Şimdi Ara

4096 BAĞLANTI HIZI ÇOK DÜŞÜK ÇIKIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itibariyle 4096 nete bağlandım ama her ne kadar sinyal ölçümleri yaptırsam da, her ne kadar sinyal çok iyi deselerde testlerde 756.1 kbps = 95 KB/s çıkıyor. Sizce nedeni ne olabilir?

4096 BAĞLANTI HIZI ÇOK DÜŞÜK ÇIKIYOR

• Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • yardımcı olan daha doğrusu olmayan sadece bakan arkadaşlara da teşekkürler canınız sağolsun
  • özelden bir dosyanın linkini göndereceğim. Hattın boş iken dosyayı download et. En fazla kaç kb gördüğünü söylersen ona göre bir yol çizeriz. Dosyanın bitmesini beklemeden iptal edebilirsin.

Not: burada ki amacım hattı geniş olan bir server üzerinden dosya indirmen. Bu sayede senin hattın nekadar sağlamsa okadar yüksek indirebilirsin. Dosyanın bitmesini beklemeden iptal edeceğin için, virüs v.s. bulaşma riski yoktur.

PM gönderildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phidiess

özelden bir dosyanın linkini göndereceğim. Hattın boş iken dosyayı download et. En fazla kaç kb gördüğünü söylersen ona göre bir yol çizeriz. Dosyanın bitmesini beklemeden iptal edebilirsin.

Not: burada ki amacım hattı geniş olan bir server üzerinden dosya indirmen. Bu sayede senin hattın nekadar sağlamsa okadar yüksek indirebilirsin. Dosyanın bitmesini beklemeden iptal edeceğin için, virüs v.s. bulaşma riski yoktur.

PM gönderildi.

öncelikle ilgin için teşekkür ediyorum, virüs olmayacağını da biliyodum o konuda çekincem yoktu. saniyede en fazla 130 kb çıktı, hız testlerinde de 4096 da 800 download 345 upload çıkıyor. Smile adsl bağlandım tüm sinyal seviyelerinin üst düzey olunduğu telekomcular tarafından söylenmiş olsada sorun var, hızı 2048 e çektik sinyal değerleri çok iyi ama yinede aynı, adsl modunu ADSL_G.dmt den adsl_2 plus yaptık yine aynı.. telekomcuların dediği servis sağlayıcıda sorun var

• normalde bunun sebepleri;
    sana gelen kabloda
    tt tarafında ki port havuzunda
    santrale uzaklık
    olabilir. tt ciler değerleri ölçtüler bir sorun yok diyorsun. Bu durumda sana gelen kablo ve uzaklık mesafeli bir sorun yaşamazsın. Ama tt tarafında smile adsl tarafından alınan port havuzunda yeterli hat olmadığından sorun yaşadığın anlamı çıkar buradan. Yapman gereken her hangi birşey yoktur. Tavsiyem hattını 1 mbit'e düşür. Hiç olmazsa fazla para vermezsin. smile adsl yada tt tarafı bu problemi hiç bir zaman kabul etmeyecektir. tek bir ihtimal tt tarafında mpls tarafıyla ilgi bir irtibat bilgisine ulaşabilirsen ancak onlar belki yardımcı olabilir. Ama ihtimal vermiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.