Bildirim
__42GW30 yeşil noktalar sorunu__
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normal yayında durum nedir peki bilgisayarı baglamadan ?? -
1-Menu>>>Picture>>>Adv.Settings>DVI Input Settings;FULL seç
2-DVI kablo 18+1 mi yoksa 24+1 mi???(bazı panellerde 18+1 pinli DBI kabloda sinyal aktarımında çeşitli renk sorunları veya
resmi hiç algılayamama sorunu olur!!)
3-Kablo kalitesi!!(senin olayında buda bir etken olabilir gibi!)
4-GCard ayarlarından hangi frekansı ve çöz. değerlerini seçiyorsun? örneğin ilk etapta 60Hz seç!
5-DVI-HDMI kablo ile HDMI 1/3/4 portlarında tek tek dene(2 hariç!!)
6-Bazı external cihazlar ile panel arasında "hand-shake"(karışıklı olarak her ii cihazın birbirini doğru tanımlaması)
dediğimiz algılama tam olmayabilir veya sistem kendisini tanımaz v.s
Dolayısıyla önce bütün cihazlar OFF iken;öncelikle paneli açıyorsun sonra PC nin bağlı olduğu portu seçip panel açıldıktan
sonra PC yi açıyorsun!!
++
-
Televizyondaki hdmi girişini HDMI3 ten HDMI2 girişine taktim ve sorun çözüldü
Bu nasıl olabilir bana çok ilginç geldi acaba neden HDMI3 te boyle bir sorun yaşadım
Ps3 hdmidan baglı sorun yok
Xbox komponent sorun yok
HDMI 3 girişinde bir sorun olabilirmi acaba veya bu sorun neden oldu anlamadım
normal yayın durumunda sorun yok
60hz de zaten ve full hd çözünürlükte
Kablo 10 metre belki bu yüzden olabilir ama dedigim gibi hdmi2 ye takınca sorun kalkıyor -
Özellikle PC den DVI çıkış sinyali bağlantısında;her HDMI porttan bu sinyal agılanmayabilir! bu genel bir durumdur senin
paneline özgü değildir!
Ben 2no.lu hariç derken o port ARC desteği verdiği için belki ilerde AVR kullanırsan işine yarardı,onun için boşta kalmasını istedim
10metre kabloda sorun olmaz!
Neticede çalıştığına göre sorunsuz o zaman OK+ -
Tamam çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X