak az elektrik tuketecek , zaten elektrigede zam geliyormus.Birde yillarca kullanilabilecek bir urun olsun hemen bozulmasin yani saglam bisi olsun mumkunse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

12m kare oda yukseklik 2.7metre icin tavsiye edebileceginiz max 500ytl lik marka ve modeller hangileridir.ISITMA istemiyorum gerek yok max ic dis sesi 30db olacak yani olabildigince sessiz olmasi gerekiyor ve son olarak olabildigince az guc harcayacak az elektrik tuketecek , zaten elektrigede zam geliyormus.Birde yillarca kullanilabilecek bir urun olsun hemen bozulmasin yani saglam bisi olsun mumkunse.

Blue Line, Tronic, Rubenis olabilir. Ancak peşinen söyleyeyim, bu kadar bütçeyle iyi bir klima almak zor.
    Yani alırsınız ama; bozulur mu, ses seviyesi ve elektrik tüketimi sizi ne kadar memnun eder onu bilemem. Sonuç olarak bu fiyat aralığında yazdığım markaların dışında almayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Vestel ürünlerine ilgi duyanlar aşağıdaki klimayı 12 Haziran tarihinde Bim magazalarinda bulabilir.

Arkadaş sen gerçekten klimamı alacaksın yoksamarkalara yoklamamı çekiyorsun.Anlayamadık.
  • unpop gibi bikaç müşteri daha olsa klima firmaları topu diker 3-5 ayda.....
  • Seg sakın almayın berbat ne soğutuyor ne ısıtıyor yazlıkta 2 adet alaska vardı bunların aynısı onlara güvenip 2 adat aldım fakat yazlıktakiler ne kadar iyii ise bunlar berbat bende anlamadım ama cidden bu klima parayı sokağa atmakla aynı şey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

Seg sakın almayın berbat ne soğutuyor ne ısıtıyor yazlıkta 2 adet alaska vardı bunların aynısı onlara güvenip 2 adat aldım fakat yazlıktakiler ne kadar iyii ise bunlar berbat bende anlamadım ama cidden bu klima parayı sokağa atmakla aynı şey.

Saat daha 18:37 sizin mesaj nasıl 20:-- saatte yazılmış görünüyor anlayamadım ya!!!
  • metro katalog geldi yeni

demirdöküm - coolline

9.000--- 499 tl
    12.000---569 tl
    18.000---879 tl
    24.000---1119 tl

a sınıfı
    split klima

montaj dahil fiyatlar

yorumları bekliyoruz....
  • o paraya A sınıfı vermezler. d ya da e sınıfıdır

quote:

Orjinalden alıntı: hakdemir69

metro katalog geldi yeni

demirdöküm - coolline

9.000--- 499 tl
    12.000---569 tl
    18.000---879 tl
    24.000---1119 tl

a sınıfı
    split klima

montaj dahil fiyatlar

yorumları bekliyoruz....
  • 22-24metre salona izolasyonlu üst kat(izolasyon sayesinde ara kat gibi). 12bin mi 18binmi alsak iyidir.Tercihlerim:
    1-tronic veya denki-forumlardan okudugum kadarıyla
    2-rubenis -forumdan yine
    3-baxi (bir arkadas12likten memnun,gürültü hariç)
    4-airfel(baska bir arkadas tavsiye ediyor)
    5-electra-nakit almayacagım ve üst limit 800oldugundan bu secenek biraz arka planda
    en verimli hangisi olur sizce?
  • slm arkadaşlar
    yazdıklarınızı okudum kendimce bilgi sahibi oldum hepinize teşekkürler,
    bende kendime 15 m2 lik odaya göre soğutma ağırlıklı kullanmak için bakıyorum
    baymak koçtaşta 12000 lik 719 ytl yazıyo montaj dahil filan acaba işimi görür gibi geliyo (baymak kombi kullanıyorum memnunum o yüzden biraz yatkınlık var baymak a) ama elektra hakkında da bilgi sahibi oldum oda cezbediyor açıkcası
  • Baxi hariç, diğer markaları düşünebilirsiniz. 18.000 btu ideal gibi ancak, almadan önce mutlaka keşif yaptırın. Nihai kararı servis verecektir. İyi akşamlar.
  • bunlar sanırım

quote:

Orjinalden alıntı: hakdemir69

metro katalog geldi yeni

demirdöküm - coolline

9.000--- 499 tl
    12.000---569 tl
    18.000---879 tl
    24.000---1119 tl

a sınıfı
    split klima

montaj dahil fiyatlar

yorumları bekliyoruz....

• evet aynen onlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.