Şimdi Ara

400-800 aralığı en iyi klima-lar? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
27.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: garagulli

sizin dediğiniz uyku modu gece belli bir süre çalıştıktan sonra cihazın kendiliğinden kapanması.Benim dediğim ise ''sessiz mod'' yani çok düşük devirde çalışma ve az ses yapma özelliğinin olmaması.....

Sizin model hangisi duz seri mi yoksa FRESH AİR serisimi cunku ses degerlerine baktim FRESH AİR serisi duz seriye gore daha sessiz.
  • ecomp 12...düz olsa gerek
  • Evet sizinki duz model ve Ses Seviyesi : 42/36 Dba olarak belirtirlmis.

FRESH AİR ENGE 12 modelinde ise Ses Seviyesi : 32 Dba olarak belirtilmis.

Acikcasi bence 20db nin ustu gece icin yuksek ama piyasadaki butun marka ve modeller hemen hemen ortalama 30db seviyesinde ve bu bence cok yuksek bir deger.Acikcasi bu seviyenin assagilara cekilmeside gercekten zor gibi gozukuyor ama suda bir gercekki sicak havada uyumak imkansiz hem sicak hem nem mahvediyor insani haliyle 30db uyumak icin daha uygun sanirim
  • Burada bir hatamı duzelteyim, carefour westen diye ne oldugu belirsiz klima satmaya başlamış demiştim ama sonradan oğrendim ki ürün baymak'ınmış
    ve B sınıfı klima ayrıca iyonizer ozellikli

Illa baymak diyorsan ozellikleri fena değil, baymak'ın sitesinden inceleyebilirsin, linkini de aşağıda verdim. 12btu 499 ytl montaj dahil

http://www.baymak.com.tr/urun_detay.asp?grup_no=279&urun_no=397&dil=TR

400-800 aralığı en iyi klima-lar?

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

piyasada tronic-denki satılan yer varmı istanbulda? galiba samui de benzer bir urun. Samui kullanıcısı varmı -memnunmudur

denki,tronic ve samui bu üç klima da Sabancı grubunun Çin klima üreticisi Midea'ya yaptırdıkları ve hemen hemen aynı sınıfta olan klimalardır
    Ama bu üç klimanın birbirlerine üstünlükleri varmıdır onu bilemiyorum. denki'ler carefourda satılıyordu ama gecen hafta baktım kalmamış , yeni partinin gelmesi de birkaç ay bulur dediler. Onun yerine western diye ne oldugu belirsiz bir klima satmaya başlamışlar. Denki klimadan iş arkadaşım aldı gecen sene, önce 12 btu2luk aldı baktı çok memnun , bir tane de salona 21btu aldı. Ikisini de bana hala şiddetle tavsiye eder, hem ısıtmasından hem soğutmasından çok memnun.

• elektra yı kim satıyor arkadaşlar
  • bu gece dayanamadım aldım klimayı baxi 12000 btu cumartesi montaja geliyorlar, 399 ytl 10 taksit zaten küçücük odaya taktırıcam 6-7m2 falan soğutsun yeter sıcaklardan baygınlık geçiriyom
  • o odaya 9000 btu da yeterdi gerçi ama neyse hayırlısı olsun

quote:

Orjinalden alıntı: murat206rc

bu gece dayanamadım aldım klimayı baxi 12000 btu cumartesi montaja geliyorlar, 399 ytl 10 taksit zaten küçücük odaya taktırıcam 6-7m2 falan soğutsun yeter sıcaklardan baygınlık geçiriyom
  • öyle ama aralarında 30-40 ytl fark vardı ben de 12000 lik aldım. yanlız senin dediğin şu westen de kafama takıldı acaba onu mu alsam bunu geri verip??? aralarındaki farklara baktım westende özellik olarak artı lcd ekranı ve ionizer teknolojisi var. baxinin artısı ise garanti süresi daha uzun. westende 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi varken baxide 3 yıl cihaz 5 yıl kompresör garantisi var.

kafam karıştı şimdi bak????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat206rc -- 19 Haziran 2008; 23:42:20 >
  • quote:

öyle ama aralarında 30-40 ytl fark vardı ben de 12000 lik aldım. yanlız senin dediğin şu westen de kafama takıldı acaba onu mu alsam bunu geri verip??? aralarındaki farklara baktım westende özellik olarak artı lcd ekranı ve ionizer teknolojisi var. baxinin artısı ise garanti süresi daha uzun. westende 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi varken baxide 3 yıl cihaz 5 yıl kompresör garantisi var.

Hayırlı olsun. Hiç kafanı takma ion ve lcd ekran olayına. Bu kalitedeki malda bu özelliklerin olmadığı daha iyidir hatta. Bir büyük model almakla da doğrusunu yapmışsınız. Kutlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko69

quote:

öyle ama aralarında 30-40 ytl fark vardı ben de 12000 lik aldım. yanlız senin dediğin şu westen de kafama takıldı acaba onu mu alsam bunu geri verip??? aralarındaki farklara baktım westende özellik olarak artı lcd ekranı ve ionizer teknolojisi var. baxinin artısı ise garanti süresi daha uzun. westende 2 yıl cihaz 3 yıl kompresör garantisi varken baxide 3 yıl cihaz 5 yıl kompresör garantisi var.

Hayırlı olsun. Hiç kafanı takma ion ve lcd ekran olayına. Bu kalitedeki malda bu özelliklerin olmadığı daha iyidir hatta. Bir büyük model almakla da doğrusunu yapmışsınız. Kutlarım.

sağolasın teşekkür ederim bence de haklısın çünkü yüksek kalite olmayan bir malın mümkün olduğunca sade ve az bileşeni olması arıza olasılığını küçültür. ayrıca garanti sürelerine de baktığımda baxinin 5 yıl kompresör garantisi olmasını avantaj olarak görüyorum westeninki 3 yıl.

hele bir kullanmaya başlayayım burdan deneyimlerimi de paylaşırım herkesle

• hayırlı olsun dostum güle güle serinle , makineyi nerden aldın acaba 399 ytl 10 taksite??
    kurulum ücreti de dahil mi acaba?
  • baxi ve westen noktasına virgülüne aynı urun. teknik bilgileri birebir aynı. bu baymakın marketlere pazarlama politikası. Carrefourda westen, bauhausta baxi markasını satıyor. Marketlerde fiyat rekabet problemi ortadan kalkmış ve satışı optimize etmiş oluyor. ionizer ve lcd ekranı baxi modelinde de 100ytl farkla bauhausta veriyorlar yani aynı fiyata cıkıyor.
    baymakın sitesinden kullanma kılavuzlarına bakarsanız 2cihazın birebir aynı olduğunu açıkça gorursunuz.
    Neyse biz arkadasımıza hayırlı olsun diyelim. Memnun kalırsa biz de dusunelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kxlylmz

hayırlı olsun dostum güle güle serinle , makineyi nerden aldın acaba 399 ytl 10 taksite??
    kurulum ücreti de dahil mi acaba?

sağol, bauhaustan aldım, montaj hariç fiyatı bu, montaj ücreti 66 ytl, 10 taksiti bonus karta yapıyorlar diğer kartlara da 5 taksit,
    burdaki baymak servisi 7X24 saat hizmet veriyor dediler inanmadım aradım 444 lü numaralarını gecenin bu saatinde gerçekten telefona cevap veriyorlar ve her soruyu kibar bir şekilde yanıtlıyorlar. şimdiye kadar olumsuz bir tavırla karşılaşmadım açıkçası servisten yana ama yine de henüz konuşmak için erken, hele bir gelip montajı da yapsınlar bakalım
  • quote:

baxi ve westen noktasına virgülüne aynı urun. teknik bilgileri birebir aynı. bu baymakın marketlere pazarlama politikası. Carrefourda westen, bauhausta baxi markasını satıyor. Marketlerde fiyat rekabet problemi ortadan kalkmış ve satışı optimize etmiş oluyor. ionizer ve lcd ekranı baxi modelinde de 100ytl farkla bauhausta veriyorlar yani aynı fiyata cıkıyor.
    baymakın sitesinden kullanma kılavuzlarına bakarsanız 2cihazın birebir aynı olduğunu açıkça gorursunuz.
    Neyse biz arkadasımıza hayırlı olsun diyelim. Memnun kalırsa biz de dusunelim.

sağolasın, umarım memnun kalırım da size de tavsiye etmek nasip olur.
    dediklerin doğrudur bauhausta baxi elite diye bir model daha vardı ama sadece 9000 lik modeli vardı ve fiyatı daha pahalıydı o yüzden ona yanaşmadım. sence westendeki ionizer ve lcd ekran, baxideki garanti süresi ile değiştirmeye değer bir avantajmı bir de senin fikrini alayım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat206rc -- 20 Haziran 2008; 1:44:12 >

• Baxi seçiminle hem 100ytl daha az oderken hem de daha fazla garanti süresi (3+5yıl) satın almış oluyorsun. Kesinlikle doğru tercih.
  • quote:

Baxi seçiminle hem 100ytl daha az oderken hem de daha fazla garanti süresi (3+5yıl) satın almış oluyorsun. Kesinlikle doğru tercih.

teşekkürler,
    bence de bunlar o markalı cihazlar gibi yıllarca tık demeden çalışıp kendini kanıtlamış cihazlardan değiller, ilerleyen zamanlarda ne olacağı belli olmaz o açıdan garanti süresi daha önemli diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat206rc -- 20 Haziran 2008; 2:14:17 >
  • Baymak tan baska malezya klima üreten varmı?
    Demirdokum malezya mıydı acaba?
  • arkadaşlar servis bugün telefon edip geldi montaja, (dün gece almıştım klimayı) gelen arkadaşlar tertemiz çalışıp kısa sürede halledip gittiler, şuanda klimam çok güzel çalışıyor. nazar değmesin :) odanın kapısını açtığımda koridorun bile sıcağını kırıyor. iç ve dış ünite sessiz. iç ünitenin sesi en hızlı fan modunda bile televizyon açıkken duyulmuyor. uyku modunda ise hiç ses yok. ilk deneyimlerim bunlar...
  • quote:

Baymak tan baska malezya klima üreten varmı?
    Demirdokum malezya mıydı acaba?

demirdöküm mısır ve çin üretimi yapıyor diye biliyorum, yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin
  • quote:

Baxi seçiminle hem 100ytl daha az oderken hem de daha fazla garanti süresi (3+5yıl) satın almış oluyorsun. Kesinlikle doğru tercih.

100 ytl daha az ödemiyor...

Dikkat ettiysen 400 ytl klima + 66 ytl monyaj yazmış arkadaş. Bana göre carrefourdaki westen daha avantajlı geliyor . Hem lcd ekranı olsun hem ionizer teknolojisi olsun westen daha avantajlı.

Montaj da 400 ytl ye dahil olsaydı gerçekten baxi daha avantajlı olurdu ama montaj masrafı işi bozuyor...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.