Şimdi Ara

407 almak üzereyiz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 46binde 1.6hdi executive 407 39binytl ye alıcaz nasıl fiyat sizce?

• arkadaşım ihtiyaçlarını karşılıyorsa senin beklentilerinin üzerinde bir araçsa marka model farketmez ama önemli olan nokta ihtiyaçlarınızı doğru bir şekilde belirlemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatoz00 -- 5 Haziran 2008; 19:58:10 >
  • valla bana alınmıyor arac anneme alıyoruz acaba fiyat nasıl diye bi soriyim dedimm
  • Kardeş bayan arabası olacaksa büyük olmaması tavsiyemdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: anti-mage

valla bana alınmıyor arac anneme alıyoruz acaba fiyat nasıl diye bi soriyim dedimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: vatoz00

Kardeş bayan arabası olacaksa büyük olmaması tavsiyemdir.
    quote:

valla bana alınmıyor arac anneme alıyoruz acaba fiyat nasıl diye bi soriyim dedimm

Kesinlikle katılıyorum bayan için uygun araç değil 407.Dayın bile 17bin km de sırf burnu çok uzun her yere park edemiyorum diye sattı 407 yi gitti 308 aldı.Bence hb bir araç daha mantıklı
  • hocam benim annem transit kullanıyordu bir ara bunumu kullanamicak
    hem kendisi istedi büyük arac
    son kez diyim bi fiyat nasıl sizce
  • Fiyat normal gibi ama bence daha güncel araçlar olan citroen C5 veya laguna da düşünülebilir. 2. ellerini bulmak zor tabii ama 50-55 arası 0 km. donanımlı olanlarından alınır.
  • alacagınız aracın modelını belirtmemıssınız ama bence 35 bın ytl ye cok temız bır confort alınır....

• kilometresi gayet düşük..eğer çok çok temiz ve bakımlı bir araç ise biraz da pazarlıkla alın derim
  • quote:

arkadaslar 46binde 1.6hdi executive 407 39binytl ye alıcaz nasıl fiyat sizce?

şu linktekine bi bak istersen
    http://www.araba.com/1285834.html

http://www.araba.com/1285894.html

http://www.araba.com/1224191.html

http://www.araba.com/1215362.html

http://www.araba.com/915636.html

----- bu fiyatlar internet fiyatı olarak değerlendiriyorum. Bu fiyatların en az 1500-2000 YTL düşük fiyatlarını baz alırım kendi fikrim.İnternet fiyatları biraz şişkin bulurum piyasaya göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatoz00 -- 5 Haziran 2008; 21:53:40 >

• Alacaksanız kullanan birisi olarak ki hala kullanıyorum bi kaç şey söyliyeceğim

Araba çok rahat konforlu uzun yolu bir harika yol tutuşu ne çok iyi ne çok kötü ortalama bir değerde

benim kullandığım araba şirket arabası 2006 da üst düzey satış personeline 5 adet alınmış fakat bu 5 arabadan 3 tanesinde benim arabamda

dahil olmak üzere debriyaj merkezi değişti buna çok dikkat edin zira oldukça masraflı onun dışında araba sınıfındaki bir çok arabaya göre

daha kaliteli servis bakım maliyetleri vw nazaran daha hesaplı görüş mesafesi biraz dar özellikle kaldırım kenarlarına yaklaşırken çok dikkat edin

farkında olmadan tamponun kenarını çok çabuk sürtebiliyorsunuz sebebini çözemediğim bir şekilde sis farlarının ömrü çok kısa sürüyor

Konudan konuya atlıyorum kusura bakma ama bu arabanın en sevdiğim yanı kısa farları bugüne kadar sürdüğüm arabalar içerisinde diyebilirimki

en iyi aydınlatmaya sahip park sensörü çok can sıkıcı olabiliyor en azından benim için çok hassas bu nedenle ben arabayı

park sensörü kapalı kullanıyorum sınıfındaki araçlara göre yakıt tüketimi bir nebze daha yüksek

altı yere çok yakın eğer alışık değilseniz bir çok noktada altını çok fazla vurursunuz farkında olmadan yüksek bir tümsekten hızlı geçerseniz en iyi

ihtimalle plakanıza veda edersiniz ki ben 1 yılda 2 defa farkında olmadan plakamı düşürdüm şimdilik aklıma gelenler bunlar

• arkadaşlar verdiginiz bilgiler için cok teşekkürler

alacagımız araclar arasında 307xtpremium otomatik bide 407 1.6hdi var 2sinide babamın bir arkadası satıyor fiyatı daha aşşagıya cekmemiz mümkün ben 307ye karsı cıktım cünkü benzinli otomatik yakıtı fazla olur düşüncesiyle
    bugün yarın sonuçlancak artık bende sabırsızlıkla bekliyorum 407yi
    saygılar
  • yarın araca bakmaya gitcez kesinleşmiş

son_samuray 1yıl 206 kullandım pejo servisini flan biliyorum ayrıca plaka sorunu benim 206dada vardı :)

park sensörü neden sorun sizin için??
    yakıt tüketimi ne kdar(en azından bizim tsi dan düşüktür diye tahmin ediyorum)

bir 407 sahibi olarak baska ne önerebilirsin bize

iyi günler teşekkürler
  • quote:

Peugeot 407 1.6 HDI gerçek koşullarda yakıt tüketimi testi:
    İstanbul - Antalya - İstanbul
    100 km de sadece 3.68 litre ! (Bir depoyla 1793 km!)

407 1.6 HDi'nin AB standartlarına göre resmi testlerdeki ortalama yakıt tüketimi 5.3 lt. ve şehir dışındaki yakıt tüketimi ise 4.4 lt.! Buna göre, 407 1.6 HDi, uzun yolda ekonomik bir şekilde kullanıldığında resmi yakıt tüketimi rakamlarının da altına inebileceğini kanıtladı.Bilindiği üzere, araçlardaki yakıt tüketimi şehir içi ve şehir dışı kullanımlarda olduğu kadar rakım, yol ve hava koşulları gibi etkenlere göre de değişiklik gösteriyor. Bu anlamda, 407 1.6 HDi uzun mesafe test sürüşü verilerinin Türkiye koşullarını yansıtması ayrı bir önem taşıyor!

Peugeot 407'yi bu testte eski bir otomotiv gazetecisi olan Erkan Altınsoy kullandı. Altınsoy, bir yıl önce de kendi aracı olan 2004 model Peugeot 307 1.4 HDi ile İstanbul'dan Antalya'ya gayrı resmi bir test yaparak 100 kilometrede ortalama 3.77 litre tüketime ulaşmıştı.

Gerçekten yakıt tüketimi için 407 alınır.Ama TSI ile karşılaştırmayın.Çünlü TSI benzinli olarak sınıfın az yakan bir araç yabana atılcak birşey değil.Ayrıca yukardaki arkadaşa katılıyorum.407 çok uzun bir araç park etme gibi sorunları var.Bayan arabası olarak HB daha mantıklı.Ama siz karar vermişsiniz.

Bu arada 1.6 motor olduğu için klima ve 4 kişi ve yüklü olduğunda zorlandığını duydum.Belki yanlış bilgide olabilir.Üstünde çok durmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 7 Haziran 2008; 14:39:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.