Şimdi Ara

400-800 aralığı en iyi klima-lar? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
27.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a sınıfysa olabilir. cop degeri nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

a sınıfysa olabilir. cop degeri nedir acaba?

coolline split klimalar

9000 btu klima
    sogutma kapasitesi : 9000btu/saat
    ısıtma kapasitesi : 10.000 btu/saat
    soğutma:820 W - Isıtma:810w

---
    12000 btu klima
    sogutma kapasitesi:12.000 btu/saat
    ısıtma kapasitesi :13.500 btu/saat
    sogutma:1100 w - Isıtma :1095w

---
    18000 btu klima
    sogutma kapasitesi: 18.000 btu/saat
    ısıtma kapasitesi:19.500 btu/saat
    soğutma:1630 watt - Isıtma:1580 w

---
    24000 btu klima
    sogutma kapasitesi: 24.000 btu/saat
    ısıtma kapasitesi:26.500 btu/saat
    sogutma: 2190w - Isıtma : 2150 w
  • bu klimalar yaramaz arkadaşlar,

pasiific line,cool line,blue line ne haltsa işte,bana bizzat demirdöküm servisinde çalışan söyledi,geçen sene yüzlercesinde kart sorunu yaşanmış,ısıtmadada,serinletmedede aylarca insanlar ugraştılar,çinden toplamadan hayır gelmez,bari ucuz klima alacaksınız adam gibilerinden alın
  • Tesekkurler unpop dostum.
    bu arada bu urunun pasific line ve blueline modellerini hepsiburadada gordum. aralarında fark varmıdır acaba? blue line 12binligi 549ytl.
  • coolline de yatacak o halde. yine biz onceki markaları arastıralım.
  • 750YTL YE ELECTRA ALAN ARKADS VARDI. cİHAZDAN MEMNUNMU, TUKETİMİ NASIL, COP DEGERLERİ, SINIFI VESAİRE .TEKNİK BİLGİLERİNİ ALABİLİRMİYİZ ARKADASLAR? hAVALR ISINIYOR ARTIK KLİMA VAKTİ GELDİ. YARDIMM!!!
  • arkadaşlar ben baxi ile rubenis arasında kararsızım, bir arkadaş baxi hariç hepsi olur diye cevap yazmış bir mesaja, baxi'nin dezavantajı ne? sadece gürültü ise benim için sorun değil ama başka bir olumsuz yönü varsa lütfen bildiklerinizi paylaşın. 5 yıl kompresör garantisi veriyor, fiyatı da uygun.
    ben biranönce almak istiyorum artık ölüyorum sıcaktan
  • evet 14m2 yatak odasına electra ecomp12 modeli takıldı.cihazın ısıtma ve soğutma değerleri 13.000btu,odaya çok fazla geliyor.ben özelllikle bunu tercih ettim çünkü ısıtma önemli benim için,kışın oturma odasındaki 9000 inv fujitsu ile beraber çalıştırıp kapıları açık tutarak koridoru,gerekirse çocuk odasını vs ısıtmayı en azından soğuğunu kırmayı düşünüyorum.electra her yönden güzel bir cihaz yalnız tek eksisi düşük devirde dahi fazla üfleme yapması dolayısıyle ses değerlerinin uyku için fazla oluşu.Uyku modu eklenseymiş süper olurmuş.Fujitsunun quite modu ise mükemmel tabii bu arada...Dış ünite çok sessiz ,servisteki arkadaşın söylediğine göre toshiba komp varmış üzerinde....Sonuçta Ecomp 12 ile 20m2 rahat ısınır ve soğur diye düşünüyorum.Dediğim gibi ses olayı(uyku için)haricinde herşey olumlu.....
  • Rubenis tercih edin bence...
    Bu arada bahsettiğim dış ünite electranın....yanlış anlaşılmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat206rc

arkadaşlar ben baxi ile rubenis arasında kararsızım, bir arkadaş baxi hariç hepsi olur diye cevap yazmış bir mesaja, baxi'nin dezavantajı ne? sadece gürültü ise benim için sorun değil ama başka bir olumsuz yönü varsa lütfen bildiklerinizi paylaşın. 5 yıl kompresör garantisi veriyor, fiyatı da uygun.
    ben biranönce almak istiyorum artık ölüyorum sıcaktan

rubenis
  • quote:

Orjinalden alıntı: garagulli

Rubenis tercih edin bence...
    Bu arada bahsettiğim dış ünite electranın....yanlış anlaşılmasın

cihazlarınız hayırlı olsun

acaba kendiniz elektra aldıgınız halde neden diger arkadaşlara rubeniz diyorsunuz,

vede ses olayına şaşırdım şirkette 18000 btu elektra var yanında uyuyorum,acaba sizin cihazın modelimi degişik yada cihazda sorunmu var

iyi günlerde olsun
  • yanlış anlaşılma var sanırım.....rubenis alın diye murat 206ya istinaden söyledim..''.baximi rubenismi'' demiş
    klimanın tam altında yatıyorum.gece haliyle ses daha fazla yayılıyor onun da etkisi var...18lik electrada 3 farklı kademe mi var acaba??
  • quote:

yanlış anlaşılma var sanırım.....rubenis alın diye murat 206ya istinaden söyledim..''.baximi rubenismi'' demiş
    klimanın tam altında yatıyorum.gece haliyle ses daha fazla yayılıyor onun da etkisi var...18lik electrada 3 farklı kademe mi var acaba??

şu an şirkette degilim yarın gidecegim,yarın bakar söylerim(normal fan kademesi olarak 3 ama uyku için varmı hatırlayamadım bakacagım)

iyi günler
  • 2 farklı kademe+auto modu var.....3 kademe değil aslında,auto modu 2 kademeden birini seçiyor....Selamlar
  • quote:

2 farklı kademe+auto modu var.....3 kademe değil aslında,auto modu 2 kademeden birini seçiyor....Selamlar

bizim şirketekinde fan,3 kademe artı oto moduda var ama sadece tam olarak hatırlayamadıgım uyku modu varmı onada yarın bakacagım

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzluga -- 18 Haziran 2008; 11:31:50 >
  • Bugün Bauhaus'a gidip baktım Baxi ye, eski partileri çin malı imiş ama şuanda sattıkları yeni gelen partiler malezya malı. ses seviyeleri çok düşüktü yani gürültü sorunu yoktu. Orda 2.sini almaya gelen müşterilerle de karşılaştım ve çok memnunuz dediler. Baymak'ın olduğu için baxi daha ağır basıyor kafamda ama yine de tereddütlüyüm burdaki arkadaşlar Rubenis dediği için, Rubenis diyenler nedenini yazabilirlermi?
    teknik servis konusunda rubeniste sorun yaşamazmıyım?
  • piyasada tronic-denki satılan yer varmı istanbulda? galiba samui de benzer bir urun. Samui kullanıcısı varmı -memnunmudur
  • quote:

evet 14m2 yatak odasına electra ecomp12 modeli takıldı.cihazın ısıtma ve soğutma değerleri 13.000btu,odaya çok fazla geliyor.ben özelllikle bunu tercih ettim çünkü ısıtma önemli benim için,kışın oturma odasındaki 9000 inv fujitsu ile beraber çalıştırıp kapıları açık tutarak koridoru,gerekirse çocuk odasını vs ısıtmayı en azından soğuğunu kırmayı düşünüyorum.electra her yönden güzel bir cihaz yalnız tek eksisi düşük devirde dahi fazla üfleme yapması dolayısıyle ses değerlerinin uyku için fazla oluşu.Uyku modu eklenseymiş süper olurmuş.Fujitsunun quite modu ise mükemmel tabii bu arada...Dış ünite çok sessiz ,servisteki arkadaşın söylediğine göre toshiba komp varmış üzerinde....Sonuçta Ecomp 12 ile 20m2 rahat ısınır ve soğur diye düşünüyorum.Dediğim gibi ses olayı(uyku için)haricinde herşey olumlu.....

uyku modu yok demisiniz ama sitesinde oldugu iddia edilmis

http://www.electraklima.net/Electra-Urun-Detay.aspx?degisUrunID=4

• sizin dediğiniz uyku modu gece belli bir süre çalıştıktan sonra cihazın kendiliğinden kapanması.Benim dediğim ise ''sessiz mod'' yani çok düşük devirde çalışma ve az ses yapma özelliğinin olmaması.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

piyasada tronic-denki satılan yer varmı istanbulda? galiba samui de benzer bir urun. Samui kullanıcısı varmı -memnunmudur

denki,tronic ve samui bu üç klima da Sabancı grubunun Çin klima üreticisi Midea'ya yaptırdıkları ve hemen hemen aynı sınıfta olan klimalardır
    Ama bu üç klimanın birbirlerine üstünlükleri varmıdır onu bilemiyorum. denki'ler carefourda satılıyordu ama gecen hafta baktım kalmamış , yeni partinin gelmesi de birkaç ay bulur dediler. Onun yerine western diye ne oldugu belirsiz bir klima satmaya başlamışlar. Denki klimadan iş arkadaşım aldı gecen sene, önce 12 btu2luk aldı baktı çok memnun , bir tane de salona 21btu aldı. Ikisini de bana hala şiddetle tavsiye eder, hem ısıtmasından hem soğutmasından çok memnun.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.