Şimdi Ara

40d7000 aldım kuran yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan haftasonu bir 40d7000 aldım. Alması kolay kurdurması zor.
    Aradım servise kurulum kaydı açtırdım. 3 gün sonra baktım gelen yok ben aradım sordum sonunda ertesi güne randevu verdiler.
    Kısa geçiyorum Ankara Simge Elektronik ve Samsung Türkiye ile belki 10 görüşme yaptım. Sürekli bugün geldik yarın geldik ha yoldayız diyor adamlar bir türlü gelmiyorlar.
    Sonunda bugün delirdim 6 gün oldu TV yi alalı. Samsung Türkiyeyi birdaha aradım kızılay servisine aktarttım kurulumu. Biraz önce aradılar sonunda. Geldik evde misiniz diyorlar. Ya sabır işteyim şu anda önceden haber veren yok geliyoruz diye. 1 saate gelirim dedim 1 saat sizi bekleyemeyiz dediler. Yarın gelirlermiş. Ben 1 haftadır bekliyorum bir kurulum için.
    Bakalım yarın gelip kuracaklar mı. Daha bunun bulutlanması var ölü pixeli var. Kutuyu açmadan soğudum TVden...

• Nasıl sonuçlandı belirteyim. (Ayrıntıları ve yaptığım 50 telefon görüşmesini atlıyorum)
    En son 31 Aralık ta ısrarla arayınca Destek bilişim personeli arkadaş "Abi yetişemiycez bugün sana. Sen aç kur ben gelir pazartesi imzalarım garantini" dedi.
    Aynen de öyle yaptık. Evde yoktum kağıdı gelip imzalamışlar. Bu arada "sadece TV ye bakarız uydu kurulumu yapmayız" demişler. Artı "bunu yapan iyi yapmış biz bunu bu kadar kuramazdık" diye eklemişler sağolsunlar.

Servis kağıdına da 24 Aralıkta arayıp kurulum için istek açtırdığım TV için "2 Ocakta istek açıldı geldik kurduk" yazıp gitmişler.

Ben ömrümde aldığım bir cihazın kurulumu için beni 8 gün bekletip sonra da (10 dakika sürdü) kurulumu bana yaptıran bir servis görmedim duymadım.
    Samsung dan cihaz alırken müşteri hizmet kalitesini aklınızda bulundurun. Özellikle Sakın Simge Elektroniğe bulaşmayın.

İyi günler

• Bu destech bilmemnesi gerçekten samsung yetkili servisi mi inanamadım ben de. Daha kapıdan girrer girmez kutu yırtıksa mesulüyet almayız, bulutlanma mesuliyet almayız, bir şey olursa aldıgınız yere gidin demeye başladılar:) 1980 tahtakale esnafı gibi davrandılar çok komikti.Ayrıca kutuyu açıp kurma şekilleri zaten incecik dandik kasalı bu led tv lere yapılan bir zulumdü.
    İlerde bir arıza olursa onu da kullanıcaya atacaklar gibi bir his bıraktılar ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.