Şimdi Ara

42' ve Altı Acil LED Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 aydır araştırıyorum kafamda bir türlü şekil bulamadım. Tamam buldum diyorum mutlaka bir eksiğini görünce vaz geçiyorum.

32" - 37" -40" - 42" Olabilir. 37 ve 40 öncelikli tercihimdir.

Benim İçin önemli olan özellikler Hızının en az 200 olması, Dahili wireless ile Smart Özelliği ve Dahili HD Uydu alıcısının olması. Marka olarak da Samsung-Philips-LG ön tercihlerimdendir. 3d olmasa da olur.

Bu özellikleri göz önüne olarak yardımlarınızı bekliyorum...

• lg 42ls575s 3d haricinde diğer özellikler mevcut ve 200hz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goolkeeper

Arkadaşlar 2 aydır araştırıyorum kafamda bir türlü şekil bulamadım. Tamam buldum diyorum mutlaka bir eksiğini görünce vaz geçiyorum.

32" - 37" -40" - 42" Olabilir. 37 ve 40 öncelikli tercihimdir.

Benim İçin önemli olan özellikler Hızının en az 200 olması, Dahili wireless ile Smart Özelliği ve Dahili HD Uydu alıcısının olması. Marka olarak da Samsung-Philips-LG ön tercihlerimdendir. 3d olmasa da olur.

Bu özellikleri göz önüne olarak yardımlarınızı bekliyorum...

Selamlar hocam şu modellere bir bakmanı tavsiye ederim;

1.http://www.hiperucuz.com/?urun-118842-SAMSUNG-32ES6710-FULLHD-3D-400HZ-SMART-SAT-LED-TV.html&ref=akakce&v=1.38.9
    2.http://www.bizdeuygun.com/LG-42LM620S-3D-LED-TV-107cm-4-ADET-3D-GoZLuK-ASKI-APARATI-HEDiYE_57946.html?ref=akakce&v=1.99.9#1

istediğin özellikler mevcuttur hocam.

• Fiyat Yazmayı Unutmuşum 1400 TL altı olması tercihimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: goolkeeper

Fiyat Yazmayı Unutmuşum 1400 TL altı olması tercihimdir

1. modele bakabilirsin.
  • Hocam aradığın özelliklerle, verdiğin maksimum fiyat açıkçası pek uyuşmuyor.Bir tık daha çıkabilirsen 40PFL5507, 42PFL4307K,bu özellikleri tamamen verir, hiçbirinden eksik kalmazsın ve gönül rahatlığı ile görüntü kalitesinin tadını çıkartırsın.
  • 3d olmasa da olur dediğinden dolayı ben 42ls575s'e bakmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.