Şimdi Ara

407 hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot sayfasında 407 beğeniyorum fakat sunroof özelliği seçemiyorum&bulamıyorum. Peugeot 407'de sunroof özelliği yok mu, varsa fiyatne kadar artıyor bilgisi olan var mı acaba?

• sitesine baksan herşeyi öğrenirsin
  • Büdü::: kardeş 1.6 sunroof yok ama 2.0 neden diye sorcaksan 1.6 yok bende yetkilisine sordum YOK dedi neden dedim cevap gelmedi
  • yok be 407 de sunroof yoksa peugeot a bir
  • ne sacma sey o ole yaa
  • Sunrof problemli oldugu icin yeni arabalarin hic birinde sunroof yok. onun yerine sky window (cam tavan) var ve hem daha $ik hem problemsiz, hemde aerodinamik olarak daha ii :))
    Sunroof gürültü (rüzgar ugultusu) yapiyor ve klima acikken zaten cam acilmaz...
    Yani olay cam tavandir :)))
  • kesinlikle katılımıyorum.sunrouf u beceremiyoruz demiyorlarda..1980 model mercedeslerde bile var onlarda hiç bir şekilde rüzgar sesi gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 307 SW hakkında...
    16 yıl önce açıldı
    Citroen C5 hakkında bilgi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 407 Comfort HDI 1.6 110 hp 48,300
    407 Executive HDI 1.6 110 hp. 54,000

Sunroof 1,500
    Xenon Far 1,085
    Bluetooth telefon kiti 800
    Alarm süper kilitleme 730
    JBL Müzik Sistemi 1,085
    Metalik boya 730

1.6 HDI versiyonundaki opsiyonlar bunlar. Zaten 2.0 olunca sunroof fiyatı 1.750 YTL'ye yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 2 Temmuz 2006; 8:20:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DR.ADNAN

kesinlikle katılımıyorum.sunrouf u beceremiyoruz demiyorlarda..1980 model mercedeslerde bile var onlarda hiç bir şekilde rüzgar sesi gelmiyor.

biz 2.0 reno(2004) laguna da sunroofu açtık 50 km hızı geçtikten sonra inanılmaz dercede ses geliyor ve adamın canını sıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PALERMO ®

407 Comfort HDI 1.6 110 hp 48,300
    407 Executive HDI 1.6 110 hp. 54,000

Sunroof 1,500
    Xenon Far 1,085
    Bluetooth telefon kiti 800
    Alarm süper kilitleme 730
    JBL Müzik Sistemi 1,085
    Metalik boya 730

1.6 HDI versiyonundaki opsiyonlar bunlar. Zaten 2.0 olunca sunroof fiyatı 1.750 YTL'ye yükseliyor.

e bana vermiyoz dedi ordaki bayan
  • Peugeot'un bazı ilginç olayları var ki müşteriyi resmen keriz yerine koyduklarını düşünüyorum. Aşağıya birkaç örnek yazıyorum. Elimdeki 407 bröşürünü baz alarak yazıyorum.

*1.6 HDI COMFORT alırsanız opsiyon olarak alarm takılmıyormuş ama EXECUTIVE alırsanız opsiyon olarak alarm alabiliyorsunuz. (Yani ben şimdi aracıma alarm taktırmak için illahi yanında elektrikli koltuklar, parkmetre, elektrikli çocuk kilidi v.b. özellikleri de almak zorunda mıyım?

*Yukarıdaki maddenin birebir aynısı sunroof için de geçerli

*COMFORT da alsanız EXECUTIVE de alsanız 1.6 modellerde arka cam perdesi verilmiyor. Yani güneşten korunmak, insan gibi seyahat etmek istiyorsanız illahi 2.0 motor alacaksınız. -Biz çok zengin değiliz durumumuz buna yetiyor -Geberin o zaman sıcaktan, neyinize sizin perde merde.

*Xenon farlar ve far yıkama sistemini illahi birlikte alacaksın. Ben Xenon far istemiyorsam hakediyorum zaten bunu çamurdan geçilmesin farlarım.

*Xenon farlar da 1.6 modellerde verilmiyor (opsiyon olarak da verilmiyor) 2.0 kullananların önünü görmeye hakkı var ama benim yok. (Bu durumda otomatik olarak 1.6 versiyonlarına far yıkama da yok, far yıkama istiyorsanız 2.0 alacaksanız. Nasıl bir alaka kurdularsa artık.....)

Motor hacmine göre aksesuar değişmesi inanılmaz sinirlendiriyor beni. Belki ben hızdan korkan bir adamım. En baba yolda bile 100 km/s yi geçmiyorum. Neden 2.0 alayım ki? Ama çok çok zenginim, 1.6 mı full doldurmak istiyorum. 3.0 modeline koyduğun tüm aksesuarları 1.6 da da opsiyon olarak versen ne kaybedersin? Parasıyla değil mi?

İşin komik yanı eski aracım Tempra SX-A da bile (1994 model) arka perde ve far yıkama standarttı.

Dediğim gibi yetkili servisler buradaki yazdıklarımı opsiyon olarak araçlara takıyor mu bilemem ama bröşüre göre opsiyon seçeneği bile yok. Yanına özellikle belirtmiş 1.6 versiyonunda opsiyonel olarak bile sunulmaz diye. Bu arada bu bir karalama kampanyası değil, içini döküp rahatlama çabasıdır. Kullandığım araç 407 1.6 HDI COMFORT (Babama ait - bu garibin kendine ait aracı şuanda bulunmamaktadır ama aracı babası heniz 1 km bile kullanmamıştır, tüm kullanım hakları bu garibe aittir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 2 Temmuz 2006; 11:25:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Peugeot'un bazı ilginç olayları var ki müşteriyi resmen keriz yerine koyduklarını düşünüyorum. Aşağıya birkaç örnek yazıyorum. Elimdeki 407 bröşürünü baz alarak yazıyorum.

*1.6 HDI COMFORT alırsanız opsiyon olarak alarm takılmıyormuş ama EXECUTIVE alırsanız opsiyon olarak alarm alabiliyorsunuz. (Yani ben şimdi aracıma alarm taktırmak için illahi yanında elektrikli koltuklar, parkmetre, elektrikli çocuk kilidi v.b. özellikleri de almak zorunda mıyım?

*Yukarıdaki maddenin birebir aynısı sunroof için de geçerli

*COMFORT da alsanız EXECUTIVE de alsanız 1.6 modellerde arka cam perdesi verilmiyor. Yani güneşten korunmak, insan gibi seyahat etmek istiyorsanız illahi 2.0 motor alacaksınız. -Biz çok zengin değiliz durumumuz buna yetiyor -Geberin o zaman sıcaktan, neyinize sizin perde merde.

*Xenon farlar ve far yıkama sistemini illahi birlikte alacaksın. Ben Xenon far istemiyorsam hakediyorum zaten bunu çamurdan geçilmesin farlarım.

*Xenon farlar da 1.6 modellerde verilmiyor (opsiyon olarak da verilmiyor) 2.0 kullananların önünü görmeye hakkı var ama benim yok. (Bu durumda otomatik olarak 1.6 versiyonlarına far yıkama da yok, far yıkama istiyorsanız 2.0 alacaksanız. Nasıl bir alaka kurdularsa artık.....)

Motor hacmine göre aksesuar değişmesi inanılmaz sinirlendiriyor beni. Belki ben hızdan korkan bir adamım. En baba yolda bile 100 km/s yi geçmiyorum. Neden 2.0 alayım ki? Ama çok çok zenginim, 1.6 mı full doldurmak istiyorum. 3.0 modeline koyduğun tüm aksesuarları 1.6 da da opsiyon olarak versen ne kaybedersin? Parasıyla değil mi?

İşin komik yanı eski aracım Tempra SX-A da bile (1994 model) arka perde ve far yıkama standarttı.

Dediğim gibi yetkili servisler buradaki yazdıklarımı opsiyon olarak araçlara takıyor mu bilemem ama bröşüre göre opsiyon seçeneği bile yok. Yanına özellikle belirtmiş 1.6 versiyonunda opsiyonel olarak bile sunulmaz diye. Bu arada bu bir karalama kampanyası değil, içini döküp rahatlama çabasıdır. Kullandığım araç 407 1.6 HDI COMFORT (Babama ait - bu garibin kendine ait aracı şuanda bulunmamaktadır ama aracı babası heniz 1 km bile kullanmamıştır, tüm kullanım hakları bu garibe aittir)

Aynı olaya vw, volvo ve diğer birçok firmada rastlamak mümkün... Cacığını çıkarıyorlar işin... En ufak özellik için dünyanın parasını vermen gerekiyor ancak arabayı gösterende çoğu zaman bu ekstralar oluyor...

• sunrooflu aracın sunroofsuz a göre bir eksiside tavanın sunroof olmayana göre 3 cm civarı daha alçak olması..
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under
    Aynı olaya vw, volvo ve diğer birçok firmada rastlamak mümkün... Cacığını çıkarıyorlar işin... En ufak özellik için dünyanın parasını vermen gerekiyor ancak arabayı gösterende çoğu zaman bu ekstralar oluyor...

evet haklısın o gösterme olayında ben bnm focusu ilk gördüğümdeki wersiyonu ghia dizel sunroof cvt tekno paket güvenlik paket konfor paketli olandı ve ciddi ciddi süper ötesi görünüodu alet.
  • sunroof un tek işe yarar tarafı ışıklarda çok önde durunca ışığa bakması kolay oluyor :)
    bir de gece yıldızları seyretmesi güzel oluyordu eskiden
  • sanruflu olsun 3 kuruş pahallı olsun
  • sun-roof'u olmasın 1.500 YTL ucuz olsun.
  • Bence hiç olmasın daha iyi ne de olsa pejodan bahsediyoruz. 407 hakkında "Bu aracı sürmektense bu araç tarafından ezilmeyi isterim" gibi bir özlü ingiliz ata sözünü hatırlatırım size. Arada sırada da olsa ingilizler bile akıllı birşeyler söyliyebiliyorlarmış.
  • Keçi gibi kokuyor bu araba keçii
  • quote:

Orjinalden alıntı: daywaker82

Bence hiç olmasın daha iyi ne de olsa pejodan bahsediyoruz. 407 hakkında "Bu aracı sürmektense bu araç tarafından ezilmeyi isterim" gibi bir özlü ingiliz ata sözünü hatırlatırım size. Arada sırada da olsa ingilizler bile akıllı birşeyler söyliyebiliyorlarmış.

discovery chanel da 5 vites programında sözü geçmişti adam da aynen böyle dedi Bu aracı sürmektense bu araç tarafından ezilmeyi isterim dedi
    adam kısacası arabayı beğenmedi sadece konforlu araba dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.