Şimdi Ara

4200 Tl Yarın Alacağım Mönitör Dahil Sistem Not : Sistem Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yarın Büyük İhtimal Erken Kalkabilirsem Almayı Düşünüyorum Fiyatı 4200 Zorla Çıkardım İyicee Neyse Fazla Uzatmadan Parça Listesi Şöyle

O Listede Stokta olmadıgı İçin Cooler Master Haf 912 plus Var 461 lirahttp://www.vatanbilgisayar.com/haf-912-plus-gx-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa.html
    Ve Samsung evo 120gb Ssd Olacak Oda 240 lirahttp://www.vatanbilgisayar.com/samsung-120gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-_-yazma-410mb-ssd.html
    Ayrıca Ekran Kartı Msı Düşünüyorum O Sadece Listede Görünsün Diye Onu Şeçtim Gigabyte G1 Arasında Gidip gelmiyor degilim Eksikleri Veya Daha İyi Olur Dediğiniz Önerileriniz Acilen Bekliyorum Şimdiden Teşekkür Ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benbekirya -- 24 Aralık 2014; 0:08:19 >

• Sizden Haber Bekliyorum Abicim Sen Demeden Almıcam Pcyii
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbekirya

Sizden Haber Bekliyorum Abicim Sen Demeden Almıcam Pcyii
    gayet güzel sistem değişebilecek en mantıklı şey ise
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-5-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-dvidp-anakart.html?srt=PU
    anakartı msi gaming alın derim. ekran kartını düşünmekte haklısınız diyemem çünkü iki seçenek var bence ya evga ya msi ki benim tercihim evga olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

gayet güzel sistem değişebilecek en mantıklı şey ise
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-5-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-dvidp-anakart.html?srt=PU
    anakartı msi gaming alın derim. ekran kartını düşünmekte haklısınız diyemem çünkü iki seçenek var bence ya evga ya msi ki benim tercihim evga olurdu

Alıntıları Göster
    144Hz 1ms monitörlü, çok daha iyi sistem oldu.

http://www.eksenbilgisayar.com/

• LEON-X kullanıcısına yanıt
    Evet, dusunmeden al derim ekran kartini zotac yerine gigabyte veya asus al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

144Hz 1ms monitörlü, çok daha iyi sistem oldu.

http://www.eksenbilgisayar.com/
    hocam ben ankaradayım malasef eksen ankarada yok ben bunu eksenden alsam montajlayıp kargo ile yollanabiliyormu yoksa alıyım montajı burdamı yaptırıyım ve nakit ödeme yapacağım ??

• benbekirya B kullanıcısına yanıt
    Hız aşırtmayla uğraşmam derseniz işlemci ve anakartı bu şekilde değiştirip bütçeden kısabilirsiniz, işlemci kesinlikle darboğaz yapmayacaktır. Aksi halde LEON-X' in tavsiyesini değerlendirin derim.

3.781,81 TL
    www.eksenbilgisayar.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWNAGE

Hız aşırtmayla uğraşmam derseniz işlemci ve anakartı bu şekilde değiştirip bütçeden kısabilirsiniz, işlemci kesinlikle darboğaz yapmayacaktır. Aksi halde LEON-X' in tavsiyesini değerlendirin derim.

3.781,81 TL
    www.eksenbilgisayar.com
    yok hocam ama yinede çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için parça değiştirmeyi düşünmüyorum LEON-X Hocamın önerdiikleri dışında sadece birazcık kısmak için ssdyi 120 gb yaptım şuan tek sıkıntı montaj yapıpmı yolluyolar pcyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benbekirya -- 14 Aralık 2014; 19:40:13 >

• quote:

hocam ben ankaradayım malasef eksen ankarada yok ben bunu eksenden alsam montajlayıp kargo ile yollanabiliyormu yoksa alıyım montajı burdamı yaptırıyım ve nakit ödeme yapacağım ??

Eksen'le görüş kardeşim muhtemelen toplamasını yaparlar, ssd, monitör, anakart vs. çok daha iyi oldu.
  • Şuanlık bir o.c yapmayacagin icin islemci soğutucusu almana gerek yok, ssd yerine oradan kısarsan, bence daha iyi olur. Ileride bir soğutucu eklersin

Bu arada ram 4 gb=234tl mi benmi yanlis goruyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 14 Aralık 2014; 20:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Şuanlık bir o.c yapmayacagin icin islemci soğutucusu almana gerek yok, ssd yerine oradan kısarsan, bence daha iyi olur. Ileride bir soğutucu eklersin

Hayır toplam 8gb ram 234 TL. 2 Adet ekli sepette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Şuanlık bir o.c yapmayacagin icin islemci soğutucusu almana gerek yok, ssd yerine oradan kısarsan, bence daha iyi olur. Ileride bir soğutucu eklersin

Hayır toplam 8gb ram 234 TL. 2 Adet ekli sepette.

Alıntıları Göster
    Aynen Ben Diyecektim Unutmusum Cvp Vermeyi Siparişi Geçtim Bu Arada Eksenden Bekliyorum

Hayırlı olsun. Bi işe başlasam bende bu fiyatlarda yepyeni bir sistem toplayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: letingo

Hayırlı olsun. Bi işe başlasam bende bu fiyatlarda yepyeni bir sistem toplayacağım.
    hocam Sakarya'da oturuyorum eksenbilgisayar, inventus kadar güvenilir midir? evime kadar yada kargoya adam akıllı gönderirler mi?
    Sisteminiz hayırlısı olsun, Ekrandan çok memnun kalacaksınız bende daha yeni aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohijito

Sisteminiz hayırlısı olsun, Ekrandan çok memnun kalacaksınız bende daha yeni aldım.
    hepinizi teşekkür ederim arkadaşlar gözüm yolda kaldı daha kargoya vermediler ilk gün kasa ve işlemci soğutucusu bekleniyor dendi bugunde işlemci bekleniyor didiler dur bakalım yarın ne olcak
  • Ins bende hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

hocam Sakarya'da oturuyorum eksenbilgisayar, inventus kadar güvenilir midir? evime kadar yada kargoya adam akıllı gönderirler mi?

Kargoyu kontrol edip öyle teslim alırsın yamuk yumuk bir şey olursa iade edersin, sonuçta onlar da ilk defa kasa yollamıyorlardır kardeşim, ona göre kontrollü yollarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Kargoyu kontrol edip öyle teslim alırsın yamuk yumuk bir şey olursa iade edersin, sonuçta onlar da ilk defa kasa yollamıyorlardır kardeşim, ona göre kontrollü yollarlar

Alıntıları Göster
    Sonunda İşlemci Eksenin Stoğuna Girdide Bugun Kargoladılar Sistemi Gelince Fotoğraflarını Atarım Herkeze Çok Teşekkür Ederim Özellikle LEON-X Hocama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benbekirya -- 20 Aralık 2014; 21:48:27 >

• quote:

Sonunda İşlemci Eksenin Stoğuna Girdide Bugun Kargoladılar Sistemi Gelince Fotoğraflarını Atarım Herkeze Çok Teşekkür Ederim Özellikle LEON-X Hocama
    Hayırlısı olsun kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.