Şimdi Ara

40h6500 aldım? iyi mi yaptım bilmiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 2-3 aylık bekleyişin ardından bugün vatan dan 1700TL ye 40h6500 aldım.. kafam hala karışık: iyi mi yaptım, kötü mü?

• 40 inc yetecekse sorun yok :)
  • tekkkin T kullanıcısına yanıt
    %100 doğru karar
    zaten tv kurulumu yapılınca bunu sende göreceksin
    imzama bir göz at.....
  • sizce bu tv mi daha iyi yoksa ue40e7000 mi daha iyi yoksa ue40h6410 mu daha iyi
  • 6900 mu 850v mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki 7000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    40 inch yeter şimdilik..
    bugün kurulumu yaptırdım.. ama bir de orda kafam karıştı:
    servis geldi, kutuyu açtı, tv yi kurup açtı. ilk açılışta direkt kanallar geldi! bu normal mi dedim, eleman evet dedi. ardından usb taktı, cihazı fabrika ayarlarına falan aldı, usb den kanal listesini aldı. bir kaç ayar dan sonra kurulumu tamamladı.
    ilk açılışta kanalların gelmesi olağan birşey mi?? (TV yi vatan dan kapalı kutu diye aldım)
  • dallass kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40hu6900sxtk-40101-cm-uhd-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-wifi-usb.html?srt=PU
    bu tv 4k imiş 4k için 40 inç yeterli mi h7000 den daha iyi mi tv bu?
    maç izlemek için hangisi daha iyi olur?
    bir de son olarak bizde 42" tv vardı şimdi 40" alırsak bu küçüklük çok göze çarpar mı çok fark var mı 42" ile 40" arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 6 Şubat 2015; 15:59:34 >
  • Yukarda sorduğum soruyu cevaplayacak yok mu arkadaşlar?? samsung tv lerde durum böyle normal mi??? daha önce lg kurulumu yaptırdık, kurulum ilk açılıştan sonra sıfırdan oldu...
    bir de sadece akıllı kumanda mı çıkıyor kutu içinden? kullanımı alışmadığım için mi biraz zor geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkkin

Yukarda sorduğum soruyu cevaplayacak yok mu arkadaşlar?? samsung tv lerde durum böyle normal mi??? daha önce lg kurulumu yaptırdık, kurulum ilk açılıştan sonra sıfırdan oldu...
    bir de sadece akıllı kumanda mı çıkıyor kutu içinden? kullanımı alışmadığım için mi biraz zor geliyor?

Sadece akıllı kumanda geliyor içerisinden.

Servisinden 30-40 tl arası bir ücretle normal kumandasını da temin edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

quote:

Orijinalden alıntı: tekkkin

Yukarda sorduğum soruyu cevaplayacak yok mu arkadaşlar?? samsung tv lerde durum böyle normal mi??? daha önce lg kurulumu yaptırdık, kurulum ilk açılıştan sonra sıfırdan oldu...

Sadece akıllı kumanda geliyor içerisinden.

Servisinden 30-40 tl arası bir ücretle normal kumandasını da temin edebilirsiniz.

peki kurulum hakkında bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.