Şimdi Ara

40gb ve üzeri internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TT selfy faturasızda 57TL'ye 25gb+haftalık 10gb var.

Gördüğüm kadarıyla bazı insanlar faturalı paketlerde hafta sonu 30gb(9tl) ek paket alarak yüksek kotalara ulaşıyor.

TT'ye yeni geçiyorum, faturasız başvurumu yaptım. Şu an aylık 40gb'a yakın veya daha yüksek kotada interneti en mantıklı şekilde nasıl alırız onu öğrenmek istiyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kikiru K kullanıcısına yanıt
    Sadece Data için alacaksan 64 TL ye 50 GB paketi vardı, mobil Wi-Fi bilmem ne tarifesi diyordu sanırım...
  • 1) Faturasız türk telekom hatlar için saat bazlı internet paketleri var, sanırım faturasız selfyliler de yararlanıyor 09.00 - 17.00 arası geçerli veya 23.00 - 06.00 arası geçerli 10 gb internet 19 TL, + sil süpürden internet kazanma şansı, + online işlemlerden kişiye özel tl yüklemeye haftalık hediye gb teklifleri ile birleştirilebilinir.

2) şu an bimcell'de kampanya var, ne kadar sürer bilmiyorum.
    42 tl lik aylık 20 gb + 750 dk + 750 sms paketi müşterilerine 40 tl bakiye yükledikleri takdirde haftalık 20 gb internet hediye ediyorlar. + sil süpürden internet kazanma şansı,

Bu kampanyanın dışında 40 tl yüklemeye haftalık 5 gb, 50 tl yükleme haftalık 10 gb gibi kişiye özel teklifler sürekli diğer bimcell kulllanıcılarına online işlemlerden geliyor. yukarıdaki anlattığım kampanya bitse bile sonraki yazdığım yükleme yapmaya haftalık hediye gb olayı daha uzun soluklu devam edeceğe benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makine433 -- 21 Şubat 2021; 12:10:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• makine433 M kullanıcısına yanıt

Faturalı 20gb+ bir tarifeye geçip paketmatik üzerinden haftasonu 30gb teklifini beklemek sizce mantıklı mı? Faturasız bir paket ve gündüz 10gb ile benzer fiyatlara geliyor sanki.

• kikiru K kullanıcısına yanıt
    faturasız hakkında pek bir bilgim yok. ben sadece internet kullancısısınız diye saat bazlı tarifeleri önermiştim. Yoksa dediğiniz gibi selfy 5, 10, 15, 25 haftalık sil süpür garantisyle avantajlı duruyor. Yaş problemi olanlar bimcell i düşünebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine433 M kullanıcısına yanıt

İlk önceliğim internet evet. Paketmatik sanırım faturasız için yok o sebeple kararsız kaldım. Yine de teşekkürler.

• Paketmatik üzerinden iki yenilenen paket aynı anda alınabiliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 e 4GB üzeri veri yüklemek.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.