Şimdi Ara

4000tl monitör dahil sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar toplayacağım sistem oyun amaçlı olacak. Hemen toplamayacağım ama bu ekran kartı piyasası nereye gidiyor belli değil. Acaba ekran kartları daha da pahalanmadan alıp kenarıya koysam mı yoksa hepsini beraber mi alsam bilemedim. Sizler nasıl tavsiye edersiniz merak ediyorum. Bekletmeden al derseniz sizden ricam 4000 tllik ssdsiz bir sistem yazar mısınız ? 200 300tl geçebilir ama çok da zorlamasın. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drosulivis -- 27 Şubat 2018; 3:46:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar tekrardan merhaba yeni konu açmak istemedim 1060 6gb aero olanı 1900tl sizce hemen alayım mı ?

• 1060 6gb aero ve 8gb ram mi yoksa bu kasa ve 16gb ram mi uygun olur sizce ? Hemen hemen aynı fiyattalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drosulivis -- 28 Şubat 2018; 12:15:48 >
  • Drosulivis D kullanıcısına yanıt
    Alabilirsin ama ileride 8gb ram almanı tavsiye ederim. Çünkü 8 gb artık oyunlara yetmemeye başladı.

• Çok teşekkürler o zaman 1060 6gb alıyorum diğer parçaları sonradan eklerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart bu olabilir çünkü amd ile msi tavsiye edilmiyor

https://www.sinerji.gen.tr/asus-b350m-a-prime-2133mhz-3200mhzoc-am4-matx-anakart-pmu402413

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangenc33 -- 28 Şubat 2018; 18:8:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.