Şimdi Ara

40K YA GİREN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kac net yaptınız obp kac bi yazarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• umarım işine yarar 40K YA GİREN ARKADAŞLAR
  • Tyt

Türkçe 30 10

Sos 14 6

Mat 25 2

Fen 19 1

Ayt

Edebiyat bakmadım

Mat 33 4

Fen toplam 20 net ders ayrımlarını hatırlamıyom şu an

Obp 92

Tyt sıralama 50 bin

Ayt say 40 bin

Tm 44 bin

Sayısalda hamda 41bin obp ile 40 bin olmuş

Obp için lisedeyken çok çalışmıştım okulda zorluyodu açıkçası bir 2-3 bin çekmesini beklerdim

• Çok sağolun birden size birşey danışmak isterim bu sene mezun senemdi bir sene daha mezuna kalmayı düşünüyorum hedef 40k tyt de bu sene 64k yaptım ve matta çok saçma işlem hatalarım vardi eşit ağırlıktan geçtiğim içinde ayt berbattı bir sene çalışsam aytyi sıfırdan bana gerekli olan 50 55 nete çıkarabilir miyim?( 86obp var)

• Çok sağolun birden size birşey danışmak isterim bu sene mezun senemdi bir sene daha mezuna kalmayı düşünüyorum hedef 40k tyt de bu sene 64k yaptım ve matta çok saçma işlem hatalarım vardi eşit ağırlıktan geçtiğim içinde ayt berbattı bir sene çalışsam aytyi sıfırdan bana gerekli olan 50 55 nete çıkarabilir miyim?( 86obp var)

• quote:

Orijinalden alıntı: alpyavuzhan

Çok sağolun birden size birşey danışmak isterim bu sene mezun senemdi bir sene daha mezuna kalmayı düşünüyorum hedef 40k tyt de bu sene 64k yaptım ve matta çok saçma işlem hatalarım vardi eşit ağırlıktan geçtiğim içinde ayt berbattı bir sene çalışsam aytyi sıfırdan bana gerekli olan 50 55 nete çıkarabilir miyim?( 86obp var)
    hocam temeliniz yoksa çok çalışmanız gerek, ama olur tabi ki 55 civarı neden olmasın

temeliniz varsa 50 55 e çok rahat çekersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matta yaparım fen gözümü korkutuyor yapabilicek potansiyelim oldugunu cevremdeki dostum dusmanım soyluyo ama iste 3. sene girmek zaten artık işleri zora sokuyor Allah razı olsun yardımlarınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.